Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.239
- Πόντοι
- 726
Το ζαλίσατε το σοφακι ρε λιγούρια
Είμαι σίγουρος....να προσέχεις της παρέες σου λοιπόν και ποιον κάνεις παράθεσηΕγω να δεις ποσους ξερω σαν εσενα κλασικος κομπλεξαρας ξερολας
ναι, ασε τους μπαρμπαδες που τα ξερουν καλα ολα αυτα, και κοιτα τι ωραια που τα εχουν καταφερει...Οντως, εμείς τα 20 χρονα δεν ξέρουμε τον Τραμπ
Ο μόνος Ντόναλντ που ξέρουμε ειναι ο Ντακ
Ολοκληρωτικά καθεστώτα επίσης δεν ξέρουμε, δεν πήγαμε σχολείο, εδήσεις δεν βιαβάζουμε.
Πάω να πιπιλήσω το δάχτυλό μου και να δω Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια .
Τυχερό το δάχτυλο σου !!Οντως, εμείς τα 20 χρονα δεν ξέρουμε τον Τραμπ
Ο μόνος Ντόναλντ που ξέρουμε ειναι ο Ντακ
Ολοκληρωτικά καθεστώτα επίσης δεν ξέρουμε, δεν πήγαμε σχολείο, εδήσεις δεν βιαβάζουμε.
Πάω να πιπιλήσω το δάχτυλό μου και να δω Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια .
Είμαι σίγουρος....να προσέχεις της παρέες σου λοιπόν και ποιον κάνεις παράθεση

Αναμενόμενο....όταν δεν έχεις αντίλογο μας δείχνεις τι κάνεις 24ωρες την ημέρα.
Λαθος δειχνω τι κανεις εσυ που σου χει κανει τον εγκεφαλο πουρε πραγματικα ρε τυπε ποιο κομπλεξικος πεθαινειςΑναμενόμενο....όταν δεν έχεις αντίλογο μας δείχνεις τι κάνεις 24ωρες την ημέρα.
Πραγματικά πιστεύεις ότι ο κάθε τσιγκανόπεινας που παζαρεύει το 20άρικο, θα στάξει min 250 αεροπορικά, 70 ενοικίαση αυτοκινήτου+καύσιμο, κανένα 200άρι σε περιφερειακά (πάρκινγκ αεροδρομίου, διαμονή και διατροφή δύο ημερών), δηλαδή χονδρικά κανένα 500άρικο για ένα διήμερο, προκειμένου να πάει να ψάξει να βρει τη Σοφία, που ακόμα και αν όντως είναι Κύπρο, πρέπει να κάνει μπάνιο αποκλειστικά εκεί και να την πετύχει σε ρεπό; (αφού θα μπορούσε να δουλεύει σε ξενοδοχείο από την άλλη πλευρά της Λεμεσού)
Ε δε νομίζω…
Bonus point: θα πρέπει να ξέρει να οδηγεί από δεξιά…
Σοφάκι είσαι σκέτη καύλα ρε κοριτσάρα με ωραίο χιούμορ κ γενικά τά λες πολύ ωραία πάντα.1. Την άποψη την απογαρευουν ολοκληρωτικά καθεστώτα και μόνο. Άρα δεν απαγορεύεται να έχω άποψη.
2. Μπερδεύεις νομίζω το χιούμορ με τη σοβαρότητα. Μια πλάκα έκανα. Αν το διαβάσεις πάλι με ηρεμία θα το καταλάβεις, είναι νομίζω εμφανές.
3. Ωστόσο, έχω καταλάβει, οτι σε αυτή τη δουλειά, το ¨νέο αίμα" μετράει. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω, και δεν έχει σημασία. Πχ αν σκάσει αύριο μια Σοφία 18 εννοείται θα με "σβήσει". (αν και δεν παίζει να κάνει τόσο καλή πίπα όσο εγώ)
4. Μην δίνεις έκταση σε παρακαλώ σε κάτι που ήταν (καλό ή λιγότερο καλό) χίουμορ και μην προσθαθείς με τα στανιό να δημιουργήσεις αντιπαλότητα ανάμεσα σε εμένα και σε άλλες κοπέλες γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Γιατί μετά θα θέλετε τρίο και θα βρίσκουμε. Προσωπικά, μου αρέσουν οι 30άρες και οι 40άρες πολύ.
Μια από τά ίδια φίλε τά σπάει το Σοφάκι.Καυλωνω και μόνο που σε διαβάζω...
Εγώ θα πληρωνομουνα σέ είδος πάντωςΠεράστε να πληρωθειτε κύριε...
Ναι ναι είμαι σίγουρος.... δείχνεις εσύ τι κάνω εγώ. Βασικά δείχνεις τι θα ήθελες να κάνω για να μην νιώθεις μειονεκτικά στην 24ωρη μαλάκια σου.Λαθος δειχνω τι κανεις εσυ που σου χει κανει τον εγκεφαλο πουρε πραγματικα ρε τυπε ποιο κομπλεξικος πεθαινεις
Η μάνα σου. Ντάξει είμαστε; Ντάξει είμαστε.Ποιος ενδιαφέρεται για εσένα?

Oχι δεν ειμαστε ενταξει γιατι για εμενα ενδιαφερετε ο πατερας σου και η αδερφη σου...!Η μάνα σου. Ντάξει είμαστε; Ντάξει είμαστε.

Ο πατέρας μου έχει συγχωρεθεί. Αλλά αν θες την αδερφή μου, θα τη ρωτήσω αν θέλει να σε στραπονάρει. Επίσης εκτός από το να είσαι βλάκας και να πουλάς ειρωνεία, μπορείς να βρεις κ ζωή. Αρκεί να μην είσαι όλη μέρα στο μπου.Oχι δεν ειμαστε ενταξει γιατι για εμενα ενδιαφερετε ο πατερας σου και η αδερφη σου...!
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες......!
Τωρα ειμαστε ενταξει![]()