Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Κατά την γνώμη μου όλο αυτό που γίνεται με τα σοσιαλ είναι μια φούσκα η οποία θα σκάσει. Πάρα πολλά νέα κορίτσια μεγαλώνουν με όνειρο ζωής να γίνουν content creators και influencers. Όσο ωραια κ αν είναι μια κοπέλα κάποια στιγμή μετά τα 30-35 η μπογιά της θα σταματήσει να περνάει κ θα αντικατασταθεί από νέο αίμα. Εκτός κι αν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το personal brand της σε άλλους τομείς όπως με το να γίνει παρουσιάστρια, να ανοίξει δικό της μαγαζί ρούχων κτλ

wenk91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
211
Πόντοι
280
Κατά την γνώμη μου όλο αυτό που γίνεται με τα σοσιαλ είναι μια φούσκα η οποία θα σκάσει. Πάρα πολλά νέα κορίτσια μεγαλώνουν με όνειρο ζωής να γίνουν content creators και influencers. Όσο ωραια κ αν είναι μια κοπέλα κάποια στιγμή μετά τα 30-35 η μπογιά της θα σταματήσει να περνάει κ θα αντικατασταθεί από νέο αίμα. Εκτός κι αν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το personal brand της σε άλλους τομείς όπως με το να γίνει παρουσιάστρια, να ανοίξει δικό της μαγαζί ρούχων κτλ
Πολλές το έχουν κάνει αυτό τελευταία.Βεβαια φούσκα και αυτό.Το να ανοίξεις μαγαζί με ρούχα οκ πόσο θα πάει;Γενικά η μόδα περνά γρήγορα και είναι επένδυση εφήμερη

pa28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2022
Like
4.074
Πόντοι
456
Ας πω χρόνια πολλά στην φίλη μου
Screenshot_2025-11-11-22-38-50-255_com.instagram.android-edit.jpg
ελατε μωρακια ριξτε ενα γλωσσοφιλο

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Πολλές το έχουν κάνει αυτό τελευταία.Βεβαια φούσκα και αυτό.Το να ανοίξεις μαγαζί με ρούχα οκ πόσο θα πάει;Γενικά η μόδα περνά γρήγορα και είναι επένδυση εφήμερη
Αναλόγως. Η Τουνη έχει ξεσκιστεί στο χρήμα αλλά ξέρει πολύ καλά να πουλάει.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056
Ακόμα και ο άλλος που την μόστραρε σε κάθε ευκαιρία φαίνεται να την έχει βαρεθεί(ασχέτως της ιστορίας περί κερατώματος)

Ναι, σίγουρα αυτος την βαρέθηκε μπρο!
Όχι, οτι έχει γίνει σαν μπόγος ο ίδιος!
:skull:

Και το τατουάζ στο χέρι του είναι η Σοφία μην το ξεχνάμε έτσι..

mpogos.jpg

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Αυτό που αναφέρεις φίλε μου το έκανε άψογα η Καζολεα,μετά τη προβολή που είχε από survivor και deal,σου λέει όλοι τις βυζαρες μου κοιτάνε αυτό είναι το εφόδιο μου,δε παραμύθιαζε τον εαυτό της ότι είναι κάτι ουαου που συντρέχουν πολλοί λόγοι ώστε να είναι στην επιφάνεια.Και έκανε λοιπόν το μαγαζάκι της με τα ρούχα ανέβηκε και ο αλγόριθμος στο τικ τοκ κ ινστα καργα αφού όλοι οι αντρες είναι εκεί μέσα και γράφουν κιόλας.Αυτη κάθεται και λέει Κοριιιτσιααα μου πετάει κ το βυζι φάτσα φορά,εεε όλο και κάτι θα πουλάει.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.694
Πόντοι
10.131
Ναι, σίγουρα αυτος την βαρέθηκε μπρο!
Όχι, οτι έχει γίνει σαν μπόγος ο ίδιος!
:skull:

Και το τατουάζ στο χέρι του είναι η Σοφία μην το ξεχνάμε έτσι..

mpogos.jpg
Πως γίνεται νεος ανδρας, 33 χρονων να εχει αφεθεί ετσι;; Πρεπει να βαράει σοβαρά ψυχολογικά για να το εχει ριξει στο φαγητό... Με αυτη την κοιλιά με το ζορι βλέπει την ακρη της πουτσας του!!

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Αυτό που αναφέρεις φίλε μου το έκανε άψογα η Καζολεα,μετά τη προβολή που είχε από survivor και deal,σου λέει όλοι τις βυζαρες μου κοιτάνε αυτό είναι το εφόδιο μου,δε παραμύθιαζε τον εαυτό της ότι είναι κάτι ουαου που συντρέχουν πολλοί λόγοι ώστε να είναι στην επιφάνεια.Και έκανε λοιπόν το μαγαζάκι της με τα ρούχα ανέβηκε και ο αλγόριθμος στο τικ τοκ κ ινστα καργα αφού όλοι οι αντρες είναι εκεί μέσα και γράφουν κιόλας.Αυτη κάθεται και λέει Κοριιιτσιααα μου πετάει κ το βυζι φάτσα φορά,εεε όλο και κάτι θα πουλάει.
Επίσης η Τουνη, Πασαρη κτλ έχουν ως target group κυρίως γυναίκες που τις ακολουθούν για το lifestyle τους. Την Φυρου την ακολουθούν κυρίως άντρες που τον παίζουν με τα βυζια κ τον κωλο όποτε τι να το κάνει το μαγαζί με τα ρούχα.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Επίσης η Τουνη, Πασαρη κτλ έχουν ως target group κυρίως γυναίκες που τις ακολουθούν για το lifestyle τους. Την Φυρου την ακολουθούν κυρίως άντρες που τον παίζουν με τα βυζια κ τον κωλο όποτε τι να το κάνει το μαγαζί με τα ρούχα.
Ισχύει εάν και δε ξέρω δεν έχω μπει ποτε Τουνη να δω την άλλη δε τη ξέρω καν π αναφέρεις,αλλά ναι φαντάζομαι πλασάρουν κ ένα lifestyle όπως λες.Τωρα η Σοφία γυμναστήριο πάει,σπίτι καθαρίζει με το κωλο τσίτα, ντύνεται και μουναρα να βγει με τις φίλες της κανένα βράδυ.Θεωρω ότι η πλειοψηφία των ακόλουθων της είναι αντρες ναι.

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Ισχύει εάν και δε ξέρω δεν έχω μπει ποτε Τουνη να δω την άλλη δε τη ξέρω καν π αναφέρεις,αλλά ναι φαντάζομαι πλασάρουν κ ένα lifestyle όπως λες.Τωρα η Σοφία γυμναστήριο πάει,σπίτι καθαρίζει με το κωλο τσίτα, ντύνεται και μουναρα να βγει με τις φίλες της κανένα βράδυ.Θεωρω ότι η πλειοψηφία των ακόλουθων της είναι αντρες ναι.
Η καλύτερη επιλογή για αυτές τις κοπέλες είναι να βρουν έναν φραγκατο πριν τα 30 που θα τις αποκαταστήσει, όπως είχε τον Μαρινάκη. Όμως ο άλλος κατευθείαν μόλις την γνώρισε της έριξε μέσα τα τάληρα γιατί σου λέει που θα ξαναβρώ τέτοιο μουνι.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Η καλύτερη επιλογή για αυτές τις κοπέλες είναι να βρουν έναν φραγκατο πριν τα 30 που θα τις αποκαταστήσει, όπως είχε τον Μαρινάκη. Όμως ο άλλος κατευθείαν μόλις την γνώρισε της έριξε μέσα τα τάληρα γιατί σου λέει που θα ξαναβρώ τέτοιο μουνι.
Κοιτα αντικειμενικά τότε ο Κοψ ήτανε μια χαρά εμφανισιακά αρκετά πιο πάνω από το μέσο χρήστη του μπου. Τώρα στο κομμάτι να βρει έναν φραγκάτο η καθεμία πρέπει να σταματήσει όμως τα έργα της,ο κάθε γονος η ας το πούμε ο κάθε φραγκατος μ κάποια υπόληψη δε θα την αφηνε να πετάει βυζια φάτσα φορά στο ινστα είτε να κάνει μπάνιο και να τρέχουν τα αφρόλουτρα στις βυζαρες της, επίσης κάτι τέτοια σούργελα που μοστράρουν κωλους κ βυζια στη Μύκονο κ παρουσιάζονται έτσι ο κάθε λεφτας π έχει λίγο μυαλό τις γλεντάει και τις παρατάει μετά. Όποτε κ αυτή συμβιβάζεται,από εκεί κ πέρα σίγουρα τέτοια μουνια δε πεινάνε,έχει φτιάξει αλφα ζωή που σίγουρα δεν έχει δυσκολίες βιοπορισμού,τώρα το τι γίνεται στο μέλλον και εάν έχουν φροντίσει γιαυτο είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Κοιτα αντικειμενικά τότε ο Κοψ ήτανε μια χαρά εμφανισιακά αρκετά πιο πάνω από το μέσο χρήστη του μπου. Τώρα στο κομμάτι να βρει έναν φραγκάτο η καθεμία πρέπει να σταματήσει όμως τα έργα της,ο κάθε γονος η ας το πούμε ο κάθε φραγκατος μ κάποια υπόληψη δε θα την αφηνε να πετάει βυζια φάτσα φορά στο ινστα είτε να κάνει μπάνιο και να τρέχουν τα αφρόλουτρα στις βυζαρες της, επίσης κάτι τέτοια σούργελα που μοστράρουν κωλους κ βυζια στη Μύκονο κ παρουσιάζονται έτσι ο κάθε λεφτας π έχει λίγο μυαλό τις γλεντάει και τις παρατάει μετά. Όποτε κ αυτή συμβιβάζεται,από εκεί κ πέρα σίγουρα τέτοια μουνια δε πεινάνε,έχει φτιάξει αλφα ζωή που σίγουρα δεν έχει δυσκολίες βιοπορισμού,τώρα το τι γίνεται στο μέλλον και εάν έχουν φροντίσει γιαυτο είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.
Δεν λέω ότι ο Κοψ ήταν άσχημος ούτε φτωχός. Μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Μαρινάκη, αλλά αυτός και η Τουνη είναι οι τοπ στο ινφλουενσινγκ στην Ελλάδα κ αν σκεφτείς ότι η Τουνη βγάζει γύρω στα 2 μυρια τον χρόνο φαντάσου πόσα θα έχει βγάλει αυτός τόσα χρόνια. Απλά αν δεν είχε κάνει μαζί του το παιδί έτσι όπως έχει γίνει σήμερα αυτός ενώ εκείνη διατηρείται σε φόρμα αμφιβάλω αν θα ήταν ακόμα μαζί.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Νταξει σιγι
Δεν λέω ότι ο Κοψ ήταν άσχημος ούτε φτωχός. Μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Μαρινάκη, αλλά αυτός και η Τουνη είναι οι τοπ στο ινφλουενσινγκ στην Ελλάδα κ αν σκεφτείς ότι η Τουνη βγάζει γύρω στα 2 μυρια τον χρόνο φαντάσου πόσα θα έχει βγάλει αυτός τόσα χρόνια. Απλά αν δεν είχε κάνει μαζί του το παιδί έτσι όπως έχει γίνει σήμερα αυτός ενώ εκείνη διατηρείται σε φόρμα αμφιβάλω αν θα ήταν ακόμα μαζί.
Σίγουρα η εμφάνιση του ενός και του αλλου δε συμβαδίζουν,αλλά ποτε ρε φίλε δε μπορείς να ξέρεις,δεν είναι όλα κωλος-βυζια είτε κοιλιακοί κ μπράτσα,δε ξέρεις τι σχέση μπορεί ν έχουν μεταξύ τους τι δεσίμο υπάρχει περα από το παιδί.Μπορει κι αυτό που φαίνεται στα σοσιαλ προς τους χαρακτήρες τους να είναι τελείως διαφορετικό από τη πραγματικότητα.Εικασιες κάνω έτσι δε γνωρίζω.Αυτη βέβαια είναι άκρως προκλητική στα σοσιαλ,τώρα το πως είναι όταν βγαίνει έξω μόνη της άγνωστο επίσης άγνωστο κ εάν καυλαντιζει σε σοσιαλ π δε νομίζω γιατί λογικά ξέρει ότι ο κόσμος είναι βλαμμένος και μπορούνε να της κάνουν ζημιά. Πάντως η εικόνα της δεν είναι σίγουρα μαμά με παιδί και άντρα στο σπίτι ίσα ίσα είναι ακριβώς το αντίθετο ‘’κοιτάξτε εγώ προσφέρω άρρωστες βυζαρες,κωλαρα στο θεό,είμαι ορθάνοιχτη σε προτάσεις,εσυ τι προσφέρεις ;;;’’

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.694
Πόντοι
10.131
ο άλλος κατευθείαν μόλις την γνώρισε της έριξε μέσα τα τάληρα γιατί σου λέει που θα ξαναβρώ τέτοιο μουνι.
Εκαναν σχεση λιγο πριν την πρώτη καραντίνα αν θυμάμαι καλα, τοτε ολα ηταν κλειστά οποτε η Φυρου δεν μπορούσε να γυριζει τα κλαμπ και τα μπουζούκια ώστε να βρει κατι καλύτερο οποτε αραξε με τον ανερχόμενο infuencer Κοψιαλη, αυτος τοτε βρηκε την ευκαιρία και τα εριξε μεσα οποτε την έδεσε. Βέβαια φταίει και αυτη, τι κάθεσαι μωρη μαλακο και γκαστρώνεσαι απο κάποιον που δεν τον ξέρεις ουτε χρόνο;;

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.911
Πόντοι
1.056
Εκαναν σχεση λιγο πριν την πρώτη καραντίνα αν θυμάμαι καλα, τοτε ολα ηταν κλειστά οποτε η Φυρου δεν μπορούσε να γυριζει τα κλαμπ και τα μπουζούκια ώστε να βρει κατι καλύτερο οποτε αραξε με τον ανερχόμενο infuencer Κοψιαλη, αυτος τοτε βρηκε την ευκαιρία και τα εριξε μεσα οποτε την έδεσε. Βέβαια φταίει και αυτη, τι κάθεσαι μωρη μαλακο και γκαστρώνεσαι απο κάποιον που δεν τον ξέρεις ουτε χρόνο;;
Το σκηνικό μου θυμίζει τύπισσες στα 35-40 που έχουν μείνει στο ράφι χροοοονια και μόλις βρήκαν γκόμενο, γκαστρωθηκαν στο τρίμηνο/εξάμηνο! Υποδηλώνει μεγάλη ανασφάλεια και κόμπλεξ. Κάποια στιγμή θα πάψει η φάση με τα social και δε θα φτάνει η Μόστρα βυζιά κωλος, τι μέλλει γενέσθαι θα το δούμε σε λίγα χρόνια.

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Η Σοφία τότε ήταν στο πικ της, έβγαινε με τραγουδιστές, επιχειρηματίες και έπαιζε μπάλα με την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας. Αν δεν τα είχε ρίξει μέσα ο Κοψ σίγουρα θα τον είχε σουτάρει με τις καφριλες που έχει κάνει, όπως τότε που της πέταξε κατσαρίδα στο αμάξι ενώ οδηγούσε με το παιδί πίσω.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.496
Πόντοι
8.296
Εχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουρος
με 4Κ μόνο samsung έχω βρει εγώ πάντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom