Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τα δόντια τα βουρτσησε μετά η μυτογκα?

Φυρου εσύ?Πριν μας χάλαγε τι ύψος, τώρα η μύτη
Άμα πάει και πειράξει μύτη και γίνει σαν την μούμια τον Michael Jason, θα ξεροχυνεις μετά?
Καλύτερα να έχει λίγο μεγάλη μύτη πάρα να παραμορφωθεί.
Επίσης, ρε μάγκα μου, στην Ελλάδα είσαι.
Εσένα η μυτούλα σου είναι βέρα γαλλική από κέντρο Παρισιου, διπλα απο πύργο του Άιφελ ε?![]()
Λογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.Το βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Θα μας πουνε οι ειδικοι που το εχουν δειΛογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.
ηταν στο γυμνασιο τυπε .....Λογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.
Το βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Ενα μελος μου ειχε στειλει ενα σκρεενσοτ απο αυτο το βιντεο (μονο το σκρεενσοτ) και αυτο βιντεο το βρηκα σε καποια discord λεγοντας οτι ειναι αυτη, τωρα τι να πω ας μας πουνε αυτοι που το εχουν δει...Με τέτοια ποιότητα, παίζει να είμαι εγώ στο βίντεο και το ξέχασα
Αμφιβάλλω ότι είναι αυτή, και ότι είναι καν Ελληνίδα η κοπέλα ή οποιοσδήποτε άλλος στο συγκεκριμένο βίντεο
Το βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Αυτή είναι η Ρενια Δούκα. 15 χρόνια πίσω. Παντρεμένη κ εκτός πραγμάτων χρόνια τώρα ! Προχωραμε! Καλή χρόνια σε όλουςΤο βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Καλη χρονια.Αρα μαπα βιντεο εψαχνα, πως το καλο το βρισκουμε το βιντεο ρε μαγκες στειλτε κανα μηνυμαΑυτή είναι η Ρενια Δούκα. 15 χρόνια πίσω. Παντρεμένη κ εκτός πραγμάτων χρόνια τώρα ! Προχωραμε! Καλή χρόνια σε όλους
Καλη χρονια.Αρα μαπα βιντεο εψαχνα, πως το καλο το βρισκουμε το βιντεο ρε μαγκες στειλτε κανα μηνυμα
Στο βίντεο που υποτίθεται ειναι αυτή, δεν είναι.. να χαμε να λέγαμε ! Μην ψαρώνετε ευκολα !Καλη χρονια.Αρα μαπα βιντεο εψαχνα, πως το καλο το βρισκουμε το βιντεο ρε μαγκες στειλτε κανα μηνυμα
Δώσε τα φώτα σ ντεΣτους διάφορους σέρβερς discord κυκλοφορούν διάφορα. Μη με ρωτάς δεν ασχολούμαι καν με discord.
Master στο γλείψιμο το σοφακι.Φαίνεται η επαγγελματίας στο γλύψιμο...
![]()
οταν εχεις βαρεθει να σε ρωτανε "Τιμουλα...?????"

Και εγώ την έχω δεί και έπαιρνα και πίπα για πάρτη τηςΜεγάλη φόλα! Δεν ξέρω τι στο διαόλου έχει κάνει κι έχει ψωνιστει έτσι. Τη πέτυχα σ ένα event .
Κωλος κωλαρά!!! Αλλά πολύ τύπισσα, ύφος καρδινάλιων!!! Χαλαλωσε λίγο λε![]()