πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.818
- Πόντοι
- 16.131
ιδεα δεν εχεις με ποιον εχεις να κανειςΠοιητής είσαι ρε πουσταρα

ιδεα δεν εχεις με ποιον εχεις να κανειςΠοιητής είσαι ρε πουσταρα

Πρόσεχε γιατί έχει λαγοκεφαλους μην σου τσιμπήσουν την ψωλή.Μόνο εσείς οι δύο τσιμπήσατε
![]()
Ρε γάμησε τον.ιδεα δεν εχεις με ποιον εχεις να κανειςπολυταλαντος
![]()
Πες τα ρε Σοφία!Γιατί τέτοια νέυρα βρε παιδιά; Γαμάτεεεε
δεν μπορω φιλε γιατι εγινε γκλομπεαρχης @dimigoall με την αξια τουΠρόσεχε γιατί έχει λαγοκεφαλους μην σου τσιμπήσουν την ψωλή.
Ρε γάμησε τον.

www.aquazone.gr
Από το 2022 μέλος με 20000 (σχεδόν) μηνύματα εδώ μέσα. Αυτό τα λέει όλα. Bou η ζωή μου όλη.δεν μπορω φιλε γιατι εγινε γκλομπεαρχης @dimigoall με την αξια του
![]()
Γλύφτης - Ψάρια κρύου νερού - Aquazone Portal
Καλησπέρα! Ο γλύφτης είναι καλή ιδέα να μπει με χρυσόψαρα; Στο ένα πετ σοπ μου είπαν ναι ενώ στο άλλο πως είναι πολύ κακή ιδέα καθώς θα κυνηγηθούν και δεν θα κάνει και την διαφορά με την άλγη καθώς παραείναι βρώμικα ψαράκια για να βοηθήσει ο γλύφτης.www.aquazone.gr
Και ευγενική, εύγε!Ξαναδιάβασα το μνμ μου και ήταν αρκετά επιθετικό. Ειχα θυμωσει πολύ. Θυμωνω γενικά όταν δεν με πιστεουν γιατί το εχω σαν αρχή να μην λέω ψέματα. Αν δεν θέλω κατί να πω απλώς δεν αναφερεομαι σε αυτό. Πχ θα έλεγα θα σταματησω σε 10 μέρες για΄τι έτσι θέλω. Δεν θα έλεγα ψευτικο λόγο. Γιανα πω οτι πάω σεζόν, σημαίνει οτι οντως πάω σεζόν, για τους δικούς μου λόγους.
Συγγνωμη για το ύφος μου. Γενικά δεν μου αρέσει να λένε για μένα πράγματα που δεν είναι αλήθεια.
ειναι μεγαλο χημειο ο τυπος δεν υπαρχειΑπό το 2022 μέλος με 20000 (σχεδόν) μηνύματα εδώ μέσα. Αυτό τα λέει όλα. Bou η ζωή μου όλη.
Εγώ θα αφήσω τα άλλα τσακάλια να μιλήσουν που τον γλεντανε εδώ μέσα.ειναι μεγαλο χημειο ο τυπος δεν υπαρχει
Πολλά είναι??... Εγώ δεν ξέρω απ αυτά....Από το 2022 μέλος με 20000 (σχεδόν) μηνύματα εδώ μέσα. Αυτό τα λέει όλα. Bou η ζωή μου όλη.
μην μου πειραζετε τον φρεντακια γιατι θα σας στειλω τον ξερολα @hardcorepseΠολλά είναι??... Εγώ δεν ξέρω απ αυτά....
Να σου πω κάτι. Μπροστά σε αυτό που είδα εδώ μέσα σήμερα και άτομα να με βρίζουν και εδώ και σε προσωπικα έχω να αρχίσει να πιστεύω ότι αυτός είναι μια χαρά παιδί.μην μου πειραζετε τον φρεντακια γιατι θα σας στειλω τον ξερολα @hardcorepse
άστο, δεν κουκουλώνεται και ευχαριστούμε για το ντιρέκτ κονφίρμΜόνο εσείς οι δύο τσιμπήσατε
![]()

Εχει, τον μικρό. Αυτός είναι ο μεγάλος ...Αλλον μαλάκα σαν κι εσένα έχει η μάνα σου ή έχεις την αποκλειστηκότητα ?
aploς exei ενα ελλατωμα ειναι γαυροςΝα σου πω κάτι. Μπροστά σε αυτό που είδα εδώ μέσα σήμερα και άτομα να με βρίζουν και εδώ και σε προσωπικα έχω να αρχίσει να πιστεύω ότι αυτός είναι μια χαρά παιδί.
Έλα αγαπουλη. Δεν θυμάμαι και το νούμερο έχω χάσει το μέτρημα. Θα γαμησεις και εσύ εντάξει ηρεμησεΕχει, τον μικρό. Αυτός είναι ο μεγάλος ...
Μπα, δε σε γαμάω..Θα γαμησεις και εσύ εντάξει ηρεμησε
έχεις πρόβλημα με τους γαύρους φίλε ???δεν σου αρέσουν τα θαλασσινά??aploς exei ενα ελλατωμα ειναι γαυρος

ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πολύ προσεχτικά τι έγραψα... προσπάθησε όταν κάνεις ανάγνωση να μην παραλέιπεις λέξεις όπως ΓΙΑ κτλΤο μόνο που θα σχολιάσω , που είπε η @Sophia20 πριν 2-3 σελίδες είναι ότι το βιογραφικό της είναι ήδη γαματο .
Συγγνώμη κουκλίτσα μου αλλά πως στα 20 σου έχεις γαματο βιογραφικό ;