Μπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 23.634
- Πόντοι
- 6.256
Aφου συμπληρωσες τα 5 μηνυματα τυπε θα σου πω εγω.Στελνεις πμ στον @Maximilien,ισως αργησει να απαντησει βγηκε για ποτακι με μια ανθυποσελεμπριτιΜπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?

Γενικα τρολαρουν πολλοι το βιντεο υπαρχει παντως εμαθα και απο εναν γνωστο οτι το εχει δει τωρα πως το βρισκεις δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει καιρο τωραΜπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
Ρε φιλε εχουν βγαλει τα λεφτακια τους και συνεχιζουν να βγαζουνε με χορηγους κτλ πολλα, δεν χρειαζεται να κανουν βιζητες ...Εγω θεωρω οτι ειναι στα τετοια τους για οσα χρηματα δωσει καποιος για να πηδηξει την φυρου,και δεν ειμαστε και σιγουροι ετσι και αλλιως οτι ειναι βιζιτου ενω ειναι με τον κοψιαλη...Δηλαδή είπε ο πετρελαιάς/Σεΐχης/δισεκατομμυριούχος θέλω να σε φέρω Dubai να σου δώσω 25-30 χιλιάρικα και αυτοί είπανε όχι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα κάνουμε post να πάρουμε ένα δύο χιλιάρικα.....
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 4.500
- Πόντοι
- 456
Τύπε, όταν δεις το βίντεο θα αλλάξεις γνώμη....
giannakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
Αντε μα δούμε τ8 βίντεο
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 9.057
- Πόντοι
- 1.056
Γενικα τρολαρουν πολλοι το βιντεο υπαρχει παντως εμαθα και απο εναν γνωστο οτι το εχει δει τωρα πως το βρισκεις δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει καιρο τωρα
Μπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
Αντε μα δούμε τ8 βίντεο
τώρα σοβαρά εσείς πάτε και ψηφίζετε κιόλας?

Κάποιες σελίδες πίσω υπάρχει φωτό που είχε πεταχτεί ένα χειλακι έξω το είχε ποσταρει σε παραλία και όταν το πήρε χαμπάρι το κατέβασε μάγκας συνάδερφος από εδώ όμως είχε προλάβει να το αποθηκεύσει δυστυχώς εδώ δεν μας το έκανε το δωράκι η σοφία.Πω πω παραλίγο κλειτορίδα....![]()
![]()
spuridonas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 1.008
- Πόντοι
- 201
Ανεβάστε υλικό αδέρφια!
AIEnthusiast
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Εσυ το εχεις δει?ο γνωστος μου που το χει δει λεει δεν ηταν κατι...Τύπε, όταν δεις το βίντεο θα αλλάξεις γνώμη....
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 9.057
- Πόντοι
- 1.056
Τα δόντια τα βουρτσησε μετά η μυτογκα?
Πριν μας χάλαγε τι ύψος, τώρα η μύτη

Άμα πάει και πειράξει μύτη και γίνει σαν την μούμια τον Michael Jason, θα ξεροχυνεις μετά?
Καλύτερα να έχει λίγο μεγάλη μύτη πάρα να παραμορφωθεί.
Επίσης, ρε μάγκα μου, στην Ελλάδα είσαι.
Εσένα η μυτούλα σου είναι βέρα γαλλική από κέντρο Παρισιου, διπλα απο πύργο του Άιφελ ε?
atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.377
- Πόντοι
- 1.046
Φυρου εσύ?Πριν μας χάλαγε τι ύψος, τώρα η μύτη
Άμα πάει και πειράξει μύτη και γίνει σαν την μούμια τον Michael Jason, θα ξεροχυνεις μετά?
Καλύτερα να έχει λίγο μεγάλη μύτη πάρα να παραμορφωθεί.
Επίσης, ρε μάγκα μου, στην Ελλάδα είσαι.
Εσένα η μυτούλα σου είναι βέρα γαλλική από κέντρο Παρισιου, διπλα απο πύργο του Άιφελ ε?![]()
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 39.428
- Πόντοι
- 9.931
Λογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.Το βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Θα μας πουνε οι ειδικοι που το εχουν δειΛογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.652
- Πόντοι
- 11.445
ηταν στο γυμνασιο τυπε .....Λογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 9.057
- Πόντοι
- 1.056
Το βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Με τέτοια ποιότητα, παίζει να είμαι εγώ στο βίντεο και το ξέχασα
Αμφιβάλλω ότι είναι αυτή, και ότι είναι καν Ελληνίδα η κοπέλα ή οποιοσδήποτε άλλος στο συγκεκριμένο βίντεο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις