Sophia20
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2026
- Like
- 6.004
- Πόντοι
- 1.041
11 λοιπόν!μονο 10??????...ελα ρε Σοφι δεν μπορεις να απαντας σε 11?????![]()
11 λοιπόν!μονο 10??????...ελα ρε Σοφι δεν μπορεις να απαντας σε 11?????![]()
Μα εγώ είπα ότι εκείνες θα το καταλάβουν, εσύ προφανώς όχι.Χιούμορ και αυτοσαρκασμός σε αυτό που έγραψες δεν υπάρχει..
Αντιος

Σημασία δεν έχει τό που είσαι αλλά τό ποτέ θα έρθεις.Αγόρια... δεν ειμαι Κύπρο
Φαγωθήκατε όμως με το που ειμαι.
Έχει όντως τοση σημασία;
Γεια σου Σοφάκι με τά ωραία σουΔεν ειμαι μουφα.
Δεν απαντάω σε κανεναν στα dm μέχρι να ξαναγυρίσω.
Μόλις γυρίσω θα αρχίσω να απαντάω ανα 10.
Μέχρι να γίνω 30χρ πιστεύω να έχω απαντήσει σε ολα τα μνμτ
Θα έχω ρίξει και τις τιμές ως τότε γιατί οπως και να το κάνεις αλλη αξία έχει το 20 αλλη το 30
Λογικό. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, όλο αυτό θα τελειώσει. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις να στιγματιστείς για την υπόλοιπη ζωή σου.Όχι..!
Ναι, δεν θα το εκανα για κανενα λόγο.Λογικό. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, όλο αυτό θα τελειώσει. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις να στιγματιστείς για την υπόλοιπη ζωή σου.
Ασχετα με τον αυτοσαρκασμο δε λες και ψεματα σε αυτο απου εγραψες συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλο 20 αλλο 30Οι συνεδελφισες μου ευτυχώς έχουν και χιούμορ και μυαλό και θα καταλάβουν οτι εκανα πλάκα και οτι αυτοσαρκαζομαι
Γιατι που λεει ψεματα η Σοφια δεν ειναι το ιδιο 20 με 30 και οι συναδελφισσες της το ξερουν μια χαρα αυτο δε τιθετε κανενα θεμα προσβολης οποιος προσβαλετε απο την αληθεια λυπαμαι αλλα ξυδακι να λεμε και λιγο τα πραματα με το ονομα τουςΧιούμορ και αυτοσαρκασμός σε αυτό που έγραψες δεν υπάρχει..
Αντιος
Εγώ να σου πω την αλήθεια, καθαρά για την εμπειρία και την πλάκα θα το έκανα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αλλά μέχρι εκεί.Ναι, δεν θα το εκανα για κανενα λόγο.
Έχω και οικογένεια, φίλους, συγγενείς...
Εσείς αλήθεια θα παίζατε σε τσόντα; Έχετε ως άντρες αυτο το "ταμπού" ή ίσως, αντίθετα, να το κάνατε ακομα και για την πλάκα, την εμπειρία ξέρω γω; περαν του οικονομικού δηλαδή
Ρε μεγαλε τι εγραψες τωρα αν δεν ηταν αυτα που αναφερεις και η Σοφια θα επαιζε σε τσοντα οπως και ο καθενας και η καθεμια αρα πως δεν εχεις τετοιο ταμπου εχεις και παραεχεις οπως σχεδον ολοιΕγώ να σου πω την αλήθεια, καθαρά για την εμπειρία και την πλάκα θα το έκανα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αλλά μέχρι εκεί.
Το μεγάλο "αλλά" είναι οι δικοί μου άνθρωποι, δεν θα ήθελα με τίποτα να το μάθουν ή να εκτεθώ στον κύκλο μου.
Η Σοφία είναι κοπέλα του χώρου..δεν είναι μέλος ούτε πελάτης κάποιας για να έχει άποψη..Γιατι που λεει ψεματα η Σοφια δεν ειναι το ιδιο 20 με 30 και οι συναδελφισσες της το ξερουν μια χαρα αυτο δε τιθετε κανενα θεμα προσβολης οποιος προσβαλετε απο την αληθεια λυπαμαι αλλα ξυδακι να λεμε και λιγο τα πραματα με το ονομα τους
Φιλτατε τη γνωμη της μια χαρα μπορει να τημ εκφρασει τωρα σε οποιον δεν αρεσει ξυδακι δεν εχουμε χουντα και δε λεει πουθενα ψεματα εμενα μου δειχνει οτι ειναι συνειδητοποιημενηΗ Σοφία είναι κοπέλα του χώρου..δεν είναι μέλος ούτε πελάτης κάποιας για να έχει άποψη..
Είναι απαγορευτικό να εκφράζεται έτσι για συναδέλφους της που είναι 30 χρόνων ..
Αυτά είναι τα πράγματα με το όνομα τους φιλτατε..
Λέει ψέματαΦιλτατε τη γνωμη της μια χαρα μπορει να τημ εκφρασει τωρα σε οποιον δεν αρεσει ξυδακι δεν εχουμε χουντα και δε λεει πουθενα ψεματα εμενα μου δειχνει οτι ειναι συνειδητοποιημενη
Αντε καλα ζησε στον κοσμο σου και πιστευε οτι το 20 με το 30 ειναι το ιδιοΛέει ψέματα
Στην δικαιολογία την φθηνή που έδωσε ..
Αυτοσαρκασμός
είναι όταν υποβαθμιζεις τον εαυτό σου όχι τους άλλους..
Επειδή βλέπω Ξυδια και μαύρα μύδια Καλή συνέχεια ..
Πληρώνεσαι η τσάμπα υπερασπίζεσαι?Αντε καλα ζησε στον κοσμο σου και πιστευε οτι το 20 με το 30 ειναι το ιδιο
εσυ πληρωνεσαι η τζαμπα την κραζεις?Πληρώνεσαι η τσάμπα υπερασπίζεσαι?
Για να απαντάς με ερώτησηεσυ πληρωνεσαι η τζαμπα την κραζεις?