Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.815
- Πόντοι
- 10.131
Μονιμα με τα βυζια εξω γιατι ξερει οτι μονο με αυτα πουλάει.Η εθνική μας βυζαρου, μεγάλη ψωλα
Μονιμα με τα βυζια εξω γιατι ξερει οτι μονο με αυτα πουλάει.Η εθνική μας βυζαρου, μεγάλη ψωλα
Μην εισαι απολυτος..Δεν έχει κανένας κανένα βίντεο. Είναι εσωτερική πλάκα που κάνουν στο φόρουμ σε όσα threads είναι για διάσημες. Μην ζητάτε γιατί δεν έχουν τίποτα. Τσάμπα στέλνετε και περιμένετε απάντηση.
μιλας με γρίφους γέρονταΜην εισαι απολυτος..

Γιατι το κρυβεις το βιντεο ρε μοναχοφαγα?μιλας με γρίφους γέροντα![]()
Μένουν στα απόρρητα μαλλονΓιατι το κρυβεις το βιντεο ρε μοναχοφαγα?
Δεν απαντανε στα μηνυματα
Aφου ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΈχω στείλει πμ αλλά κανείς δεν απαντάει μάλλον γιατί δεν έχουν το βίντεο και απλά τρολαρουν
εσυ ρε μουνι τα ειχες τελευταια τα βιντεο , και ειχες πει θα την παιξεις κανα 2 φορες και θα τα στειλεις ..Aφου ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Πω ρε πουστηΗ εθνική μας βυζαρου, μεγάλη ψωλα

Ε,οχι και ανυπαρκτο..145 σελίδες στο θεμα και τουλάχιστον στις 45 ζητάνε το ανύπαρκτο βίντεο της Φυρου
Αθάνατε Έλληνα!! Ο εξυπνότερος λαος του κόσμου σου λεει μετα![]()
Αφού κυκλοφορούσαν (τώρα δεν ξέρω) σε doscord. Το βίντεο με τον κώλο που αναφέρει ο @Talibanakos44 το έχω δει, 43 δεύτερα είναι, αλλά έχει κακή λήψη....Δεν έχει κανένας κανένα βίντεο. Είναι εσωτερική πλάκα που κάνουν στο φόρουμ σε όσα threads είναι για διάσημες. Μην ζητάτε γιατί δεν έχουν τίποτα. Τσάμπα στέλνετε και περιμένετε απάντηση.
Συναγωνιστή όπως τα λες είναι, αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω το είχες δει από την πρώτη ομάδα που είχε δημιουργηθεί αυτή που κλείσαμε τότε με τα εξώδικα του Κοψ, Όταν ξανακυκλοφόρησέ την δεύτερη και τελευταία φορά ήταν και γαμώ η ποιότηταΑφού κυκλοφορούσαν (τώρα δεν ξέρω) σε doscord. Το βίντεο με τον κώλο που αναφέρει ο @Talibanakos44 το έχω δει, 43 δεύτερα είναι, αλλά έχει κακή λήψη....