ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.591
- Πόντοι
- 12.756
Τι μου θυμήσατε τώρα!
Τι να κάνει αυτός ο κώλος; Έχω δυο χρόνια να τον δώ...![]()

Τι μου θυμήσατε τώρα!
Τι να κάνει αυτός ο κώλος; Έχω δυο χρόνια να τον δώ...![]()

Θύμισέ μου γιατί αν είπα πως δεν πήρα κώλο το έκανα από διακριτικότητα και φυσική συστολή..
Τουτέστιν ψευδομαρτύρησα
etsi σαν χθες το βραδυ στο γνωστο στεκι στο μαρουσιΓόνατο την πάνε![]()
To oτι ειναι η καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.Ποίο τί εννοείς;
Δεν έχω μαλλιά στο κεφάλι. Διώξε τον μακρυμάλλη για χατίρι καραφλου.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο;
Δεν βάζεις βιολογικές ντομάτες (εξήγησα το λόγο πριν) αντί να πλένεσαι με βιολογικά σαμπουάν;
Ασχολήσου με το σώμα σου κι όχι με τις τρίχες (όσες απομένουν) της κεφαλής![]()
Τα καταπίνει όλα δηλαδή???Κ που να επιστρέψει να δεις τι θα γίνει φωτιά θα πάρει κ το νήμα κ τά PM κ το Viber.Το Σοφάκι είναι ή καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.
ρε τελειωνε σε περιμενουμε μια ωρα να συμπληρωσουμε καρε για πρεφαΔεν έχω μαλλιά στο κεφάλι. Διώξε τον μακρυμάλλη για χατίρι καραφλου.
Δεν γνωρίζω δεν τήν έχω δοκιμάσει τήν μικρή ας μας πει ή ίδια αν θέλει ή κάποιος που τήν έχει δοκιμάσει.Τα καταπίνει όλα δηλαδή???
Λόγω που είναι τόσο περιζήτητη σαν τήν Ιωάννα.To oτι ειναι η καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.
Που το βασιζεις?
είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω... άρα εννοούσα σαφέστατα πως πιθανά θα υπήρχαν και άλλοιΕίπες ότι μόνο εσύ την γεύτηκες από πίσω ενώ δεν ισχύει!
Aπο που προκυπτει παλι αυτο?Λόγω που είναι τόσο περιζήτητη σαν τήν Ιωάννα.
Φιλε μου, ο πύργος ελέγχου των αεροδρομίων(aka 34) είναι συνήθως ξεχωριστό κτίριο ή τμήμα του αεροδρομίου που καταλήγει σε έναν υπερυψωμένο θάλαμο με πανοραμική θέα προς τους όλους διαδρόμους και τους τροχοδρόμους.Λόγω που είναι τόσο περιζήτητη σαν τήν Ιωάννα.
Δεν το βλέπεις;Aπο που προκυπτει παλι αυτο?![]()
Φίλε αν κ δεν τά κατάλαβα όλα αυτά που έγραψες σέ αυτά που κατάλαβα συμφωνώ μαζί σου κ εγώ το ίδιο τής εύχομαι αν συνεχίσει.Φιλε μου, ο πύργος ελέγχου των αεροδρομίων(aka 34) είναι συνήθως ξεχωριστό κτίριο ή τμήμα του αεροδρομίου που καταλήγει σε έναν υπερυψωμένο θάλαμο με πανοραμική θέα προς τους όλους διαδρόμους και τους τροχοδρόμους.
Ο πύργος ελέγχου της Αθήνας θα βρισκόταν χονδρικά στο ύψος ενός 17ου ορόφου πολυκατοικίας.
Η κοπέλα με 9 ημέρες ραντεβού, βρίσκεται ακόμη στο ground floor.
Αυτο φυσικα δεν λέει και πολλά ούτε ασφαλώς είναι κακό, όλες οι κοπέλες από κάπου και κάπως ξεκίνησαν, κάπως έτσι και η 34, και πολλές άλλες κοπέλες που έχουν αφήσει(και ακόμη αφήνουν) την σφραγιδα τους..Εγώ φυσικά της εύχομαι (αν συνεχίσει) τα καλύτερα, γερό στομάχι, και γιατί όχι, να ξεπεράσει!!
Για να σε ρωταω προφανως και οχι.Δεν το βλέπεις;
Θα μάθουμε και να πιλοταρουμε εδώ μέσα ρε μαλακές. Εγκυκλοπαίδεια το bou.Φιλε μου, ο πύργος ελέγχου των αεροδρομίων(aka 34) είναι συνήθως ξεχωριστό κτίριο ή τμήμα του αεροδρομίου που καταλήγει σε έναν υπερυψωμένο θάλαμο με πανοραμική θέα προς τους όλους διαδρόμους και τους τροχοδρόμους.
Ο πύργος ελέγχου της Αθήνας θα βρισκόταν χονδρικά στο ύψος ενός 17ου ορόφου πολυκατοικίας.
Η κοπέλα με 9 ημέρες ραντεβού, βρίσκεται ακόμη στο ground floor.
Αυτο φυσικα δεν λέει και πολλά ούτε ασφαλώς είναι κακό, όλες οι κοπέλες από κάπου και κάπως ξεκίνησαν, κάπως έτσι και η 34, και πολλές άλλες κοπέλες που έχουν αφήσει(και ακόμη αφήνουν) την σφραγιδα τους..Εγώ φυσικά της εύχομαι (αν συνεχίσει) τα καλύτερα, γερό στομάχι, και γιατί όχι, να ξεπεράσει!!
Γιατί να αποφεύγω να σου απαντήσω αφού δεν το βλέπεις οκ εγώ σου είπα αυτό που βλέπω.Για να σε ρωταω προφανως και οχι.
Δεν μου αρεσουν οι απαντησεις με ρωτησεις...!
Θα σκεφτω οτι αποφευγεις να μου απαντησεις...και δεν το θελω.
Λοιπον?