Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 12.611
Είμεθα γνήσιοι εκπρόσωποι της Gen Z!Επίσης, εγώ δεν είπα ότι είναι η Κατερίνα, για τις ομοιότητες στη γραφή τους μίλησα.
Είμεθα γνήσιοι εκπρόσωποι της Gen Z!Επίσης, εγώ δεν είπα ότι είναι η Κατερίνα, για τις ομοιότητες στη γραφή τους μίλησα.
Και πως να τον πούμε; Ο «λήπτης υπηρεσιών σεξεργασίας» ;Επίσης, χρησιμοποιούν και οι δυο τον (αμερικανικής έμπνευσης) νεολογισμό «σεξεργασία» και «σεξεργάτης» (αλλά ο πελάτης είναι...πουτανιάρης).
Ο σεξοδόχος, κατά το δωρητής και δωρεοδόχοςΚαι πως να τον πούμε; Ο «λήπτης υπηρεσιών σεξεργασίας» ;
Πολύ γραφειοκρατικό και institutional
Το "ε ναι" είναι τρόπος έκφρασης, πίστευα ότι θα το ήξερες, τελικά έπεσα έξω.Πάμε να αναλύσουμε την πρόταση αυτή λέξη προς λέξη (σχεδόν).
Το "Ε" το αφήνω. "
Ναι". Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο αρα το "ναι" που πάει; Με ποιον συμφωνείς;
"Είναι πιο εύκολο". Εξαρτάται πώς το εννοείς. Ψυχολογικά μάλλον όχι. Σωματικά σίγουρα όχι, παρότι και η ορθοστασία στη δουλειά με πέθαινε. Άρα ή τα πόδια μου θα πονάνε ή το μουνάκι μου. Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Άλλωστε την εδώ εργασία την κάνω πάνω από ένα μήνα. Την σεξ-εργασία την έκανα 8-9 μέρες. Οπότε κάθε σύγκριση είναι άδικη. Η σεζόν δεν κρύβει κινδύνους. Η σεξεργασία έχει πολλούς. Οικονομικά προφανώς και είναι εντελώς καλύτερα το σεξ. Αλλά και πάλι. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται σε πρώτη φάση. Δεν έχεις ένσημα, δεν έχεις κάποια ασφάλεια, καμία σιγουριά. Σήμερα θέλουν 540 αύριο κανένας. Τόσο η μία δουλειά όσο και η άλλη δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει για πολύ καιρό.
"Με τον κάθε μαλάκα". Μην κρίνεις εξ ιδιίων τα αλλότρια. Δεν είναι όλοι μαλάκες. Επίσης με την τόση ζήτηση που καλώς ή κακώς έχω μπορώ να επιλέγω την πελατεία μου και μπορώ κάπως να αποφεύγω τους μαλάκες.
Τα «πελατάκια» ίσως;Και πως να τον πούμε; Ο «λήπτης υπηρεσιών σεξεργασίας» ;
"Σημερα θέλουν 540, αύριο κανένας" έγραψα....Το "ε ναι" είναι τρόπος έκφρασης, πίστευα ότι θα το ήξερες, τελικά έπεσα έξω.
Για τον "κάθε μαλακά", εγώ όντως είμαι ο μεγαλύτερος μαλακας στο κόσμο και είναι τιμή μου και καμάρι μου, αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή. Η ζήτηση πάει και έρχεται δεν ξέρεις πότε θα σταματήσει, άρα θα πρέπει να είσαι σεμνή γιατί ότι ανεβαίνει μετά, κατεβαίνει (θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό από την δουλειά της σεξεργατριας) κοίτα άλλες συναδελφισες σου που παρακαλανε για ένα ραντεβού. Οπότε μπορείς να καταλάβεις γιατί στο έγραψα αυτό. Όπως επίσης, δεν ξέρεις πότε θα βρεθεί ο σούπερ μαλακας, μπορεί να τους αποφεύγεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι στο διαολο είναι ο άλλος...
Τώρα για την ανάλυση που έκανες στο είναι "πιο εύκολο" (αλληγορικα πάντα) μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι!!!
56 στα 57 είμαι. Τα έχουμε ξαναπέι μην τα ξαναλέμε.
Μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό σουΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΟΡΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
εντάξει τώρα;;![]()
ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εντάξει τώρα;;![]()

Χωρις εσας .... ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εντάξει τώρα;;![]()
Oxi μωρέ.... Σεξοπελάτης πως σου φαίνεται . Επίσης σε αντιστοιχία με το σεξεργάτρια, να πούμε σεξοαφεντικό???Και πως να τον πούμε; Ο «λήπτης υπηρεσιών σεξεργασίας» ;
ΑγαπαωΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εντάξει τώρα;;![]()
Θα διαφωνήσω. Το χαρακτηριστικό της γενιας σας ειναι οι άθλιες (προσωπική αποψη) στιλιστικές επιλογές. Ειδικά τα άθλια τατου, μαλλιά, πιρσινγκ. Εσυ εισαι διαφορετική.Είμεθα γνήσιοι εκπρόσωποι της Gen Z!
Καταρχάς respect για το χιούμορ σου!ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εντάξει τώρα;;![]()
Εσύ δεν είσαι σαν τις άλλες!Είμεθα γνήσιοι εκπρόσωποι της Gen Z!
«αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία», πόσο μάλλον όταν δεν είναι αμαρτία με την μη χριστιανική ηθική.ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εντάξει τώρα;;![]()
Μαστροπός είσαι. Μην τα ξαναλέμε56 στα 57 είμαι. Τα έχουμε ξαναπέι μην τα ξαναλέμε.