TheGamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Εσύ δλδ ποιος περίμενες να τηΤην πηδάει ο γιος της Λάτση και του Κούρκουλου. Γερότατο πορτοφόλι χτύπησε

Εσύ δλδ ποιος περίμενες να τηΤην πηδάει ο γιος της Λάτση και του Κούρκουλου. Γερότατο πορτοφόλι χτύπησε
Αν δεν κάνει κανέναν ακάποτο κρεμπιέ θα είναι άλλη μία που θα έχει έχει πηδήξει ο ανεπάγγελτος και άεργος γόνοςΤην πηδάει ο γιος της Λάτση και του Κούρκουλου. Γερότατο πορτοφόλι χτύπησε
Μη φοβάσαι την τρώει από τον γόνο την τσαπού μια χαρά...Για τσαπου με τις ώρες!
Δεν τη σκουπιδιασε ακόμα την gold digger o γόνος;Μη φοβάσαι την τρώει από τον γόνο την τσαπού μια χαρά...
Την ξεκωλιάζει ο γόνος; Τα μούτρα της έχουν γίνει σαν τον Τζιμ Κάρεϊ στη Μάσκα. Από τώρα τραβιέται; Περιμένουμε πότε θα σκάσει μετά από κρεμπιέ.
Δεν γνωρίζω ποιος την ξεκωλιάζει, αλλά έχω μάθει οτι την αρέσει πολύ στο σεξ το πισωκολλητό. Τρελλαίνεται λέειΤην ξεκωλιάζει ο γόνος; Τα μούτρα της έχουν γίνει σαν τον Τζιμ Κάρεϊ στη Μάσκα. Από τώρα τραβιέται; Περιμένουμε πότε θα σκάσει μετά από κρεμπιέ.
Το έχει δηλώσει η σκυλαρπάχτρα. Φυσικά αυτό είναι light και μπορεί να το πει. Εγώ λέω ότι και το γκροβερ το έχει πολύ δουλεμένο και γενικά της αρέσουν τα σκληρά παιχνίδιαΔεν γνωρίζω ποιος την ξεκωλιάζει, αλλά έχω μάθει οτι την αρέσει πολύ στο σεξ το πισωκολλητό. Τρελλαίνεται λέει
Ήρεμα μαν,μη βριζειςΔεν γνωρίζω ποιος την ξεκωλιάζει, αλλά έχω μάθει οτι την αρέσει πολύ στο σεξ το πισωκολλητό. Τρελλαίνεται λέει
Σφυροκόπημα και να κάνουν τα καμπανέλια πλαφ πλαφ πλαφ μύστη ?Το έχει δηλώσει η σκυλαρπάχτρα. Φυσικά αυτό είναι light και μπορεί να το πει. Εγώ λέω ότι και το γκροβερ το έχει πολύ δουλεμένο και γενικά της αρέσουν τα σκληρά παιχνίδια
Ναι το χε πει στην εκπομπη του Θεμη Γεωργαντα.Δεν γνωρίζω ποιος την ξεκωλιάζει, αλλά έχω μάθει οτι την αρέσει πολύ στο σεξ το πισωκολλητό. Τρελλαίνεται λέει
Εγώ σκέφτομαι οτι είπε όσα μπορούσε να πει σε μια εκπομπή. Είμαι σίγουρος ότι ξεκωλιάζεται με τρέλα.Ναι το χε πει στην εκπομπη του Θεμη Γεωργαντα.