Που είσαι ρε Σοφακιιιιιιιι αναιβασε τίποτα να πάρει φωτιά το νήμα
Ναιιιιιιι
Που είσαι ρε Σοφακιιιιιιιι αναιβασε τίποτα να πάρει φωτιά το νήμα
ωωωωπππ. σημερα ειναι για γουρουνοπουλα παζαρι κοπανακι. και μετα στα κοριτσια,Πάρε τον άλλο το φίλο και ελάτε Κυπαρισσία κερνάω μεζέ με μπύρες και μετά πάμε στα αλλοδαπά κορίτσια!
Αύριο ρεπό θα πάω πιο αργά![]()
Μα γιατί το λες αυτό
Δελο?Μα γιατί το λες αυτό
Να
Ο ακριβώς από κάτω σου γράφει για γουρουνοπούλες και παζάρια![]()

...το νου τους να'χουν μονο τ'αδελφια, μην λαθεψουν, τσιμπησουν το Σοφακι και πηδηξουν την γουρ'νοπουλαΜα γιατί το λες αυτό
Να
Ο ακριβώς από κάτω σου γράφει για γουρουνοπούλες και παζάρια![]()
...το νου τους να'χουν μονο τ'αδελφια, μην λαθεψουν, τσιμπησουν το Σοφακι και πηδηξουν την γουρ'νοπουλα![]()
...και οι μπυρες παγωμενεςΔεν είναι κακή ιδέα μπρο

να μαι κι εγώωωωωω
Τι να πρωτοσχολιάσω;;;
Τελικά μου τα έχυσαν τα πατουσάκια!!!
Αύριο στα βυζάκια παρακαλώω!
Καλημερα
Αγάπη καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να βρεθούμε. Φαντάζομαι θα περάσουμε υπέροχα. Πως μπορούμε να μιλήσουμε? Έχεις viber ?Αν οι κανόνες οριζουν να κλείσει το νήμα ας κλείσει.
Αλλα ποιον ενοχλεί; Αν σας ενοχλεί γιατί συνεχίζετε να γράφετε;;
ΑπόΑγάπη καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να βρεθούμε. Φαντάζομαι θα περάσουμε υπέροχα. Πως μπορούμε να μιλήσουμε? Έχεις viber ?
καλησπέρα. όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο νήμα, απουσιάζω γιατί δουλέυω σεζόν. Αν όχι νωρίτερα, από φθινόπωρο που θα γυρίσω θα ενημερώσω.Αγάπη καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να βρεθούμε. Φαντάζομαι θα περάσουμε υπέροχα. Πως μπορούμε να μιλήσουμε? Έχεις viber ?
Θα κάνεις δυνατό come back!!καλησπέρα. όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο νήμα, απουσιάζω γιατί δουλέυω σεζόν. Αν όχι νωρίτερα, από φθινόπωρο που θα γυρίσω θα ενημερώσω.
Δεν είχα παρακολουθήσει το νήμα, ευχαριστώ πολύ και θα περιμένωκαλησπέρα. όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο νήμα, απουσιάζω γιατί δουλέυω σεζόν. Αν όχι νωρίτερα, από φθινόπωρο που θα γυρίσω θα ενημερώσω.
Κατι δεν κολλαει στην ολη περιπτωση...καλησπέρα. όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο νήμα, απουσιάζω γιατί δουλέυω σεζόν. Αν όχι νωρίτερα, από φθινόπωρο που θα γυρίσω θα ενημερώσω.
το να θέλω να έχω ένα καλό βιογραφικό για να μην είμαι μια ζωή πουτάνα δεν σου πέρασε από το μυαλό;Κατι δεν κολλαει στην ολη περιπτωση...
Εποχικη δουλεια στον τουρισμο σημαινει καπου 10 χιλιαρικα μεικτα και μετα αλλα 300 στο ταμειο ανεργιας στην καλυτερη για 180 ενσημα
Αυτα ειναι ψιχουλα εστω εαν κανεις 3 ραντεβου την ημερα με αυτασφαλιση εαν σε εδνιαφερει η περιθαλψη και συνταξη...
Μυκονο το καλοκαιρι και χειμωνα Ντουμπαι, Αθηνα, Βρυξελλες κτλ θα εμοιαζε ποιο λογικο !!!
Να γραφτείς και στο ΚΚΕτο να θέλω να έχω ένα καλό βιογραφικό για να μην είμαι μια ζωή πουτάνα δεν σου πέρασε από το μυαλό;

Ξεκίνησε το μελο πρωί πρωί. Άρα έκανες 10 μέρες ραντεβού και κονομησες κάνα 10 χιλιάρικα γιατί είχες ανάγκη οικονομική δηλαδή..Μάλιστα..το να θέλω να έχω ένα καλό βιογραφικό για να μην είμαι μια ζωή πουτάνα δεν σου πέρασε από το μυαλό;
καλησπέρα. όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στο νήμα, απουσιάζω γιατί δουλέυω σεζόν. Αν όχι νωρίτερα, από φθινόπωρο που θα γυρίσω θα ενημερώσω.
Άσε την Πρέφα κι έλα με τον Πολυζώη, βρέθηκε και 4ος (δες παραπάνω) άρα θα παίξουμε ΔηλωτήΞεκίνησε το μελο πρωί πρωί.

Αυτά είναι. Και τσιπουρα να γίνουμε μπαούλα πρωί πρωιΆσε την Πρέφα κι έλα με τον Πολυζώη, βρέθηκε και 4ος (δες παραπάνω) άρα θα παίξουμε Δηλωτή![]()