Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.365
- Πόντοι
- 5.896
Το στησιμο σου με τις τρυπουλες σου ανοιχτες και τα πατουσακια σου ειναι θανατος.εισαι για πολυ γλειψιμο.Δεν θέλω να πω
Το στησιμο σου με τις τρυπουλες σου ανοιχτες και τα πατουσακια σου ειναι θανατος.εισαι για πολυ γλειψιμο.Δεν θέλω να πω
θα σφιξεις;Τον δικό μου, ούτε που θα τον καταλάβεις.![]()
θα σφιξεις;

Συνοπτικά γιατί μάλλον δεν καταλαβατεΚάποιο λάθος κάνεις, +80 η 2η ώρα, όχι η 2η εκτόνωση.
1.68
αδυνατη
2αρι στηθος
Συνοπτικά γιατί μάλλον δεν καταλαβατε
150/ώρα
+80/2η ώρα
+50/πρωκτικό
+30/cim/cif
Εγώ αυτό κατάλαβα από τα γραφόμενα.
Θά σφίξεις μαν ;Συνοπτικά γιατί μάλλον δεν καταλαβατε
150/ώρα
+80/2η ώρα
+50/πρωκτικό
+30/cim/cif

Μεγάλα μουνόχειλα έχεις για ρουφηγμα!!!Να μερικές φώτο μου
....check pmΣας ευχαριστώ πολύ!
Πάω στο 1ο μου ραντεβού τώρα!
Έχω λίγο άγχος.
Όποιος θέλει από αύριο μπορώ να κανονίσω κάποια.
Ορκισου....Δεν ξέρω ποια (ποιες) θυμίζω αλλά δεν έχω ξαναδουλέψει ποτέ στον χώρο αυτό. Ορκίζομαι
Θα το κάνω μια βδομάδα μέχρι να φύγω κι αν μου αρέσει θα το ξανακάνω όταν με το καλό επιστρέψω.
Εμένα στη Μάγια πήγε το μυαλό μου..Θυμιζει τζενη απο ματζικ.
Το βραδάκι. Θα απαντήσω σε όλους. Γίνεται ένας χαμός και εδώ και στο viber και δυσκολέυομαι. Το βράδυ θα μπω να απαντήσω. Ορκίζομαι (ξανά)....check pm
...λογικο κ κατανοητο, ας περιμενουμε λοιπον μεχρι το βραδυ!Το βραδάκι. Θα απαντήσω σε όλους. Γίνεται ένας χαμός και εδώ και στο viber και δυσκολέυομαι. Το βράδυ θα μπω να απαντήσω. Ορκίζομαι (ξανά)

Άρα στα 230 το δίωρο, αν κάποιος δεν θέλει τα παρελκόμενα. Πιο προσιτό, αν έχει τη δυνατότητα να το αξιοποιήσει παραγωγικάΣυνοπτικά γιατί μάλλον δεν καταλαβατε
150/ώρα
+80/2η ώρα
+50/πρωκτικό
+30/cim/cif
.OχιΘα σφίξεις ?![]()

Μην ορκίζεσαι συνέχεια ομωςΤο βραδάκι. Θα απαντήσω σε όλους. Γίνεται ένας χαμός και εδώ και στο viber και δυσκολέυομαι. Το βράδυ θα μπω να απαντήσω. Ορκίζομαι (ξανά)
Δεν ειναιΘυμιζει τζενη απο ματζικ.
Αρκεί να έχεις το κατάλληλο ανοιχτηριΘάρρος και υπομονή θέλουν αυτά τα πράγματα καλή μου![]()