You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 6.797
Αν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?Ρε μάγκες επειδή δε θυμάμαι δυστυχώς ποιος ήταν ο τύπος από εδώ που σου έστελνε αρχείο zip τη παρτουζα της Σοφιας στο Μίδα μεσα στο τζακούζι μέσω discord γινότανε η συννενόηση κ έδινες ένα μειλ αχρησιμοποίητο ώστε να σ περάσει το βίντεο σε αρχείο volafile με σκοπό να μην είναι ανιχνεύσιμο , που έπρεπε να το ανοίγεις κάθε 48 ώρες ώστε να μένει ενεργό να μη χαθεί, δυστυχώς το ξέχασα μια φορά κ σβήστηκε. Εάν θυμαμαι καλά ήθελε ένα 20€ σε crypto usdt στο Coinbase. Οποίος θυμάται όνομα ας μου στείλει πμ, οποίος μου τον βρει του στέλνω βίντεο με Μαριποζα να παίζει με dildo …. Ευχαριστώ λαγωνικά του μπου
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Μη ζηλεύεις τύπε, εάν θες τα βίντεο στείλε στα παλικάρια που αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες και εάν θέλουν ίσως σε κατατοπίσουν για τις περεταίρω διαδικασίεςΑν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.424
- Πόντοι
- 10.656
Εγω παντως μου εστειλα πμ,αλλα μου απαντησα οτι δεν το εχω γιατι εκανα φορματ(οι γνωστες δικαιολογιες...)

jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Στείλτε βίντεο με τις βυζάρες της παρακαλώ 
Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.713
- Πόντοι
- 6.256
Το κάνεις συχνά αυτό?Εγω παντως μου εστειλα πμ,αλλα μου απαντησα οτι δεν το εχω γιατι εκανα φορματ(οι γνωστες δικαιολογιες...)

Διαγραμμένο μέλος 182743
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2018
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Στειλε και εδωΈλα πάρε εσύ το βιντεο![]()
spuridonas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 201
τι κωλαρά είναι αυτή γαμωτο...θα τον κάνουνε λάστιχο!
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Ολόκληρος ο πούτσος, τα μπαλάκια και το κεφάλι μου μέσα μέχρι να λιποθυμήσω
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.817
- Πόντοι
- 10.131
Ο Κωψιαλης έχει πάει Αίγυπτο, λέτε το Σοφάκι να ανοίξει την ατζέντα της και να τιμήσει κάνα παλιό γαμιά της;;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.424
- Πόντοι
- 10.656
ναι γιατι οταν ειναι εδω, ντρεπεται να του τα φορεσει. Θεωρω αδυνατο μια τετοια γυναικα να παρεμεινει πιστη σε εναν τετοιο αντρα. Ισως αν ηταν του κατηχητικου, αλλα δεν ειναι. Εφοσον μπορει να εχει οποιον θελει στο κρεβατι της, θα κερατωσει.Ο Κωψιαλης έχει πάει Αίγυπτο, λέτε το Σοφάκι να ανοίξει την ατζέντα της και να τιμήσει κάνα παλιό γαμιά της;;
Τα βιντεο που μας εχει στειλει ο μπιρλας αλλωστε το αποδεικνυουν.
Bobby97bbb
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αδερφέ!! Στείλτο κι από δωΈλα πάρε εσύ το βιντεο![]()
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.817
- Πόντοι
- 10.131
Ρε τυπε όταν είναι εδώ είναι κομματάκι πιο δύσκολο απ' ότι όταν ο Κωψ είναι είναι εκτός Ελλάδος.ναι γιατι οταν ειναι εδω, ντρεπεται να του τα φορεσει. Θεωρω αδυνατο μια τετοια γυναικα να παρεμεινει πιστη σε εναν τετοιο αντρα. Ισως αν ηταν του κατηχητικου, αλλα δεν ειναι. Εφοσον μπορει να εχει οποιον θελει στο κρεβατι της, θα κερατωσει.
Τα βιντεο που μας εχει στειλει ο μπιρλας αλλωστε το αποδεικνυουν.
Κωλαρα και βυζαρα!τι κωλαρά είναι αυτή γαμωτο...θα τον κάνουνε λάστιχο!
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 5.402
- Πόντοι
- 7.195
Ποια κλασατη γκομενα ρε φιλε...??!!! επειδη εχει βυζαρες κ κωλαρα... κ τα δειχνει παντου...??!! Αυτο ειναι κλασατη???!!!τωρα να ειμαστε αντικειμενικοι και να μιλαμε σοβαρα.ο κοψιαλης σαν μφανιση ειναι ωραιο παιδί.Απλα δεν ταιριαζει με την φυρου γιατι ειναι κλασσατη γκόμενα,άλλα κυβικά,περισσοτερο βαθος σαν ανθρωπος και οταν εμαθα οτι ειχαν σχεση μου φαινονταν αβολο και αναρωτιομουν πως τα εφταξε με αυτο το παιδακι σαν χαρακτηρας.
Και μην μιλησουμε για το μυαλο της.. στοκος!! Ολο την δουλευει ο Κοψιαλης...Μια χαρα ταιριαζουνε...
Καγκουρας αυτος...ποζερι... κανει επίδειξη την ωραια γκομενα που γαμαει....
η αλλη μυριστικε χρημα.... κ αραξε.. εκανε κ το κουτσουβελο... τον εδεσε τον γαιδαρο της!!!
Απλα ειναι τα πραγματα...
μαθετε μπαλιτσα....!!!
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 2.356
ΤΡΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑν οντως εχεις δει το βιδεο της παρτουζας θα θελαμε να μας διευκρινισεις ετσι οπως την εχουν στα 4, ο μπλε δρακος δινει πιπα και ο μαυρος δρακος γαμαει ή το αντιστροφο? Επισης ο κοκκινος δρακος τελικα πηδηξε κι αυτος ή απλα την επαιζε σε φαση cuckold?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις