dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.992
- Πόντοι
- 3.936
Δεν πίστεψα ποτέ ότι κοπέλα που εμφανίστηκε εδώ δεν είχε Νταβα. Στην πορεία μπορεί να τον έδιωξε αλλά ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΕΔΏ και να μην είχε η να απέκτησε Νταβα.οι νταβαδες μπορουν να τρομαξουν μια νεα κοπελα ή ουτε αυτοι?
Πάμε παρακάτω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συνεχίζεις να μην μου απαντάς και θα το πάρω προσωπικά...σαν να μην σε βολεύει η ερώτηση γιατί σου χαλάει το αφήγημα.μπες διαβασε τα θεματα τους για να δεις γιατι τρομαξαν, εχουν φυγει απο το σαιτ δεκαδες νεες κοπελες αλλωστε. η Βερονικα ειναι μονο μια απο αυτες.
Η Εβίτα είχε τον Μάριο και μετά απέκτησαν τον ίδιο και άλλες κοπέλες. Όπου στην πορεία άλλαξαν καμία 10ρια ονόματα Πριν εμφανιστούν εδώ.
Κάτι ανθυποβυζιτες είχαν τον γκαβο γιατρό από το Δαφνί που επίσης πριν εμφανιστούν εδώ χρέωναν τα μισά και με την εγγραφή τους η τιμή Χ2 γιατί τους έκανε τον οδηγό.
Θες να σου πω και άλλα ???
Λοιπόν κόψε την καραμέλα του δήθεν φόβου εντάξει?
Όλες από την εγγραφή τους εδώ είναι δασκαλεμενες και κυρίως από τα ίδιο άτομα. Όποτε άσε τις μαλακίες σε εμένα τύπε. Αυτά μπορείς να τα λες στο @Zebu .
Όσο για την Βερόνικα ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλά την ιστορία της με κάθε λεπτομέρεια. Φήμες έλεγαν ότι την έκανε για το Ντουμπάι όπου και αγνοείται η τύχη της.
Τελευταία τροποποίηση: