Νέα

Σοφία Παυλίδη (πορνοστάρ)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Like
242
Πόντοι
21
αν κανένα μέλος έχει τηλέφωνο για παυλιδη η ακριβού ένα πμ πλιζ !
να κλείσω ένα ραντεβουδάκι πριαμο !
ρε φιλε ρωτα την στο ινσταγκραμ αμα της πεις για ραντεβου στο δινει για να κανονισεται της λεπτομερειες.Απλα μην περιμενεις να την πας στο πριαμο

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
396
Πόντοι
26
Βάρα καμία μλκ να συνέλθεις γιατί έπιασαν οι ζέστες!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
34
Like
23.744
Πόντοι
8.346
Θα τα δώσει τα 1000 ο πουτσάρας τέσσερα επι τέσσερα;
Ή είναι ακόμα ένας απλός λαικός φτωχομπινές;

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
396
Πόντοι
26
[/quote
Ρε Αλβανάκο μάθε πρώτα ελληνικά για να καταλάβεις τι έχω γράψει στα προηγούμενα posts. Όσο για το φτωχομπινές μάλλον αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Με 10 ευρώ που ψάχνεις εσύ, μόνο κανένα γυφτάκι στο Ζεφύρι μπορείς να πάρεις και αν.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.692
Πόντοι
7.715
Στη προηγούμενη σελιδα,ποσταρα να σταματήσουν τα άσχετα σχόλια,και οι αντιπαραθέσεις....αναφερομουν φυσικά και στους δύο...από ότι βλέπω,μιλάω στο ντουκου....άρα?....στο επόμενο ασχετο ποστ,θα πέσουν ποινές.

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
1
παιδες τα φωτα σας
για ακριβου μου εστειλαν ενα κιν που τελιωνει σε 490
αλλα δεν απανταει σε αυτο
και η παυλιδη λεει οτι σταματησε

υπαρχει αλλο τηλεφωνο ? ξερει κανεις?

kmangr

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
641
Πόντοι
81
Καλημέρα
Κατάφερε κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με την Σοφια; έστειλα email αλλα μου γύρισε πισω 

Ευχαριστώ

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
956
Πόντοι
361
Βέβαια γούστα είναι αυτά, αλλά στα βίντεο πολύ ξενερωτη φαίνετα το Σοφάκι. Στις φωτογραφίες ομως δείχνει εντυπωσιακή.
Σε βίντεο μαζί με Ίνα, με τις αγριοφωναρες της Ίνα, το μόνο που άξιζε ήταν η σουφρα της Ίνας, το Σοφάκι εντελώς αόρατο.

Συμφωνώ με τον συναγωνιστή για την Ακριβού. Είναι ξεκωλιαρα με πάθος και αν ήξερα θα άνοιγα σχετικό νήμα εδώ! Sorry :spam:

fistiki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
1000 το 2 ωρο μαγκες και εχει αλλο αριθμο...

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
7.899
Πόντοι
9.036
Η συνάδελφος ειναι σαντορινη από οτι είδα στα στορι και λεει για πληροφορίες dm αρα πηγε για βιζιτο τουρ  :takethis: :takethis: οσοι ειστε Σαντορίνη τετοια εποχή και με πορτοφολα σπευσατε :heavymetalbig:

@NIKOLAOS18

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Like
259
Πόντοι
21
Η συνάδελφος ειναι σαντορινη από οτι είδα στα στορι και λεει για πληροφορίες dm αρα πηγε για βιζιτο τουρ  :takethis: :takethis: οσοι ειστε Σαντορίνη τετοια εποχή και με πορτοφολα σπευσατε :heavymetalbig:
πόλύ χόλή γίάτί;

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.702
Πόντοι
3.666
Η συνάδελφος ειναι σαντορινη από οτι είδα στα στορι και λεει για πληροφορίες dm αρα πηγε για βιζιτο τουρ  :takethis: :takethis: οσοι ειστε Σαντορίνη τετοια εποχή και με πορτοφολα σπευσατε :heavymetalbig:
 Ναι  μην   χασουμε  ,  να  τρεξουμε   πρωτοι  να   δωσουμε  το  χιλιαρικο  :jerking: :jerking: ,  βρε   αι στο  διαολο  με  το καθε   ζωον  που  μου  θελει  και   χιλιαρικο  :2funny: :2funny: , ΒΡΕ  ΟΥΣΤ  ΜΩΡΗ   ΜΑΛΑΚΟ  , ΜΑΥΡΟ  ΚΑΙ  Χ   ΑΠΟ   ΕΜΕΝΑ   ΣΤΟ   ΣΟΦΑΚΙ , ΑΣ  ΠΑΡΕΙ  ΤΑ   ΑΡΧΙΔΙΑ  ΜΟΥ  ΠΡΟΣ  ΤΟ  ΠΑΡΟΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  :birdman: :birdman: :birdman: :s&m_2:

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom