The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.971
- Πόντοι
- 40.655
Εκτελεί και κοινωνικό έργο το σαι
Πρωτίστως κοινωνικό έργο!!!
Εκτελεί και κοινωνικό έργο το σαι
Την Ευλογία ΣαςΠρωτίστως κοινωνικό έργο!!!
Την Ευλογία Σας

Δηλ αν σέ φώναζαν για τρίο δεν θα πήγαινες;Δεν θα ηθελα να μου συμβει τυπε.....
Προφανως δεν καταλαβαν οτι δεν εκλεισε καλα η πορτα και ανοιξε με τον αερα αλλα δεν το πηραν χαμπαρι.
Έμαθε τι παίζει με την original και έκανε rebranding…Τελικά με την Κατερίνα τι έγινε; Ας μου πει κάποιος μια περίληψη, βαριέμαι να ψάχνω...
Κ που να επιστρέψει να δεις τι θα γίνει φωτιά θα πάρει κ το νήμα κ τά PM κ το Viber.Το Σοφάκι είναι ή καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.Πάντως είναι απο τα ελάχιστα (αν οχι το μοναδικό) νήματα που η κοπέλα δούλεψε 1 εβδομάδα, εφυγε και το νήμα γ΄άφει σελίδες.....
Ε, όχι και Ιωάννα… Τούτο εδώ είναι μπουμπούκι.Κ που να επιστρέψει να δεις τι θα γίνει φωτιά θα πάρει κ το νήμα κ τά PM κ το Viber.Το Σοφάκι είναι ή καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.
Σε;Έμαθε τι παίζει με την original και έκανε rebranding…
τσιπρα
ΕΛΛΑΣ;τσιπρα
αντωνης σαμαραςΕΛΛΑΣ;
Μια μικρή διόρθωση εάν μου επιτρέπεις..Βρήκε ένα πλούσιο καλό παλικάρι και παντρεύτηκε.![]()
περιττη, καλο χωρις πλουσιο δεν υφισταταιΜια μικρή διόρθωση εάν μου επιτρέπεις..
Εάν ήταν ταινία του Sirina...Δηλ αν σέ φώναζαν για τρίο δεν θα πήγαινες;
Και εσύ που το βασιζεις?Κ που να επιστρέψει να δεις τι θα γίνει φωτιά θα πάρει κ το νήμα κ τά PM κ το Viber.Το Σοφάκι είναι ή καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.
Γιατί τί έχει ή Ιωάννα;Ε, όχι και Ιωάννα… Τούτο εδώ είναι μπουμπούκι.
Τα διπλά της χρόνιαΓιατί τί έχει ή Ιωάννα;
Ποίο τί εννοείς;Εάν ήταν ταινία του Sirina...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εσύ που το βασιζεις?
Ε αυτό μόνο τίποτα άλλο γι'αυτό είπα ή καινούργια Ιωάννα τιμητικό είναι αυτό που λέω για την μικρή δεν είναι κάτι κακό.Τα διπλά της χρόνια
Μια μικρή διόρθωση εάν μου επιτρέπεις..

Κ που να επιστρέψει να δεις τι θα γίνει φωτιά θα πάρει κ το νήμα κ τά PM κ το Viber.Το Σοφάκι είναι ή καινούργια Ιωάννα 34 από ότι φαίνεται.