ΤΟΞΟΤΗΣ1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2025
- Like
- 759
- Πόντοι
- 81
Μεγαλη ζητηση το κοριτσι βλεπω και μακρυα η λιστα αναμονης .Αχ τί μου κάνεις τώρα κ δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού. Εχω τα 300 ευρω ετοιμα αλλα δεν μπορω να σε συναντησω
Σε 50ευρα;Μεγαλη ζητηση το κοριτσι βλεπω και μακρυα η λιστα αναμονης .Αχ τί μου κάνεις τώρα κ δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού. Εχω τα 300 ευρω ετοιμα αλλα δεν μπορω να σε συναντησω
Που τέτοια τύχη;ο τυπάς αυτός έσφιξε τελικά;![]()
Πρώην ξαδελφούλη εγώ όμως τρώω πόρτα από τη Σοφία λόγω ηλικίας (53) καίτοιΡε μαλακες , είστε απίστευτοι ορισμένοι τζαμπατζήδες εδώ μέσα![]()
ενώ θα έπρεπε να γευθώ πίσω πόρτα
Άκου...σκαρφιστείτε προκειμένου να τσιμπήσετε τηλεφωνάκι της κοπέλας ρε πούστηδες![]()

όχι πάνω απο 60 είπα καλέ.Πρώην ξαδελφούλη εγώ όμως τρώω πόρτα από τη Σοφία λόγω ηλικίας (53) καίτοιΚαίτητα ξαναβούτηξα (Μόντσα & Γκέτεμποργκ) και χθεςενώ θα έπρεπε να γευθώ πίσω πόρτα
Άκου...
Θα κλείσεις ραντεβού εσύ αλλά θα πάμε πακέτο και να με απορρίψει το Σοφάκι θα πάω σε άλλη ως σκυλάκι
Υ. Γ. Είναι ΑΕΚ βλέπω η μικρή, επομένως σαν ΟΣΦΠ ρίξε κι ένα κλαπέτο τιμωρίας![]()
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΦΕΝΕΡΈχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Σε λίγο θα φταιω και για τον Χανταιό, την δέκατη θέση του Ακύλα, τον πόλεμο στη Γάζα και τη μυρωδία αερίου στην Αττική
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Πρωινή πάντως ! Εύγε !!Καλημέρες!!
Καλά ε, μου έχει γίνει η αγαπημενη μου συνηθεια να μπαινω να διαβάζω το νήμα. Εχω παθει εθισμό. αχαχαχαχααα πεθαίνω λέμεεε
Ενδέχεται να έχω ένα κενό σήμερα 7-8 και 9-10
Θα το επιβεβαιωσω μόλις ανοιξει λίγο το ματι μου και τσεκαρω πάλι τα ραντεβού και θα σας πω να μου στειλετε μονο οσοι μπορίτε τότε. μην στείλετε ακόμα, δεν θα τα ανοιξω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι πάνω απο 60 είπα καλέ.
53 μια χαρά..
Τσεκαρε μηνυμα κοριτσαρα!Καλημέρες!!
Καλά ε, μου έχει γίνει η αγαπημενη μου συνηθεια να μπαινω να διαβάζω το νήμα. Εχω παθει εθισμό. αχαχαχαχααα πεθαίνω λέμεεε
Θα το επιβεβαιωσω μόλις ανοιξει λίγο το ματι μου και τσεκαρω πάλι τα ραντεβού και θα σας πω να μου στειλετε μονο οσοι μπορίτε τότε. μην στείλετε ακόμα, δεν θα τα ανοιξω.
53 μια χαρά..
Έχεις κοιτάξει τα μηνύματα στο ViperΚαλημέρες!!
53 μια χαρά..
Να έχεις γερό στομάχι κι όλα θα πάνε καλά ως προς αυτά. Φτάνει να σου αρέσει αυτό που κάνεις.Έχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Σε λίγο θα φταιω και για τον Χανταιό, την δέκατη θέση του Ακύλα, τον πόλεμο στη Γάζα και τη μυρωδία αερίου στην Αττική
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Στην Γαζα δεν υπαρχει πολεμος.Έχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ
Καλημέρα ναι... Αλλά αυτό το Αεκτζου δεν έπρεπε να το γράψεις... Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου!!!! ... Ελπίζω να το είπες για πλάκα.....Καλημέρες!!
53 μια χαρά..
Θα μπορούσε να είναι χειρότερα κ να πει γαβρινα …. Η ΑΕΚ μια χαρά είναιΚαλημέρα ναι... Αλλά αυτό το Αεκτζου δεν έπρεπε να το γράψεις... Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου!!!! ... Ελπίζω να το είπες για πλάκα.....
Αν είναι το μόνο της ελάττωμα η Αε6αρα θα το παλέψουμε!!!Θα μπορούσε να είναι χειρότερα κ να πει γαβρινα …. Η ΑΕΚ μια χαρά είναι
σε 100ευραΣε 50ευρα;
καλημέρα ! Πριν να προτρέψεις να σου στείλουν νέα dm για ραντεβού σήμερα μήπως είναι καλύτερη ιδεά να τσεκάρεις και τα μηνύματα που έχεις στο viber ? Εγω φερ' ειπείν σου έχω στείλει στο viber απο χτες ζητώντας ραντεβού σήμερα..Καλημέρες!!
53 μια χαρά..
Χανει η μανα το παιδι κ το παιδι την μανα....εγω θα κοιταξω αλλου μυστη καμια ελπιδα μαλλονκαλημέρα ! Πριν να προτρέψεις να σου στείλουν νέα dm για ραντεβού σήμερα μήπως είναι καλύτερη ιδεά να τσεκάρεις και τα μηνύματα που έχεις στο viber ? Εγω φερ' ειπείν σου έχω στείλει στο viber απο χτες ζητώντας ραντεβού σήμερα..
Εχει ένα δίκιο ο παίχτηςκαλημέρα ! Πριν να προτρέψεις να σου στείλουν νέα dm για ραντεβού σήμερα μήπως είναι καλύτερη ιδεά να τσεκάρεις και τα μηνύματα που έχεις στο viber ? Εγω φερ' ειπείν σου έχω στείλει στο viber απο χτες ζητώντας ραντεβού σήμερα..