Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046
Υπάρχει και χειρότερο φίλε να διαφωνούσε...Εγω τρελαινομαι με αυτους που κανουν παραθεση τον εαυτο τους.
Χαχαχα!
Υπάρχει και χειρότερο φίλε να διαφωνούσε...Εγω τρελαινομαι με αυτους που κανουν παραθεση τον εαυτο τους.
Χαχαχα!
Υπάρχει και χειρότερο φίλε να διαφωνούσε...
Γιατί το δικό σου σπίτι και όχι της παλιοπουτανας τυπε?Γαμω το σπιτι μου, ειναι για ξεφτυλισμα αυτη η πουτανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Οι περισσότερες...Τρελαίνεται να ξέρει οτι την περνουν μάτι
Νομίζω οτι σε μια γωνία,πρώτα πρέπει να βγαίνουν τα βυζιά της και μετά ,το πρόσωπο....
![]()

Αυτό που περπατάνε τουρλωμένες πολύ με διασκεδάζει,μόνιμα στα 4 όλες![]()
Καλησπέρα φίλε μου μπορείς να μου στείλεις το βιντεάκι;
Στον @birlas φίλε μουΚαλησπέρα φίλε μου μπορείς να μου στείλεις το βιντεάκι;
πω ρε πουστηΕτσι πρέπει να γίνεται το μάθημα τριγωνομετρίας και παραστατικής Γεωμετρίας,στα Γυμνάσια...
![]()

όντως τώρα έχει βίντεο;η παπατζες;Στον @birlas φίλε μου
πόσα κιλά μουνι ρε!!!!Μόνο με τις κάλτσες
φτιαξε μαςΥπάρχει ένα που κάνει παρτουζα στα χρονια νεότητας της και κουνιούνται οι βυζαρες πάνω κάτω

Μηπως μπερδευεσαι με της Τουνη? Για παρτουζα της Φυρου δεν εχει ακουστει τιποτα.Υπάρχει ένα που κάνει παρτουζα στα χρονια νεότητας της και κουνιούνται οι βυζαρες πάνω κάτω
Ζητήστε το βίντεο από @birlas μου το είχε στείλει παλαιότερα κ έχει νομίζω κ ένα που είναι σόλο η Σοφία στα τέσσερα. Βέβαια όταν ειχε αρχίσει παλιότερα να διανέμεται το βίντεο ο Κοψιαλης απειλούσε με εξώδικα, ειχε στείλει κιόλας κάποια σε κάτι σέρβερς στο discord και είχε γίνει χαμουλης γιαυτο σταμάτησε το πανηγύρι δυστυχώςΜηπως μπερδευεσαι με της Τουνη? Για παρτουζα της Φυρου δεν εχει ακουστει τιποτα.