Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
24000 εύροςΓια 24ωρο θα την πάρω
Κοίτα τι θαύματα κάνει το photoshop. Στα βιντεάκια καμία σχέση!Για 24ωρο θα την πάρω
Ειδες το τελευταιο που εβγαλε?Κοίτα τι θαύματα κάνει το photoshop. Στα βιντεάκια καμία σχέση!
1.000 την ωρα θα χρεωσει?24000 εύρος![]()
δυνατο πολυΓια 24ωρο θα την πάρω
με βαση την τιμη του brend, του πετρελαιου και της τιμης του χρυσουΝομίζω ότι 130 είναι μια λογική τιμή. Ως εκει ομως. 130€ για μια ωρα
Σε δραχμες τα δινω κι εγω.500 το 2ωρο τα δινω ανετα για να την σκισω αυτη τη στιγμη
Χαχαχα και σε ευρώ δεν έχω θέμαΣε δραχμες τα δινω κι εγω.
Για Βαβατση τα εχω σκασει και δεν το μετανιωνω αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ πιο κατω απο την Παυλιδη
Τι βαβάτσβ πως την βρίσκουμεΓια Βαβατση τα εχω σκασει και δεν το μετανιωνω αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ πιο κατω απο την Παυλιδη
Πλεον οχι εχει σταματησει καιροΤυπε ξερεις αν η βαβατση κανει ακομη ραντεβου και αν ναι πως την βρισκουμε?
αυτο ειναι πολθ ωραιο μωρο...Για κώλο πας εσύ μου φαίνεται.
Για 22 χρονων εχει πολυΗ κυταριτιδα εχει πιασει και κανει απειλητικα την εμφανιση της ,σε κανενα χρονο θα εχει περισσοτερη και απο 45αρες
Στο πιο γυφται ήθελες να πεις αλλα διστασεςΜοιάζει πολύ με το άλλο καυλίδιο την Χριστίνα Στεφανίδη αλλά στο πιο τσουπωτό