Δείτε βλέμμα η ψωλα!Με τέτοιο βυζόμπαλο,δεν νομίζω να χρειάζεται σωσίβιο....
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δείτε βλέμμα η ψωλα!Με τέτοιο βυζόμπαλο,δεν νομίζω να χρειάζεται σωσίβιο....
![]()
Κανονικό ρουφηγμαΝα τις ρουφαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βιζιτααααααα
Δείτε βλέμμα η ψωλα!
Υγρη βυζιτα πουταναΚανονικό ρουφηγμα
Κορυφαια πουτανα....πρωταθλητριαΔείτε βλέμμα η ψωλα!
Τα θελω σαν σχιζοφρενηςΜεταφραση βλεμματος:
Τα λιγουρευεσαι;
Ποσο πολυ τα θες;
Τα θελω σαν σχιζοφρενης
Πως αλλιώς με αυτά τα πλάσματα!Μαλλον βυζοφρενης!
Γαμω το σπιτι μου, ειναι για ξεφτυλισμα αυτη η πουταναΜαλλον βυζοφρενης!
Γαμω το σπιτι μου, ειναι για ξεφτυλισμα αυτη η πουτανα
![]()
Μονο γαμησι στη Φυρου? Οχι βεβαια...και ξυλοΝτροπη τυπε.
Οχι ξεφτιλισμα, ενα ξεσκισμα ετσι για το καλο!
Χαχαχα!
ΒυζαροκωλάραααΓαμω το σπιτι μου, ειναι για ξεφτυλισμα αυτη η πουτανα
![]()

Για ιππασια στον πουτσο η καριολαΒυζαροκωλάρααα
![]()
οτι ειπα ....δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο....σε ενα νημα για την φυρου μαθαμε σε ενα πστ οτι1. εισαι κορμαρα που γυμναζεται σε περσονααδικο επαγγελματικα και απολυτα φοκους οτι και να συμβαινει γυρω σου....2. οτι εχεις γαμησει πολλες και καλες ,καλυτερες απο την φυρου και το λες σε ενα νημα οπου για τους περισσοτερους το να γαμησουν μουνι επιπεδου φυρου ειναι απιαστο ονειρο ...εγω δεν θα σε πω κομπλεξικο (που εισαι σιγουρα) ....θα σε πω τερμα ΜΑΛΑΚΑ ....και αν εχεις γαμησει δωρεαν το πολυ να ειναι επιπεδου γεωργιας βασειλειαδου...καλη συνεχειαΠρέπει να είσαι τέρμα κομπλεξικός και να ζηλεύεις το αντρικό φυλλο full
Τις παπαριες που έγραψες δεν θα τις σχολιασω
Καλή συνέχεια
Βάλε το μυαλό σου σε μια σειρά γτ δεν ξέρεις τι γραφειςοτι ειπα ....δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο....σε ενα νημα για την φυρου μαθαμε σε ενα πστ οτι1. εισαι κορμαρα που γυμναζεται σε περσονααδικο επαγγελματικα και απολυτα φοκους οτι και να συμβαινει γυρω σου....2. οτι εχεις γαμησει πολλες και καλες ,καλυτερες απο την φυρου και το λες σε ενα νημα οπου για τους περισσοτερους το να γαμησουν μουνι επιπεδου φυρου ειναι απιαστο ονειρο ...εγω δεν θα σε πω κομπλεξικο (που εισαι σιγουρα) ....θα σε πω τερμα ΜΑΛΑΚΑ ....και αν εχεις γαμησει δωρεαν το πολυ να ειναι επιπεδου γεωργιας βασειλειαδου...καλη συνεχεια