Καλησπέρα κι από εμένα.
Μόλις τελείωσα για σήμερα και είμαι στο ταξί πηγαίνοντας σπίτι να φάω κάτι και να ξεκουρστώ.
1. Ευχαριστώ απεριόροστα για τις 2 ακόμα πολύ θετικές κριτικές. Αλήθεια ευχαριστώ. Και δεν προσποιούμαι. Όντως περνάω πολύ καλά. Το απολαμβάνω. και το σεξ και το σοσιαλ.
2. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Δεν περίμενα να μπω εδώ για να ξέρω οτι είμαι όμορφη γλυκιά, ευχάριστη κτλ κτλ. Ούτε αφήνω κενέναν επίτηδες αναπάντητο ή στο διαβάστηκε επείδη την είδα κάπως, ή επειδή πήραν τα μυαλά μου αέρα ή επειδή θέλω να σας ψαρώσω. Αλήθεια. Απλώς ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. Ή θα πρέπει να πάρω άνθρωπο να με βοηθάει (αλλά έτσι δεν μιλάτε με εμένα... το προτιμάτε δλδ αυτό; ) ή θα πρέπει να κάνετε υπομονή όσοι θέλετε να με δείτε. Όντως στην τύχη απαντάω. Σε όσα είναι πάνω πάνω. Και όχι δεν βάζω προτεραιότητα σε όσους δίνουν περισσότερα. Όχι πως θα ήταν κακό αλλά δεν έτυχε ως τώρα. Αλλοστε απο μήνυμα που δεν εχω καν ανοίξει πως θα δω πόσα θέλει να δώσει κάποιος; Ναι... αν έβλεπα ένα μηνυμα με τίτλο "σου δίνω 500" μπορέι και να το άνοιγα

αλλά πιστέψτε με, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι με έχουν συναντήσει. Επίσης παρότι αυτονόητο, έχω και ζωή κανονική. Οικογένεια, φίλες, υποχρεώσεις κτλ κτλ
Χαίρομαι που σας δίνω χαρά. Μου αρέσει να βλέπω στα μάτια σας την καύλα όταν χύνεται, με φτιάχνει. Μου αρέσει να με γλέιφετε ή να γλέιφω ένα ωραίο σκληρό στητό καυλί. Περνάω καλά.