apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.464
- Πόντοι
- 1.086
Θα σφίξεις?Έχεις δίκιο σε όλα , για πες μου τώρα με ποιον τρόπο θα διεκδικήσω πίσω το 20αρι tip![]()
Θα σφίξεις?Έχεις δίκιο σε όλα , για πες μου τώρα με ποιον τρόπο θα διεκδικήσω πίσω το 20αρι tip![]()
Τον Σεπτέμβρη που θα βγουν τα σαλιγκάριαΘα σφίξεις?

Καλημέρα. Σοφία σου έχω στείλει pm.Γιατί τέτοια νέυρα βρε παιδιά; Γαμάτεεεε
Ναι ρε μέσα. Το tip δικό μου.Τον Σεπτέμβρη που θα βγουν τα σαλιγκάρια
Θα τσοντάρεις ?![]()
Δεν γαμαμε Σοφία γι'αυτό. Έλα να ξεδωσουμε.Γιατί τέτοια νέυρα βρε παιδιά; Γαμάτεεεε
Σπάστα σε 5ευρα για να κάνουν εντύπωσηΝαι ρε μέσα. Το tip δικό μου.

Όχι ρε man. Σε 5λεπτα με σακουλάκι θα στα δώσω.Σπάστα σε 5ευρα για να κάνουν εντύπωση![]()
Σοφία ήταν τόσο επιθετικό που μου την έπεσαν εδώ μέσα.. Μέχρι και προσωπικά μηνύματα δέχτηκα άσχημα όλο κατεβατο βρησιδι.. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά ποιοι είστε. Όχι ρε πουστη μου. Ρε σεις. Χαλαρωστε. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη από εσάς πρέπει να συμβαίνει αυτό?Ξαναδιάβασα το μνμ μου και ήταν αρκετά επιθετικό. Ειχα θυμωσει πολύ. Θυμωνω γενικά όταν δεν με πιστεουν γιατί το εχω σαν αρχή να μην λέω ψέματα. Αν δεν θέλω κατί να πω απλώς δεν αναφερεομαι σε αυτό. Πχ θα έλεγα θα σταματησω σε 10 μέρες για΄τι έτσι θέλω. Δεν θα έλεγα ψευτικο λόγο. Γιανα πω οτι πάω σεζόν, σημαίνει οτι οντως πάω σεζόν, για τους δικούς μου λόγους.
Συγγνωμη για το ύφος μου. Γενικά δεν μου αρέσει να λένε για μένα πράγματα που δεν είναι αλήθεια.
βγαλτα δημοσια πριντκσρινΣοφία ήταν τόσο επιθετικό που μου την έπεσαν εδώ μέσα.. Μέχρι και προσωπικά μηνύματα δέχτηκα άσχημα όλο κατεβατο βρησιδι.. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά ποιοι είστε. Όχι ρε πουστη μου. Ρε σεις. Χαλαρωστε. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη από εσάς πρέπει να συμβαίνει αυτό?
Κι εσύ ομως ήσουν και επιθετικός και ειρωνικός απέναντι μου και με αμφισβητείς συνεχώς λες κι έχεις κάτι προσωπικά μαζί μΣοφία ήταν τόσο επιθετικό που μου την έπεσαν εδώ μέσα.. Μέχρι και προσωπικά μηνύματα δέχτηκα άσχημα όλο κατεβατο βρησιδι.. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά ποιοι είστε. Όχι ρε πουστη μου. Ρε σεις. Χαλαρωστε. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη από εσάς πρέπει να συμβαίνει αυτό?
Σε άλλους δεν τα γράφεις αυτά που σε αμφισβητούν όμως...Εδώ σου έχουν βγάλει πόσα και πόσα άλλα. Σε μένα την έπεσες. Στους άλλους κάνεις πλακιτσα..Κι εσύ ομως ήσουν και επιθετικός και ειρωνικός απέναντι μου και με αμφισβητείς συνεχώς λες κι έχεις κάτι προσωπικά μαζί μ
Ωστόσο ζήτησα συγγνώμη απο μόνη μου
Σιγά μην κάνω αυτήν την δουλειά φίλε. Ξέρουν καλά αυτοί ποιοι ειναι. Απλά αγνοήση και αδιαφορώ.βγαλτα δημοσια πριντκσριν
κοριτσάκι,Ξαναδιάβασα το μνμ μου και ήταν αρκετά επιθετικό. Ειχα θυμωσει πολύ. Θυμωνω γενικά όταν δεν με πιστεουν γιατί το εχω σαν αρχή να μην λέω ψέματα. Αν δεν θέλω κατί να πω απλώς δεν αναφερεομαι σε αυτό. Πχ θα έλεγα θα σταματησω σε 10 μέρες για΄τι έτσι θέλω. Δεν θα έλεγα ψευτικο λόγο. Γιανα πω οτι πάω σεζόν, σημαίνει οτι οντως πάω σεζόν, για τους δικούς μου λόγους.
Συγγνωμη για το ύφος μου. Γενικά δεν μου αρέσει να λένε για μένα πράγματα που δεν είναι αλήθεια.
Ποιητής είσαι ρε πουσταραΟ έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Και ο χαζός επιμένει
Δεν βάζω tag , ο καθένας ας αναγνωρίσει τον εαυτό του ανάμεσα στις προτάσεις .
Έχει και καλό καιρό. Άνετα.Apostiz30 τράβα ρίξε μια βουτιά μέσα στην θαλλασσα και μην ξανά βγεις από μέσα , φιλικά πάντα σε έχει πειράξει η ζέστη
ο χαζός επιμένει
Δεν βάζω tag , ο καθένας ας αναγνωρίσει τον εαυτό του ανάμεσα στις προτάσεις .

Σαν σφαίρα...το να θέλω να έχω ένα καλό βιογραφικό για να μην είμαι μια ζωή πουτάνα δεν σου πέρασε από το μυαλό;
Ποιητής είσαι ρε πουσταρα
Μόνο εσείς οι δύο τσιμπήσατε

αν στα στειλω σε ντεπον κανεις δουλεια??Σπάστα σε 5ευρα για να κάνουν εντύπωση![]()