Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όποιος έχει την μύγα όμως...Όχι ρε φίλε μην αρχίζεις τέτοια προσβλητικά γιατί θα σε αρχίσω στην πούτσα τέσσερα επί τέσσερα και θα παρακαλάς να σταματήσω τον διασυρμό σου IQ μπανάνα... ούστ που γνωρίζεις και την λέξη επεξεργάζομαι...
Για τσεκαρε εδωΘυμάτε κανένας το site που έχει free τις ταινίες
Αν θες να καλύψεις την ανυπαρξία σου αναδεικνύοντας το πόσο υψηλό iq έχεις ή τον αντρισμό σου φτιάξε άλλο thread. Εδώ απάντα αν έχεις να πεις κάτι σχετικά με το θέμα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με παιδάκια. άντε βλάκα.Μη μιλάς, στα τέσσερα στήσου,
η πούτσα έρχεται και άει....
Συνέχισε το show εσύ. Αυτοξεφτιλίζεσαι μόνος σου με το κόμπλεξ που βγάζεις. Μην κλαις άλλο, δεν πρόκειται κανένας να σου πάρει τα πρωτία σε iq.Ποιό θέμα ρε φίλε τις ονειρώξεις ενός αγάμητου;
Είπαμε δεν πρόλαβες να πάρεις τα μπαζάκια όταν μοσχοπουλούσαν στα 150...
Κάποιοι από μας προλάβαν... και τι καταλάβαμε; Φύκια και μεταξωτές κορδέλες, σιγά τα μουνιά... τάπαμε αυτά... και επανέρχεσαι...
Χιλιάρικο έχεις; Όχι ε! Ε καλά τότε ή κράχτης για σεφτέ είσαι η IQ καρότο...
Και σόρρυ για πριν που σε είπα μπανάνα... εννοώ από την μπανάνα ζητάω σόρρυ...
Εγώ δεν ανέφερα τίποτα για τις γνώσεις μου. Είμαι αγράμματος. Γιαυτό σου λέω μη φοβάσαι αγόρι μου, δεν κινδυνεύεις. Είσαι φαινόμενο, genius. Υψηλού iq.Τα πρωτεία αγράμματε...
Συμφωνώ μαζί σου. Όποιος θέλει να κάνει επίδειξη των γνώσεών του pm ή να φτιάξει άλλο thread.Θα παρακαλέσω,ότι άσχετα,θέλετε να πείτε,με βάση το νήμα,σε πμ καλύτερα...
Για να το λες και να το ξαναλές έχει δοκιμάσει η σοφρίτα σου.Ναι οκ εξάλλου η διαφήμιση των μπάζων επετεύχθει, σαυράκια για πούτσα τέσσερα επι τέσσερα...
ποια ειναι η ακριβου?Να ζήταγε η Ακριβού 1000 ευρώ το καταλαβαίνω. Είναι που λέμε όνομα και πράγμα!
ποια ειναι η ακριβου?
Μια ασήμαντη ψευτοτραγουδίστρια.ποια ειναι η ακριβου?