gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 16.960
- Πόντοι
- 8.695
Είναι ρε πουστη μου, είναι... Κι εσύ τη γνώρισες κιόλας από κοντά!!Μαλάκα δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη πάω με 1000
Είναι τρελό ατομάκι.
Είναι ρε πουστη μου, είναι... Κι εσύ τη γνώρισες κιόλας από κοντά!!Μαλάκα δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη πάω με 1000
Είναι τρελό ατομάκι.
Τι εννοείς μύστη? Δεν ήλθε?φίλε και να κλεισεις ραντεβού μη παίρνεις όρκο οτι θα εμφανιστεί!!! τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ

Άστά αυτά δεν περάνε! Σίγουρα κάνεις έκανες και μαγείρεψες τα αποτελέσματα της eurovision..Έχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Σε λίγο θα φταιω και για τον Χανταιό, την δέκατη θέση του Ακύλα, τον πόλεμο στη Γάζα και τη μυρωδία αερίου στην Αττική
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Φταις κ που η Πανάθα έχει 16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημαΈχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Σε λίγο θα φταιω και για τον Χανταιό, την δέκατη θέση του Ακύλα, τον πόλεμο στη Γάζα και τη μυρωδία αερίου στην Αττική
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Για όλα φταίνε οι γκόμενές όπως λέει και το τραγούδι.Έχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Όχι το ίδιο ήταν!!!Κιάρα και Κυριακή, αν και νομιζω ότι η Κυριακή ήταν άλλο πρόσωπο ή το αναποδο![]()
Πώς γίνεται ένα άτομο που φαίνεται να έχει κάποιες γνώσεις, ξέρει να γράφει και να συντάσσει σωστά ελληνικά (ακόμα και τα κόμματα προσέχει), να γίνεται πουτάνα; Ρε, φρικάρω.Έχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Μαλάκα δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη πάω με 1000
Είναι τρελό ατομάκι.
ι πουττανες δεν πραιπι να ξαιρουν καλλα αιλινηκα διλαδι;Πώς γίνεται ένα άτομο που φαίνεται να έχει κάποιες γνώσεις, ξέρει να γράφει και να συντάσσει σωστά ελληνικά (ακόμα και τα κόμματα προσέχει), να γίνεται πουτάνα; Ρε, φρικάρω.
το πήρε η ΑΕΚΑΡΑ μου φέτος!!!!!!!!!!!!!!!Φταις κ που η Πανάθα έχει 16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα![]()
Προδοθηκες, πρόσεχε γιατί οι μεγαλύτεροι φαν σου είναι γαύροι....το πήρε η ΑΕΚΑΡΑ μου φέτος!!!!!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τέλος και για σήμερα! δεν θα γράψω ημερολόγιο καταστρώματος γιατί είμαι ζάντα από την κούραση
Ναι τουςτο πήρε η ΑΕΚΑΡΑ μου φέτος!!!!!!!!!!!!!!!
τέλος και για σήμερα! δεν θα γράψω ημερολόγιο καταστρώματος γιατί είμαι ζάντα από την κούραση
ολους 
Δεν ηρθες να σε παρω στην φιεστα.....το πήρε η ΑΕΚΑΡΑ μου φέτος!!!!!!!!!!!!!!!