Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.359
Πόντοι
6.797
Ρε μάγκες επειδή δε θυμάμαι δυστυχώς ποιος ήταν ο τύπος από εδώ που σου έστελνε αρχείο zip τη παρτουζα της Σοφιας στο Μίδα μεσα στο τζακούζι μέσω discord γινότανε η συννενόηση κ έδινες ένα μειλ αχρησιμοποίητο ώστε να σ περάσει το βίντεο σε αρχείο volafile με σκοπό να μην είναι ανιχνεύσιμο , που έπρεπε να το ανοίγεις κάθε 48 ώρες ώστε να μένει ενεργό να μη χαθεί, δυστυχώς το ξέχασα μια φορά κ σβήστηκε. Εάν θυμαμαι καλά ήθελε ένα 20€ σε crypto usdt στο Coinbase. Οποίος θυμάται όνομα ας μου στείλει πμ, οποίος μου τον βρει του στέλνω βίντεο με Μαριποζα να παίζει με dildo …. Ευχαριστώ λαγωνικά του μπου
Αν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Αν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?
Μη ζηλεύεις τύπε, εάν θες τα βίντεο στείλε στα παλικάρια που αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες και εάν θέλουν ίσως σε κατατοπίσουν για τις περεταίρω διαδικασίες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.711
Πόντοι
3.656
Εγω παντως μου εστειλα πμ,αλλα μου απαντησα οτι δεν το εχω γιατι εκανα φορματ(οι γνωστες δικαιολογιες...)

grg85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Like
1.722
Πόντοι
201
Sf

Συνημμένα

• IMG_20230213_225917.jpg
    IMG_20230213_225917.jpg
    191,7 KB · Εμφανίσεις: 487

spuridonas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
1.020
Πόντοι
201
τι κωλαρά είναι αυτή γαμωτο...θα τον κάνουνε λάστιχο!

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.834
Πόντοι
10.131
Ο Κωψιαλης έχει πάει Αίγυπτο, λέτε το Σοφάκι να ανοίξει την ατζέντα της και να τιμήσει κάνα παλιό γαμιά της;;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.428
Πόντοι
10.656
Ο Κωψιαλης έχει πάει Αίγυπτο, λέτε το Σοφάκι να ανοίξει την ατζέντα της και να τιμήσει κάνα παλιό γαμιά της;;
ναι γιατι οταν ειναι εδω, ντρεπεται να του τα φορεσει. Θεωρω αδυνατο μια τετοια γυναικα να παρεμεινει πιστη σε εναν τετοιο αντρα. Ισως αν ηταν του κατηχητικου, αλλα δεν ειναι. Εφοσον μπορει να εχει οποιον θελει στο κρεβατι της, θα κερατωσει.
Τα βιντεο που μας εχει στειλει ο μπιρλας αλλωστε το αποδεικνυουν.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.834
Πόντοι
10.131
ναι γιατι οταν ειναι εδω, ντρεπεται να του τα φορεσει. Θεωρω αδυνατο μια τετοια γυναικα να παρεμεινει πιστη σε εναν τετοιο αντρα. Ισως αν ηταν του κατηχητικου, αλλα δεν ειναι. Εφοσον μπορει να εχει οποιον θελει στο κρεβατι της, θα κερατωσει.
Τα βιντεο που μας εχει στειλει ο μπιρλας αλλωστε το αποδεικνυουν.
Ρε τυπε όταν είναι εδώ είναι κομματάκι πιο δύσκολο απ' ότι όταν ο Κωψ είναι είναι εκτός Ελλάδος.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.402
Πόντοι
7.195
τωρα να ειμαστε αντικειμενικοι και να μιλαμε σοβαρα.ο κοψιαλης σαν μφανιση ειναι ωραιο παιδί.Απλα δεν ταιριαζει με την φυρου γιατι ειναι κλασσατη γκόμενα,άλλα κυβικά,περισσοτερο βαθος σαν ανθρωπος και οταν εμαθα οτι ειχαν σχεση μου φαινονταν αβολο και αναρωτιομουν πως τα εφταξε με αυτο το παιδακι σαν χαρακτηρας.
Ποια κλασατη γκομενα ρε φιλε...??!!! επειδη εχει βυζαρες κ κωλαρα... κ τα δειχνει παντου...??!! Αυτο ειναι κλασατη???!!!:headbang: Και μην μιλησουμε για το μυαλο της.. στοκος!! Ολο την δουλευει ο Κοψιαλης...
Μια χαρα ταιριαζουνε...
Καγκουρας αυτος...ποζερι... κανει επίδειξη την ωραια γκομενα που γαμαει....
η αλλη μυριστικε χρημα.... κ αραξε.. εκανε κ το κουτσουβελο... τον εδεσε τον γαιδαρο της!!!
Απλα ειναι τα πραγματα...
μαθετε μπαλιτσα....!!!:buck2:

:sunglasses:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.116
Πόντοι
2.356
ΤΡΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom