πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.647
- Πόντοι
- 16.131
Θα μάθουμε και να πιλοταρουμε εδώ μέσα ρε μαλακές. Εγκυκλοπαίδεια το bou.
Θα μάθουμε και να πιλοταρουμε εδώ μέσα ρε μαλακές. Εγκυκλοπαίδεια το bou.
Ε αυτο ρωταω που το βλεπεις.....αλλα δεν μου λες.Γιατί να αποφεύγω να σου απαντήσω αφού δεν το βλέπεις οκ εγώ σου είπα αυτό που βλέπω.
Από το νήμα.Κ από όσα έχει πει ή κοπέλα.Ε αυτο ρωταω που το βλεπεις.....αλλα δεν μου λες.
Και εβγαλες το συμπερασμα οτι φτανει την Iωαννα34?Από το νήμα.Κ από όσα έχει πει ή κοπέλα.
Δεν είπα ότι τί φτάνει ή τήν έφτασε ή τήν ξεπέρασε.Ειναι καινούργια ή κοπέλα δεν μπορώ να τήν συγκρίνω με την Ιωάννα χωρίς να τήν έχω δοκιμάσει κι'ολλας σέ καμία περίπτωση.Αυτο που είπα είναι πως ίσως κ να είναι ή καινούργια Ιωάννα.Και εβγαλες το συμπερασμα οτι φτανει την Iωαννα34?
Καμμία σχέση βέβαια, η διακυβέρνηση αεροσκάφους, με τον πύργο ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να ξέρεις και να μη σου χρειαστεί, παρά να σου χρειαστεί και να μην ξέρεις.Θα μάθουμε και να πιλοταρουμε εδώ μέσα ρε μαλακές. Εγκυκλοπαίδεια το bou.
Αρα ειναι υποκειμενικη αποψη σου και μονο...!Δεν είπα ότι τί φτάνει ή τήν έφτασε ή τήν ξεπέρασε.Ειναι καινούργια ή κοπέλα δεν μπορώ να τήν συγκρίνω με την Ιωάννα χωρίς να τήν έχω δοκιμάσει κι'ολλας σέ καμία περίπτωση.Αυτο που είπα είναι πως ίσως κ να είναι ή καινούργια Ιωάννα.
Αρκετοι εχουν αυτο το ελλατωμα...Μου αρέσει που συγκρίνετε κοπέλες, παραλειποντας την υποκειμενικοτητα
Ρε μαν έκλαψα με το σχόλιο σου ειλικρινά. Ότι καθήσες και απάντησες στην μαλακια που είπα για να γελάσουμε με ξεπερνάει.Καμμία σχέση βέβαια, η διακυβέρνηση αεροσκάφους, με τον πύργο ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να ξέρεις και να μη σου χρειαστεί, παρά να σου χρειαστεί και να μην ξέρεις.
Πάρε τον άλλο το φίλο και ελάτε Κυπαρισσία κερνάω μεζέ με μπύρες και μετά πάμε στα αλλοδαπά κορίτσια!etsi σαν χθες το βραδυ στο γνωστο στεκι στο μαρουσι

Εγώ κατάλαβα ότι απάντησες χιουμοριστικά, προς τούτο και η σχετική φατσούλα που έβαλα. Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες ότι και το δικό μου ύφος ήταν παρόμοιο. Αυτά.Ρε μαν έκλαψα με το σχόλιο σου ειλικρινά. Ότι καθήσες και απάντησες στην μαλακια που είπα για να γελάσουμε με ξεπερνάει.
Άστον ποτίζει τις ντομάτεςΑυτα ειναι.... @πολυζωης παμε ρε συ

Κωλομεδάγκονες VS ΜπαρτσελόναSophia20 VS Ioanna34
1. 2.85
X. 3.30
2. 2.95