DIMA7373
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3.042
- Πόντοι
- 7.181
Βάλε κυρ στέφανε Βάλεμε τα λεφτά στο χέρι (350 ευρώ) περιμένω μήνυμα επιβεβαίωσης!
Βάλε κυρ στέφανε Βάλεμε τα λεφτά στο χέρι (350 ευρώ) περιμένω μήνυμα επιβεβαίωσης!
Είπαμε 500 οι άλλοι.... Εμείς 550....θα ξευτιλιστουμε τώρα για ένα πενηντάρικο???... Χαχαχαχαε τοτε να το κανω και εγω 500 ευρω και να περιμενω ανταποκριση -)
μην ξανοιγεσαι ! μην ξανοιγεσαι χα χα χα ```!!!!!!!!!!Είπαμε 500 οι άλλοι.... Εμείς 550....θα ξευτιλιστουμε τώρα για ένα πενηντάρικο???... Χαχαχαχα
Βάλε και μαςεστειλα σε 8 τυχαια το κιν μου
αύριο πάλι
Μύστες!
Βγείτε έξω, βρείτε καμμία Γκόμενα...
Καλύψτε την ανάγκη σας στον πυρήνα της!
Η @Sophia20,
η επαγγελματίας εννοώ, και η κάθε επαγγελματίας, είναι για τα "ρεπό", την Καυλαντα και το "υπό έλεγχο" κέρατο...
@Sophia20, τον νου σου, είναι όλοι τους Αγαπουληδες!!!!
Κολλητσιδες!
Θα σου πρηξουν τις Ωοθήκες!![]()
Έτσι!!!!!Εσύ ευθύνεσαι και η κριτική σου![]()

σωστα, πουλαει επισης νιατα και επικοινωνιαΑυτό που πουλάει τύπε η κοπέλα είναι το γεγονός ή έστω η ψευδαίσθηση ,της ερασιτέχνιδος πουτάνας .
Της κοπέλας της διπλανής πόρτας ,που προφανώς γουστάρει το σεξ , αλλά είναι και αρκετά πονηρή που να κονομήσει από αυτό .
Κάνει δηλαδή πράξη το , γαμιέμαι που γαμιέμαι ας βγάλω και κανά φράγκο .

Θα εχουμε κανα μπιφ;Οριακα ισως προλαβω τη μικρη γιατι επιστρεφω απο απουσια πολυ καιρο εκτος . Εχω μιλησει αρκετα με τη μικρη κ το ξερει.
Ειναι οντος εντυπωσιακη.
Το πιο εντυπ σιακο ομως ειναι οχι το τι λεμε εδω οι συναγωνιστες κ πως το λεμε αλλα το πως οι απανταχου <<ανεξαρτητες>> του νηματος εχουν παθει κοκομπλοκο με τη μικρη κ βγαινουν απο το πρωι με κσλημερες ,χρονια πολλα ,πολυ ζεστη σημερα κλπ ατακες για να τσιμπησουν κανα πελατακι που δε θα δουν τη μικρη λογω φορτου εργασιας της . Αυτα τα πολλα η ολιγα απο εδω που ειμαι προς το παρον.![]()

Μαγκιά της ρε φίλε.Μαγκες το Σοφακι θα φυγει με 10κ στην τσεπη, θε νοικιασει σπιταρα σε νησι για τη σαιζον θα χει και τα εξτραδακια της και θα κανει ζωαρα. Στην υγεια σας
Μύστη, εννοούσα κάτι αναλογικοτερο και φυσικότερο...Ναι σίγουρα... εύκολο ειναι να πάει ο 50αρης να βρει 20αρα γκόμενα και να της σκιζει τον κωλο. Αμα ηταν ετσι...
Για να μην τρομαξουν φιλεΕιμαι νέος σε αυτά τα λημέρια, άπειρος και άβγαλτος και απο την ερώτηση που θα κανω ισως και αφελής... Θα ηθελα ομως ως φωστήρες, έμπειροι γνώστες, εμβριθείς, στοχαστικοι τυποι που είστε, να μου λύσετε την εξης απορία: ενω τα ραντεβού γίνονται με viber, οι κοπέλες γτι δεν κάνουν μια βιντεοκλήση με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να μην τους ερθει εντελως σαν kinder εκπληξη; το ίδιο και για τον πελάτη. Ευχαριστώ

Χαχα, Με τόσους μύστες να την γλείφουν, μεταξένια και ενυδατωμενα θα είναι!!!Τα μπούτια της γιατί να συγκαουν; Για 5χ5 την πάνε;![]()
Μη βρίζεις, περιμένουμε στην ουρά με χαρτάκι...Πώ ρε πούστη![]()
Μη βρίζεις, περιμένουμε στην ουρά με χαρτάκι...
Γιατί είναι Άσχημες, και προσπαθούν να σε "δαγκώσουν" στο Ημίφως...Ειμαι νέος σε αυτά τα λημέρια, άπειρος και άβγαλτος και απο την ερώτηση που θα κανω ισως και αφελής... Θα ηθελα ομως ως φωστήρες, έμπειροι γνώστες, εμβριθείς, στοχαστικοι τυποι που είστε, να μου λύσετε την εξης απορία: ενω τα ραντεβού γίνονται με viber, οι κοπέλες γτι δεν κάνουν μια βιντεοκλήση με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να μην τους ερθει εντελως σαν kinder εκπληξη; το ίδιο και για τον πελάτη. Ευχαριστώ