boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 28.976
- Πόντοι
- 5.906
Και μόνο που έδειξε βυζο και κωλο ρισπέκτ.Πάντως τα χείλη της πρέπει να έχουν υαλουρονωθεί φέτος. Πέρυσι έδειχναν φυσιολογικά
Γνώμη μου είναι ότι θα το ξανακάνει.Και μόνο που έδειξε βυζο και κωλο ρισπέκτ.
Δε παίζει να το ξανακάνει ποτέ μάλλον.
Απλά είχε πει ότι η γυμνή σκηνή που έκανε τότε ήταν πολύ δύσκολη γι αυτή.Γνώμη μου είναι ότι θα το ξανακάνει.
Στη νέα σειρά που συμμετέχει π.χ. γλωσσοφιλιέται με τον γκόμενο σε ώρα που βλέπουν παιδιά
Εν τω μεταξύ αυτός ο ρόλος της φοιτήτριας Πανεπιστημιακού Τμήματος που εκδίδεται για τα χρήματα της ταίριαζε "γάντι"
Επίσης οι βρισιές που έριχνε ήταν καταπληκτικές, όσο κι αν το πρόσωπό της έδειχνε μια δυσαρέσκεια του στυλ "Γαμιέμαι από ανάγκη" ενώ την έγλειφαν στα προκαταρκτικά
Και για τον συμπρωταγωνιστή της ο οποίος με το ζόρι κρατιέται να μην της μπατσίσει τα ολοστρόγγυλα κωλομέριαΑπλά είχε πει ότι η γυμνή σκηνή που έκανε τότε ήταν πολύ δύσκολη γι αυτή.
Μακάρι γιατί έφτιαξε καλύτερη κωλαρα. Περιμένω και νέες ηθοποιούς που δεν έκαναν ακόμη.
Απο ποια σειρα ειναι αυτο ?Γνώμη μου είναι ότι θα το ξανακάνει.
Στη νέα σειρά που συμμετέχει π.χ. γλωσσοφιλιέται με τον γκόμενο σε ώρα που βλέπουν παιδιά
Εν τω μεταξύ αυτός ο ρόλος της φοιτήτριας Πανεπιστημιακού Τμήματος που εκδίδεται για τα χρήματα της ταίριαζε "γάντι"
Επίσης οι βρισιές που έριχνε ήταν καταπληκτικές, όσο κι αν το πρόσωπό της έδειχνε μια δυσαρέσκεια του στυλ "Γαμιέμαι από ανάγκη" ενώ την έγλειφαν στα προκαταρκτικά
(Ταμπού, Mega)Απο ποια σειρα ειναι αυτο ?
Ευχαριστω(Ταμπού, Mega)
![]()
Ταμπού | MEGA TV
Στο επίκεντρο της ιστορίας της σειράς, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού…www.megatv.com
Θα δούμε και τη πίσω όψη;
Και δε βλέπουμε το πίσω.Θέλει η καβλιάρα να φανεί, αλλά η ντροπή δεν την αφήνει...
Είναι σοκαριστικό ως φαίνεται το πίσω και δεν φανερώνεται...Και δε βλέπουμε το πίσω.