tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 736
Είναι μεγάλη η ουρά...η υπομονή είναι αρετή...!!!Είσαι σε καλό δρόμο , εμένα ακόμα δεν διαβάστηκε …
Είναι μεγάλη η ουρά...η υπομονή είναι αρετή...!!!Είσαι σε καλό δρόμο , εμένα ακόμα δεν διαβάστηκε …
Ελήφθη όβερ τσεκ...Έχεις pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρθε
Οι φραγκατοι για ποίο λόγω να γκρινιάζουν δεν στέκει αυτό.Αυτοι αυτό που θέλουν από την κάθε κοπέλα είναι να έχουν προνόμια όπως προταιρεωτητα στα ραντεβού να τήν βρίσκουν ποίο εύκολα πετώντας τούς άλλους έξω από το παιχνίδι έξτρα υπηρεσίες κ ίσως κ να θέλουν κ μονιμότητα.Αυτοί που προτείνουν στην κοπέλα να ανεβάσει το κασέ της, είναι οι ίδιοι που γκρινιάζουν για τις τιμές.
![]()
παρε χαρτακι και περιμενε στην ουρα...Σοφία θα μπορούσα να είχα το τηλέφωνο σου??
Τώρα στο Κολοκοτρωνίτσι τάξης και ηθικήστο πρωτο μου παντως ραντεβου το 97...ειχα δωσει 15 χηνες.....η 3 κολοκοτρώνηδες...![]()
Δεν είναι ένας δυστυχώς είναι πολλοί.Το κέρδος είναι το προνόμιο που έχει.Ποιος μλκς "προτρεπει" γυναικες να ζητανε παραπανω λεφτα? Ποιο το κερδος του?![]()
Δεν υπάρχει κανένα κέρδος για έναν άντρα που πληρώνει είτε πολλά είτε λιγα μια γυναίκα για να κρεβατωθει μαζί της.Κανείς απο τους 2 δεν ειναι μαλακας.
Ο 400 τα έχει και προσπαθεί νε αυτα νε κερδίσει κάτι (στο συγκεκριμένο παραδειγμα την πρωτιά) ο αλλος δεν τα έχει και προσπαθεί για μια μικρή έκπτωση. Τίμια και τα 2. Pathetic or not δεν έχει καν σημασια. Αν πάρουν αυτό που θέλουν θα κοιμηθούν χαρούμενοι το βράδυ. Αν όχι, και πάλι χαρούμενοι θα κοιμηθούν
Κ καλά έπραξες για εμένα.Κ εννοείται πως μπορείς να βάλεις ότι τιμή θές οπότε θες.Αναλαγα κ τί κοινό προτιμάς να έχεις.Το είχα σκεφτεί.
Θεώρησα τίμιο να μην το κανω (ακόμα τουλάχιστον).
Ανα πάσα στιγμή βέβαια έχω το δικαίωμα να το βάλω είτε 80 είτε 500. Προς το παρόν συνεχίζουμε με τα 150 και βλέπουμε.
Σε ευχαριστώ baby
Κάποιοι μάλιστα, ονόματα μην λέμε προσωπικότητες μην θίξουμε.... Πάνε και γαμανε και στο τέλος δεν έχουν και Φράγκο για να πληρώσουν. Και μένει η εργαζόμενη με τον κόπο της απλήρωτο. Μετά πανε και ανεβάζουν δυνατή διθυραμβικη κριτική πιστεύοντας ότι την αποζημίωσαν έτσι.Επιτρέψτε μου να σας γράψω, πως οι 400, οι 500, οι 600 και λοιποί κιμπάρηδες, που δηλώνουν εγγράφως πως προσφέρουν απλόχερα διπλή και τριπλή ταρίφα, το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού. Τι πιο εύκολο από το να τάζεις στα λόγια χιλιάδες ευρώ κρυμμένος πίσω από ένα νικ σε ένα σάιτ για τον πληρωμένο έρωτα που η παραμύθα είναι πάγιο φαινόμενο από αμφότερες τις πλευρές;
Όσοι πραγματικά διαθέτουν τέτοια ποσά:
1. Κρατούν τις προσφορές τους μακριά από ό,τι φαίνεται δημοσία
&
2. Συνήθως παίζουν σε άλλα επίπεδα.
![]()

Να τανε μόνο η Cytherea.Σοφόν το σαφές (που γράφει και ο κ. Χιονοστροβιλλομάτης).
Τις καλές εποχές, προ κρίσης, που όλοι τα ακουμπάγαμε με μεγαλύτερη ευκολία, υπήρχε ως μέλος και έγραφε κριτικές ο Τιτάνας Γιόρκι, τον οποίον είχα και την τιμή να γνωρίσω προσωπικά. Πραγματικά ευκατάστατος που δεν δίσταζε να ξοδεύει τεράστια ποσά για την συλλογή των εμπειριών που ήθελε να έχει. Ποτέ, μα ποτέ, δεν είχε υποπέσει σε αυτές τις διαδικτυακές τζάμπα μαγκιές υπερπροσφοράς (και μιλάμε για άνθρωπο που είχε ταξιδέψει σε άλλη ήπειρο μόνο και μόνο για να συνευρεθεί με την Cytherea).
η' και για περισσότερα...Κέρδος για έναν άντρα υπάρχει όταν καταφέρει επιστρατεύοντας τις τεχνικές του, την γοητεία του και την κάνει δικιά του, έστω για ένα βράδυ.

Respect!!! Για όλα όσα είπες.Αγαπητέ μου,
σας ευχαριστώ πολύ!!
Όσο για τα 400, να μην πάνε σε εμενα. Δεν απαίτησα, δεν ζήτησα, δεν παρακάλεσα. Αν το απαιτούσα θα έβαζα την τίμη στα 400. Κράτησα την τιμή στα 150 παρά την μεγάλη (αντικειμενικά) ζήτηση (και παρά την προτροπή πολλών να το πάω 200, ακόμα και 250). Είμαι πολύ χαρούμενη με τα 150 και σέβομαι απόλυτα κάθε ευρώ και φροντίζω να περνάει καλά ο άλλος. Ωστόσο αν κάποιος θέλει να μου δώσει 400, δεν θα πω οχι. Θα πω ομως αμέσως ναι στα 150.
Στην παράγραφο που κρατήσες και μου παρέθεσες, δεν αφήνω πουθενά να εννοηθεί με γυναίκα της δουλειάς.η' και για περισσότερα...
φρι εννοείται