ρε σου λεω,γαμιεμαι στη δουλειαΤιποτα ολα υπο ελεγχο,που ησουν μορη γαμιολα τοσο καιρο εσυ στη βαλενθια![]()
και τωρα παω Πολη , να παρω μπλουζιτσα Φενερ
ρε σου λεω,γαμιεμαι στη δουλειαΤιποτα ολα υπο ελεγχο,που ησουν μορη γαμιολα τοσο καιρο εσυ στη βαλενθια![]()
Γαμημενερε σου λεω,γαμιεμαι στη δουλεια
και τωρα παω Πολη , να παρω μπλουζιτσα Φενερ

Τσακωσα εγω καιρο τωραΤσακο μοντερο![]()
τι είμαι ρε φίλε ο γραμματέας τηςΚάνε μας κονέ Παστέλιο θα φουνταρουμε από την ταράτσα.Το πολύ πολύ κανόνισε μαζί τής να κάνουμε κανένα πάρτυ ρε τά ούζα δικά μου.
Άστα αυτά είσαι μούτρο εσύ.Κανονισε εσύ το κονέ κ θα σέ κάνω μάγκα εγώ μετά Χαχαχα.Πλακα πλάκα τής έχω στείλει μύνημα από τά Χριστούγεννα κ ακόμα καμία απάντηση δεν πήρα γαμησετα ρε.τι είμαι ρε φίλε ο γραμματέας της???.........λίγο υπομονή και ευγένεια θέλουνε μωρέ όλες οι κοπέλες!!!
Ρε φίλε όταν είναι σε ραντεβού και Γαμιετ.. τι περιμένεις να σου απαντήσει; τι άλλο θα ακούσουμε αν δεν θες να πάρεις δωμάτιο περιμένεις υποδοχή και αν δεν έρθει στην ώρα της αντε δώσε και 15 λεπτά περιθώριο και μετά φεύγεις. Εσύ αν είσαι σε ραντεβού και πάνω στο σεξ απαντήσει σε κλήσεις και μηνύματα θα σου αρέσει;ας απαντουσε οτι ναι οκ κι ας αργουσε δεν θα με πειραζε
ρε φίλε γαμιότανε απο τις 5.30 μέχρι τις 7 ασταμάτητα , τι μαλακίες λες και συ?Ρε φίλε όταν είναι σε ραντεβού και Γαμιετ.. τι περιμένεις να σου απαντήσει; τι άλλο θα ακούσουμε αν δεν θες να πάρεις δωμάτιο περιμένεις υποδοχή και αν δεν έρθει στην ώρα της αντε δώσε και 15 λεπτά περιθώριο και μετά φεύγεις. Εσύ αν είσαι σε ραντεβού και πάνω στο σεξ απαντήσει σε κλήσεις και μηνύματα θα σου αρέσει;
Μπορεί να ήταν δυνατός παίχτης ο συναγωνιστής κ να τήν πήγε τρένορε φίλε γαμιότανε απο τις 5.30 μέχρι τις 7 ασταμάτητα , τι μαλακίες λες και συ?
Τεσπα είπα έγινε παρεξήγηση και δεν θέλω να δοθεί αλλη συνέχεια στο νήμα της κοπέλας
Η πιο τίμια απάντηση !Καλησπέρα! Εγώ η ίδια γράφω. Δεν πιστόλιασα! Το ραντεβού ίσχυε κανονικά. Περίμενα. Δεν είχα δει τα μνμτ (αν είχα κάποιον/α για βοήθεια δεν θα έβέπε εκείνος/η τα μνμτ;
Συμφωνω. Ας το πούμε παρεξήγηση κι αν θες ξανά ραντεβού πες μου να σε βάλω 1ο μες στη μέρα για να μην έχεις άγχος. Όταν είμαι σε ραντεβού δεν μπορώ να δω κινητό (ήταν 2ωρο ραντεβού πριν). Λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Εγώ πάντως ήμουμ εκεί ορεξάτη.
Make us twoΜαλάκα δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη πάω με 1000
Είναι τρελό ατομάκι.
Το κατάλαβαμε κοριτσάρα μήν απολογισε.Καλησπέρα! Εγώ η ίδια γράφω. Δεν πιστόλιασα! Το ραντεβού ίσχυε κανονικά. Περίμενα. Δεν είχα δει τα μνμτ (αν είχα κάποιον/α για βοήθεια δεν θα έβέπε εκείνος/η τα μνμτ;
Συμφωνω. Ας το πούμε παρεξήγηση κι αν θες ξανά ραντεβού πες μου να σε βάλω 1ο μες στη μέρα για να μην έχεις άγχος. Όταν είμαι σε ραντεβού δεν μπορώ να δω κινητό (ήταν 2ωρο ραντεβού πριν). Λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Εγώ πάντως ήμουμ εκεί ορεξάτη
Κοίτα να περνάς καλά στα ραντεβού σου έτσι με μπόλικη καύλα κτλ κ μήν τα παίρνεις στά σοβαρά όσα λέγονται εδώ.Οταν επιστρέψεις με το καλό από την σεζόν σέ περιμένω για σκληρό παιχνίδι.Έχω ήδη μέσα σε 3 μέρες κατηγορηθεί οτι λέω ψέματα για τη σεζόν, οτι άλλος γράφει αντι για εμένα, οτι άλλαξα τις τιμές.....
Καλά πάμε
Σε λίγο θα φταιω και για τον Χανταιό, την δέκατη θέση του Ακύλα, τον πόλεμο στη Γάζα και τη μυρωδία αερίου στην Αττική
Μπαίνω σε ταντεβού
Α τουτ α λερ