Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 63.927
Οχι δεν εχουμε ενδιαφεροντα, ολη μας η ζωη ειναι το μπου, αλλα ακομα κ αυτο θελει σεβασμοΕγώ αυτό που αναρωτιέμαι για πολλούς εδώ μέσα είναι το εξής: ζωή δεν έχουν; Ενδιαφέροντα;
Οχι δεν εχουμε ενδιαφεροντα, ολη μας η ζωη ειναι το μπου, αλλα ακομα κ αυτο θελει σεβασμοΕγώ αυτό που αναρωτιέμαι για πολλούς εδώ μέσα είναι το εξής: ζωή δεν έχουν; Ενδιαφέροντα;
Αν χαθούν ο σεβασμός και η ανθρωπιά, οδηγούμαστε στον φασισμό και στην αποκτήνωση.Οχι δεν εχουμε ενδιαφεροντα, ολη μας η ζωη ειναι το μπου, αλλα ακομα κ αυτο θελει σεβασμο
Κυρία @Nicole, δεν γνωρίζετε ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν; Μου κάνει εντύπωση!!Ο σχολιασμός μου πηγαινε κ σε σενα αγαπητέ . Την κοπελα την πηρες εσυ η ο κολλητός σου @πολυζωης ;; Οχι ..ειστε εδω γ ν μπαχαλευετε νηματα ;; Ν πει ο καθενας το μακρυ του κ το κοντο του ;; Ψυχολογο ψαχνετε; Βρηκατε γωνια κ κατσατε; Ναι .. εχεις μπιφ μ @hardcorepse εδω βρηκες ν ξεσπασεις; Σεβασμος μηδεν στο νημα κ στη κοπελιά .. απο κανεναν ..
Είναι θεμα ασφάλειας. Αν με κάποιον αναπτύξω οικειότητα κι εμπιστοσύνη δεν νομίζω να είχα θεμα να παω και σπίτι τ
Το ότι ο κόσμος είναι μικρός το έχεις ακούσει προφανώς. Φαντάσου την αξία του βιογραφικού σου όταν θα συναντήσεις κάποιον πελάτη σου ως εκδιδόμενη….κάπου, κάπως, κάποτε.το να θέλω να έχω ένα καλό βιογραφικό για να μην είμαι μια ζωή πουτάνα δεν σου πέρασε από το μυαλό;
και που ξερεις αν εχω δει την κοπελα η οχι?????Ο σχολιασμός μου πηγαινε κ σε σενα αγαπητέ . Την κοπελα την πηρες εσυ η ο κολλητός σου @πολυζωης ;; Οχι ..ειστε εδω γ ν μπαχαλευετε νηματα ;; Ν πει ο καθενας το μακρυ του κ το κοντο του ;; Ψυχολογο ψαχνετε; Βρηκατε γωνια κ κατσατε; Ναι .. εχεις μπιφ μ @hardcorepse εδω βρηκες ν ξεσπασεις; Σεβασμος μηδεν στο νημα κ στη κοπελιά .. απο κανεναν ..
Και εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση!! Κοντά είμαστε.Εμενα μου κανει εντυπωση πως οποτε προσβαλουμε καποιον απο το παρεακι σου πεταγεσαι
Παστελιε αν την ειχες δει εσυ ειδικα θ ειχες γραψει κριτικη .. μαζεψε τους κλωνους σου ..και που ξερεις αν εχω δει την κοπελα η οχι?????
σε ξαναρωτάω που ξέρεις εσύ ότι δεν έχω δει την κοπέλα...........κι αν θες να μιλήσουμε για παρεάκια πολύ ευχαρίστως.....θέλεις???????Παστελιε αν την ειχες δει εσυ ειδικα θ ειχες γραψει κριτικη .. μαζεψε τους κλωνους σου ..
Είστε pathetic κυρία μου, get some therapy!Παστελιε αν την ειχες δει εσυ ειδικα θ ειχες γραψει κριτικη .. μαζεψε τους κλωνους σου ..
Γ πεςσε ξαναρωτάω που ξέρεις εσύ ότι δεν έχω δει την κοπέλα...........κι αν θες να μιλήσουμε για παρεάκια πολύ ευχαρίστως.....θέλεις???????
Μ εσενα δε ασχολούμαι κανΕίστε pathetic κυρία μου, get some therapy!
απάντησε μου πρώτα πως ξέρεις σίγουρα αν έχω δει την κοπέλα ή όχι...Γ πες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μ εσενα δε ασχολούμαι καν
Εγραψες κριτική;απάντησε μου πρώτα πως ξέρεις σίγουρα αν έχω δει την κοπέλα ή όχι...
αυτό δεν είναι απάντηση είναι ερώτηση....Εγραψες κριτική;
Εσυ κανε στην ακρη γ την ωραΔυστυχώς, ασχολήθηκες πριν λίγο. Διορθώσου.
Μαλιστα ..αυτό δεν είναι απάντηση είναι ερώτηση....
απάντησε μου πρώτα πως ξέρεις σίγουρα αν έχω δει την κοπέλα ή όχι...
Σου απάντησε και χωρίς ερώτηση πιο πάνω αγαπητικέ της βοσκοπούλας. Αλλά κάνεις πως δεν το βλέπεις.αυτό δεν είναι απάντηση είναι ερώτηση....
Παστελιε αν την ειχες δει εσυ ειδικα θ ειχες γραψει κριτικη .. μαζεψε τους κλωνους σου ..
μάλλον δεν θα λάβω απάντησηΕσυ κανε στην ακρη γ την ωρα
Μαλιστα ..
Γ πες
Δυστυχώς ασχολήθηκες πριν λίγο. Διορθώσου.Γ πες