KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.845
- Πόντοι
- 6.536
Συγχωρεμενος τέκνον μου...καλα με συγχωρεις![]()
Συγχωρεμενος τέκνον μου...καλα με συγχωρεις![]()
Ολόκληρη φωτογραφίαΔεν ξεκινάει απο Α, Β, Γ, Χ, Ψ, Ω.
Καλημέρες!
Λες ο Κούλης να φτιαξει και εκείνη τη γέφυρα με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση;Τύπε δεν τα ξέρεις καλά αρματαγωγό φεύγει αύριο το πρωί.Γεματο μουτζαχεντίν μπουρδελιαρηδες για χάρη της Σοφίας. Μου φαίνεται ότι θα έχουμε ένωσις Ελλάς Κύπρο για χάρη της Σοφίας.Οτι σου λέω.
Τρώγοντας σεφταλιές με χαλούμι...Οι κουμπάροι διαβάζουν το μπουρδέλαΝ![]()
ΣολιψισμοςΌλα είναι σολοψισμος...όταν γίνεται σολοψωλισμος χαλάει το πανυγήρι
επειδή σε έκανα να γελάσεις εύχομαι να πέρασα κάνα δυο πίστες .. δλδ να με έβαλες μπροστά στην ουρά από τουλαχιστον 300 άτομα...ότι ειπωθεί για ούρα είναι προβλέψιμοαν δεν υπάρχω εγώ, δεν υπάρχεις κι εσύ...
Δεν ξερω εκλογες ερχονται ολα ειναι πιθανα .Αυριο θα ερθεις για Κυπρο φευγουμε να ξερεις .Λες ο Κούλης να φτιαξει και εκείνη τη γέφυρα με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση;
Θεση παράθυρο θα ήθελαΔεν ξερω εκλογες ερχονται ολα ειναι πιθανα .Αυριο θα ερθεις για Κυπρο φευγουμε να ξερεις .
ε πεστους μωρέ και εσύ ότι είσαι εκεί και παίξε ανάλογη μπαλίτσα.Αγόρια... δεν ειμαι Κύπρο
Φαγωθήκατε όμως με το που ειμαι.
Έχει όντως τοση σημασία;
Δεν ειμαι μουφα.Μουφα είναι τελικά ? Σε εμένα δεν απαντάει καθόλου παντως
ΝταρλινκΔεν ειμαι μουφα.
Δεν απαντάω σε κανεναν στα dm μέχρι να ξαναγυρίσω.
Μόλις γυρίσω θα αρχίσω να απαντάω ανα 10.
Μέχρι να γίνω 30χρ πιστεύω να έχω απαντήσει σε ολα τα μνμτ
Θα έχω ρίξει και τις τιμές ως τότε γιατί οπως και να το κάνεις αλλη αξία έχει το 20 αλλη το 30
Τι φαγωθηκαμε ;;; εμεις γουσταρουμε παιχνιδια βαλε και αλλους τετοιους γριφους .Δεν ξεκινάει απο Α, Β, Γ, Χ, Ψ, Ω.Αγόρια... δεν ειμαι Κύπρο
Φαγωθήκατε όμως με το που ειμαι.
Έχει όντως τοση σημασία;
Οι συνεδελφισες μου ευτυχώς έχουν και χιούμορ και μυαλό και θα καταλάβουν οτι εκανα πλάκα και οτι αυτοσαρκαζομαιΝταρλινκ
Προσβλητικό για τις συναδέλφους σου....
Χιούμορ και αυτοσαρκασμός σε αυτό που έγραψες δεν υπάρχει..Οι συνεδελφισες μου ευτυχώς έχουν και χιούμορ και μυαλό και θα καταλάβουν οτι εκανα πλάκα και οτι αυτοσαρκαζομαι
Οκ. Να σε ρωτήσω κάτι. Τσόντα θα ήθελες να παίξεις?Οι συνεδελφισες μου ευτυχώς έχουν και χιούμορ και μυαλό και θα καταλάβουν οτι εκανα πλάκα και οτι αυτοσαρκαζομαι
Πάντως αν μείνεις στο χώρο αυτό μέχρι τα 30 σου, τι διάλο, κάποια στιγμή θα σε πετύχω διαθέσιμη!Δεν ειμαι μουφα.
Θα έχω ρίξει και τις τιμές ως τότε γιατί οπως και να το κάνεις αλλη αξία έχει το 20 αλλη το 30
Όχι..!Οκ. Να σε ρωτήσω κάτι. Τσόντα θα ήθελες να παίξεις?
μονο 10??????...ελα ρε Σοφι δεν μπορεις να απαντας σε 11?????Δεν ειμαι μουφα.