nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.800
- Πόντοι
- 206
Συμφωνώ το ίδιο θα έλεγα κ εγώτο ρεμα ειναι καλυτερο![]()
Συμφωνώ το ίδιο θα έλεγα κ εγώτο ρεμα ειναι καλυτερο![]()
Μα ο πάτος της είναι ανοιχτός και φαίνεται , το Σοφάκι τον έβγαλε στο ενοικιοστάσιοΣοφία πως σου φαίνεται που όλοι εδώ ενώ έχουν την ηλικία του μπαμπά σου, θέλουν να σου ανοίξουν τον πάτο?
Σεβασμός μηδέν στην νεολαία![]()
Μάλλον ξέχασες να βάλεις άλλο ένα μηδενικό γιατί τά 500 τά βγάζει με τρία ραντεβού τουλάχιστον.Κερδιζεις περιπου 500 ευρω την ημερα, αλλα απο Δευτερα θα πας σερβιτορα για σεζον με 50 ευρω μεροκαματο..
Το μονο που κοροιδευεις ειναι ο εαυτος σου και ενα τσουρμο αγαμητους που μπηκαν στην σειρα να παρουν το κολατσιο τους σε γκουρμε τιμες.
Αυτα και ατι ταλερ.
Σωστόςγίνεται να ξαναμπερδευτείς στις 27/5????.........και να το αναβάλλεις επ αόριστων μπας και γίνει καμιά δουλειά????βλέπεις ότι εδώ τα παιδιά είναι αχόρταγα![]()
Εγω θά σού έλεγα να κάνεις αυτό που γουστάρεις περισσότερο καυλιάραΟριακα ειμαι να πιστολιασω τη σεζόν
Αλλα για να λεμε τα πράγματα όπως ειναι αυτο εδω που κανω τωρα δεν ειναι κατι που μπορώ να συνεχίσω να κανω για πολυ... είναι αρκετά δύσκολο σωματικά και ψυχολογικά
Όντως καλό είναι να γράψουν κ άλλοι.μονο ο Lucifer εγραψε απ οτι εχω δει. Οι υπολοιποι ντρεπονται;
Μπραβο ρε μαν εισαι μεγαλη μορφη , μπραβο που στηρίζεις την απόφαση της , και εγω αυτο πιστεύω θα κανει γι αυτο και θα φύγει για σεζόν για να παει να δουλέψει λάντζα σε νησίΕγω θά σού έλεγα να κάνεις αυτό που γουστάρεις περισσότερο καυλιάρα
πήγαν....ή...;Όντως καλό είναι να γράψουν κ άλλοι.
Ήταν κατι που το περίμενα. Ωστόσο με τίμησαν και κάποιοι 30αρηδεςΣοφία πως σου φαίνεται που όλοι εδώ ενώ έχουν την ηλικία του μπαμπά σου, θέλουν να σου ανοίξουν τον πάτο?
Σεβασμός μηδέν στην νεολαία![]()
Η απόφαση που θα πάρει για οποίο λόγω κ να φύγει είναι δική της BroΜπραβο ρε μαν εισαι μεγαλη μορφη , μπραβο που στηρίζεις την απόφαση της , και εγω αυτο πιστεύω θα κανει γι αυτο και θα φύγει για σεζόν για να παει να δουλέψει λάντζα σε νησί
Έτσι πέστα κ εσύ ρε καυλιάρα.Εγω πάντως θα γράψω όταν βρεθούμε αν δεν φύγεις.Αλλιως όταν με το καλό επιστρέψεις.Γράψτε καλε όσοι με συναντησατε!
να μην φύγει το κοριτσι κριμαΉταν κατι που το περίμενα. Ωστόσο με τίμησαν και κάποιοι 30αρηδες
Γράψτε καλε όσοι με συναντησατε!
Θελουμε κι εμεις να σε συναντησουμε και να ξεδιπλωσουμε το συγγραφικο μας ταλεντο μεταΓράψτε καλε όσοι με συναντησατε!
Φάση θα έχει το, ο κωλος πριν και μετά το 10ημερο!καίει το μουνάκι μου και πονάει ο κώλος μου
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Είναι ντροπαλά τα παιδιάΓράψτε καλε όσοι με συναντησατε!

σου έχω στείλει ΣοφίαΓράψτε καλε όσοι με συναντησατε!
Εν τω μεταξυ @ Sophia20 μας εχεις κατακαυλώσει