John sklhros
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Ας μ τον αδειάζε μια και ας ήτανμπούστης
Ας μ τον αδειάζε μια και ας ήτανμπούστης
Τι εννοείςΑυτό κατάλαβες?
![]()
Έχει;;Στο ellinides.net έχει βίντεο με το σοφακι αλλά θέλει συνδρομή 50ε το 6μηνο
Τυπε το δίνω εγώ το βιντεάκι αλλά μόνο με paysafeΈχει;;
Και δινω την pay και δεν το βλέπω ποτέΤυπε το δίνω εγώ το βιντεάκι αλλά μόνο με paysafe![]()
Και δινω την pay και δεν το βλέπω ποτέ
Δεν είπα αυτόθες να δεις το βίντεο και να μην δει ο αλλος την pay ?
Και για τι ποσό μιλάμεΔεν είπα αυτό
Ποσα βίντεο είναι ;Δεν είπα αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και για τι ποσό μιλάμε
Ευχαριστώ αν βοηθήσει κάποιοςΠοσα βίντεο είναι ;
Σου είπα τι θα κάνεις.Δεν είπα αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και για τι ποσό μιλάμε
Σου ειπε οτι εισαι συριζαιοςΤι εννοείς
Αν απαντησω κερδιζω κάτι;;Σου ειπε οτι εισαι συριζαιος
Κύριοι μη τυχόν δώσει κανεις λεφτά γι το Ελληνίδες ΝΕΤ είναι απάτη δεν είναι το Σοφακι αλλά μια άλλη π ούτε καν μοιάζει. Τα αληθινά βίντεο είναι δυο ένα με τη παρτουζα στο τζακούζι στο παλιό Μίδα και ένα σ ένα πεντάστερο Μύκονο π είναι στα τέσσερα ν λέει να το βάλουμε κ κωλο ;; Τα βίντεο τα έχουν μόνο τα μελη που έχουν προαναφερθεί εδώ μέσα, εάν τα θέλετε ετοιμάστε δωράκι κ στείλτε τους pm
Εντάξει το παράκανες.Ξεχασες το βιντεο που ειναι στην βιλα του κοκλώνη και παρτουζωνεται με την παναγιωταρου![]()
Δεν απαντανε στα μηνυματαΚύριοι μη τυχόν δώσει κανεις λεφτά γι το Ελληνίδες ΝΕΤ είναι απάτη δεν είναι το Σοφακι αλλά μια άλλη π ούτε καν μοιάζει. Τα αληθινά βίντεο είναι δυο ένα με τη παρτουζα στο τζακούζι στο παλιό Μίδα και ένα σ ένα πεντάστερο Μύκονο π είναι στα τέσσερα ν λέει να το βάλουμε κ κωλο ;; Τα βίντεο τα έχουν μόνο τα μελη που έχουν προαναφερθεί εδώ μέσα, εάν τα θέλετε ετοιμάστε δωράκι κ στείλτε τους pm
Καλά κάνουν που δεν απαντάνε.....Δεν απαντανε στα μηνυματα
Έχω στείλει πμ αλλά κανείς δεν απαντάει μάλλον γιατί δεν έχουν το βίντεο και απλά τρολαρουν