The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.976
- Πόντοι
- 40.655
Άμα είχα προφίλ θα με θυμόσουν, ειδικά αν είχα φάει μπαν…Σώπα ρε, μην το ξανά πεις. Παρακολουθούσε το φούρμ χρόνια ο άνθρωπος και είπε να κάνει πριν λίγους μήνες εγραφή.
Συστήσου εσύ και άσε μετά τι θα βγάλω εγώ.Άμα είχα προφίλ θα με θυμόσουν, ειδικά αν είχα φάει μπαν…
εγω γιατι θυμαμαι Κυριακη και οχι Καλλιροη?Εγώ ήμουν η Καλιρρόη, φίλη της Kiara και της Κατερίνας
ναι ρε αλλη δουλεια δεν κανουμε καθε χρονο σημειωνουμε τα ονοματα οσων τρωνε μπαν. Ενιγουει προφανως ο Αγιος εχει δικιο και δε θα πεις, θα πουλας τρελιτσα οποτε lets all go on αναμενοντας και το πορισμα του ΑντισθενηΆμα είχα προφίλ θα με θυμόσουν, ειδικά αν είχα φάει μπαν…
Νταρντάνορουμανίς.![]()
Τώρα που το ειπε, ναι, ήτανε και μια Καλλιρόη. Από Κ και αυτή.Καλλιροη?

....μην ΄ξηγιεσαι ετσι τωρα, κυκλοφορει και ενα Τσεχικο κωλαρακι-κολαση!!!

εγω γιατι θυμαμαι Κυριακη και οχι Καλλιροη?
ναι ρε αλλη δουλεια δεν κανουμε καθε χρονο σημειωνουμε τα ονοματα οσων τρωνε μπαν. Ενιγουει προφανως ο Αγιος εχει δικιο και δε θα πεις, θα πουλας τρελιτσα οποτε lets all go on αναμενοντας και το πορισμα του Αντισθενη

....μην ΄ξηγιεσαι ετσι τωρα, κυκλοφορει και ενα Τσεχικο κωλαρακι-κολαση!!!![]()
Εσύ θα τα δώσεις, αυτές θα έρθουν;Με 200 παίρνω Ίζα με τη φίλη της και μου μένουν και τα εκατό για τον καρδιολόγο που θα με στείλουν μετά.![]()
Εσύ θα τα δώσεις, αυτές θα έρθουν;

γιαυτο ειχα σκεπτικισμο στο περι νεας περσονας και ειπα πως αν ειναι αληθεια μιλαμε για ιστορικη αλλαγη στο pattern(αν ισχυει η ταυτοπροσωπεια). Ειναι το πρωτο μη-Κ ονομα κλωνου(και αυτο Κ btwΕίχαν πιάσει το Κ.
Κατερίνα, Κιάρα, Καλλιρόη, Κυριακή, Καλλιστώ κλπ. Περιμένουμε την Κλυταιμνήστρα και την Καμέλια τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που; ΠΟΥ;
Εσύ θα τα δώσεις, αυτές θα έρθουν;
γερος εισαι, παρτα ρισκα σου. Το YOLO αυξανεται ως σημασια οσο περνουν τα χρονιαΔηλαδή είναι σίγουρο ότι αν δώσω τα 300 εκεί που προτείνετε, θα έρθει η Κατερίνα και όχι η Κυριακοκαμέλια π.χ.;![]()
Δεν έπαιζα τζόκερ…..Αλλη κατρινα έχω να πω εγώ….
γερος εισαι, παρτα ρισκα σου. Το YOLO αυξανεται ως σημασια οσο περνουν τα χρονια

Πάω να πλυθώΒρωμας κλωνιλα πολυ γενικα
Έσφιξε λες?Ναι αλλά ο @athinaios44 περιδιαβαίνει σαν κουρούνα όλα τα νήματα με τις εργαζόμενες![]()

δε φευγει, ειναι σαν του αραπη.τριβε τριβε το σαπουνι σου χαλας. Καλυτερα φτιαξε νεο προφιλ και ξανασυστησου πιο διακριτικα αυτη τη φοραΠάω να πλυθώ
elogis forte και τις αυξανειςΠολύ γέρος για να σπαταλάω τις λιγοστές στύσεις που μου απομένουν ρισκάροντας.![]()
τσεκαρισμενο. φαντασου ενα νεοτερο, πιο updated βιαγκρα(μπλε και αυτο ωστοσο)Σίγουρο;![]()