Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.717
Πόντοι
10.131
Ποτε ηταν μοντέλο ο Κοψιαλης!;; Πωλητής παπουτσιών ηταν πιτσιρικάς που χάρις σε ενα άμορφο πρόσωπο, στο χιούμορ και στο λέγειν κατάφερε να γίνει γνωστος μεσα απο το Instagram και το Youtybe.

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.400
Πόντοι
1.056
Ποτε ηταν μοντέλο ο Κοψιαλης!;; Πωλητής παπουτσιών ηταν πιτσιρικάς που χάρις σε ενα άμορφο πρόσωπο, στο χιούμορ και στο λέγειν κατάφερε να γίνει γνωστος μεσα απο το Instagram και το Youtybe.
Ακριβώς. Να το θέσω αλλιώς. Αν ο Κοψιάλης ήταν απλά ένας τύπος με χιούμορ και λέγειν χωρίς να έχει κερδίσει φήμη,προβολή μέσα από τα βιντεάκια του και λεφτά που ίσως κάποια στιγμή έβγαλε (δεν ξέρω για τώρα) θα γαμούσε σε μόνιμη βάση τη Φύρου ? Για μένα είναι ξεκάθαρη η απάντηση... όχι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.336
Πόντοι
6.797
Ευκολα θα πιστευα οτι δεν εχει παει και με πολλους στη ζωη της.
Για οσους ειναι χρονια στη ζωη και εχουν ματι, το βλεπουν αυτο.
Συμφωνω σε ολα οσα λες εκτος απο το παραπανω.
Αν οντως δεν εχει παει με πολλους θα ειναι μαλακια της. Και οταν λεμε πολλους δεν εννοουμε οσους παιρνει μια στα μπουρδελα , αλλα στα φυσιολογικα πλαισια του σημερα. Μια κοπελα τετοιας εμφανισης να εχει φαει και καμια 30αρια πουτσες για μενα δεν ειναι κακο. Ισα ισα η κοπελα εχει διαλεξει συνειδητα τον αντρα της και μπορει ανετα να καταλαβει τι,της ταιριαζει.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.254
Πόντοι
456
Επίσης το ότι αρκετές τοπ μουναρες γυναίκες τα φτιάχνουν με πολύ ασχημότερους άντρες (έχουμε δει παραδείγματα ουκ ολίγα) δε σημαίνει ότι ειναι και το πιο φυσιολογικό.

Τι ειναι πιο φυσιολογικο απο αυτο δηλαδη?

Τι ηλικια εχεις?

Η ιδεα οτι οι γυναικες θελουν εμφανιση πως εχει προκυψει?

Γιατι η ιστορια, η βιολογια και η εξελιξη λενε το ακριβως αναποδο.
Οι αντρες κοιτανε την εμφανιση σε συντριπτικο βαθμο και οι γυναικες το τι μπορει να προσφερει στη ιδια και στα παιδια της (ασφαλεια, στατους, πορους, αξιοπιστια κλπ).
Παντοτε ισχυε, ισχυει και θα ισχυει το ιδιο, οσοι κοινωνικοι κανονες και να μπουν.

Το οτι οι γυναικες δεν ασχολουνται με εμφανιση νομιζεις ειναι μια απλη θεωρια καφενειου?

Οσο περισσοτερο μια γυναικα ασχολειται με εμφανιση τοσο πιο χαμηλης ποιοτητας, αυτοεκτιμησης και αξιας ειναι.

Πραγματικα εχουμε αλλες εμπειριες και αλλη κοσμοθεωρια.

eder12

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
299
Πόντοι
21
Ολόκληρη κοινωνική ανάλυση για τον πρώην πωλητή παπουτσιών και την πρώην γκομενα γιου παράγοντα ομάδος του λιμανιού. Στη καραντίνα τη καυλαντισε ο κοψιαλης αυτή θα ψαχνοταν για καμιά περιπετειουλα να περάσει η ώρα ο κόψιαλης βλεπόταν τότε απλά όλο το πλάνο χάλασε όταν έδωσε κρεμπιε ο κόψιαλης.
Ο ένας λέει τον κόψιαλη πρώην μοντέλο και ο άλλος λεει ότι είναι πιο όμορφος από το 99% των ατόμων εδώ μέσα. No shit Sherlock, δεν το περίμενα σε φόρουμ κριτικής βιζιτων να υπάρχουν άσχημοι. Περίμενα όλοι να είναι μοντέλα. Επίσης ούτε στο επίπεδο του μεσι έχεις παίξει ποδόσφαιρο αλλά κριτική του κάνεις μια χαρά. Εκεί είναι άλλο?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.254
Πόντοι
456
Συμφωνω σε ολα οσα λες εκτος απο το παραπανω.
Αν οντως δεν εχει παει με πολλους θα ειναι μαλακια της. Και οταν λεμε πολλους δεν εννοουμε οσους παιρνει μια στα μπουρδελα , αλλα στα φυσιολογικα πλαισια του σημερα. Μια κοπελα τετοιας εμφανισης να εχει φαει και καμια 30αρια πουτσες για μενα δεν ειναι κακο. Ισα ισα η κοπελα εχει διαλεξει συνειδητα τον αντρα της και μπορει ανετα να καταλαβει τι,της ταιριαζει.
Συμφωνω.

Δε λεω οτι ειναι λαθος η μαλακια της και δε το θεωρω κακο.

Απλα σε αντιθεση με τη mainstream ιδεα οτι πρεπει να ειναι βιζιτα, καποιες γυναικες δεν ειναι και αυτο βγαζει μια αθωοτητα πιτσιρικας. Γι αυτο την επαιξε κ ο κοψιαλης. Και εαν χωρισουν στο μελλον (πολυ πιθανο) θα ειναι για κανεναν επιχειρηματια παντως οχι για καποιον "ωραιο".

Ιδιο στυλακι ειναι και αυτη του Σοιλεδη

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956
ελαμωρεναπουμε ποιος κοψιαλης, σα λουκουμας που χει ρουφηξει λαδι ειναι να πουμε. πειτε στο νιαμου να φτιαξει ενα κλωνο δω μεσα να του μαθουμε λιγη μπαλιτσα :takethis::takethis::takethis: και παραλληλα να ανεβαζει κανα κωλοτρυπιδι απο το σοφακι να πυρφοριζουμε:undecided::undecided::undecided:

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.400
Πόντοι
1.056
Τι ειναι πιο φυσιολογικο απο αυτο δηλαδη?

Τι ηλικια εχεις?

Η ιδεα οτι οι γυναικες θελουν εμφανιση πως εχει προκυψει?

Γιατι η ιστορια, η βιολογια και η εξελιξη λενε το ακριβως αναποδο.
Οι αντρες κοιτανε την εμφανιση σε συντριπτικο βαθμο και οι γυναικες το τι μπορει να προσφερει στη ιδια και στα παιδια της (ασφαλεια, στατους, πορους, αξιοπιστια κλπ).
Παντοτε ισχυε, ισχυει και θα ισχυει το ιδιο, οσοι κοινωνικοι κανονες και να μπουν.

Το οτι οι γυναικες δεν ασχολουνται με εμφανιση νομιζεις ειναι μια απλη θεωρια καφενειου?

Οσο περισσοτερο μια γυναικα ασχολειται με εμφανιση τοσο πιο χαμηλης ποιοτητας, αυτοεκτιμησης και αξιας ειναι.

Πραγματικα εχουμε αλλες εμπειριες και αλλη κοσμοθεωρια.
Μια πολύ όμορφη γυναίκα θα μπορούσε να βρει εκτός από ασφαλεια, στατους, πορους, αξιοπιστια κλπ που λες και συ (και όντως ψάχνει) και εξίσου όμορφο άντρα. Άρα με το στάτους και τους πόρους που έχει αποκτήσει ο κοψιάλης όπως λες ρίχνει τη Φύρου όχι με την αντίστοιχη ομορφιά του. Εγώ αυτό σχολίασα. Αυτά του επέτρεψαν να τον προσέξει και να τη γαμήσει.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.717
Πόντοι
10.131
Στη καραντίνα τη καυλαντισε ο κοψιαλης αυτή θα ψαχνοταν για καμιά περιπετειουλα να περάσει η ώρα ο κόψιαλης βλεπόταν τότε απλά όλο το πλάνο χάλασε όταν έδωσε κρεμπιε ο κόψιαλης.
Εισαι 100% μεσα τυπε, για αραγμα μέχρι να περάσει η καραντίνα πηγε η τυπισσα και μετα το τέλος της σίγουρα ειχε σκοπο να συνεχίσει με τα μεγάλα πορτοφόλια (π.χ. ειχε διατελέσει γκόμενα υιου Μαρινακη) αλλα είναι τόσο ηλιθια που έκατσε και την κρεμπιεδιασε ο Κοψιαλης.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.254
Πόντοι
456

Δε ξερω τι μοντελο ηταν, ο ιδιος ελεγε οτι ηταν σε πρακτορειο, μπορει να ηταν και μοντελο νυχιων

Ολόκληρη κοινωνική ανάλυση για τον πρώην πωλητή παπουτσιών και την πρώην γκομενα γιου παράγοντα ομάδος του λιμανιού. Στη καραντίνα τη καυλαντισε ο κοψιαλης αυτή θα ψαχνοταν για καμιά περιπετειουλα να περάσει η ώρα ο κόψιαλης βλεπόταν τότε απλά όλο το πλάνο χάλασε όταν έδωσε κρεμπιε ο κόψιαλης.
Ο ένας λέει τον κόψιαλη πρώην μοντέλο και ο άλλος λεει ότι είναι πιο όμορφος από το 99% των ατόμων εδώ μέσα. No shit Sherlock, δεν το περίμενα σε φόρουμ κριτικής βιζιτων να υπάρχουν άσχημοι. Περίμενα όλοι να είναι μοντέλα. Επίσης ούτε στο επίπεδο του μεσι έχεις παίξει ποδόσφαιρο αλλά κριτική του κάνεις μια χαρά. Εκεί είναι άλλο?

Ασε το εδω μεσα. Και απο το 99% εκει εξω ειναι καλυτερος.
Ρωτα 10 φιλες σου εαν τον βλεπουν ωραιο η νοιαζονται για τη μπυροκοιλια που εχει..

Τα παντα ειναι θεμα επιλογων και προσβασης.
Εαν το 99% των επιλογων που βλεπει καθε μερα ειναι weirdos πουθεναδες θα παει με το 1% και ας ειναι και μετριο.

Δε φτανουν ολα τα μοντελα για της ωραιες.
Γι αυτο και η πραγματικοτητα ειναι αλλιως απο τη θεωρια.

Για εμενα ειναι μια χαρα για τη Φοιρου και πολυ της πεφτει δηλαδη.

Ολα τα υπολοιπα ειναι μηχανισμος αντιμετωπισης της ζωης στο γιατι την εχει τελικα αυτος και οχι εσυ.

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.400
Πόντοι
1.056
Εισαι 100% μεσα τυπε, για αραγμα μέχρι να περάσει η καραντίνα πηγε η τυπισσα και μετα το τέλος της σίγουρα ειχε σκοπο να συνεχίσει με τα μεγάλα πορτοφόλια (π.χ. ειχε διατελέσει γκόμενα υιου Μαρινακη) αλλα είναι τόσο ηλιθια που έκατσε και την κρεμπιεδιασε ο Κοψιαλης.
Και γω έτσι πιστεύω αλλά δε γίνεται να το ξέρουμε 100% για να το πούμε. Πάντως με τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ψάχνει μια μεσοαστική ζωή (ενώ οι σχέσεις της αποδεικνύουν το αντίθετο) εγώ το ακούω λίγο αστείο.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.717
Πόντοι
10.131
Εκτος απο το πρόσωπο δεν εχει τιποτα αλλο ωραιο ο Κοψιαλης, εγω στα 45 μου εχω μικρότερη κοιλία απο αυτον. Απλα η διασημότητα ομορφαίνει:wink:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.254
Πόντοι
456
Και γω έτσι πιστεύω αλλά δε γίνεται να το ξέρουμε 100% για να το πούμε. Πάντως με τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ψάχνει μια μεσοαστική ζωή (ενώ οι πράξεις της αποδεικνύουν το αντίθετο) εγώ το ακούω λίγο αστείο.

Το ακριβως αναποδο το λενε οι πραξεις της. Θα μπορουσε να παει με επιχειρηματια και πηγε με τον Κοψιαλη.

Εαν θελεις την αποψη μου. Εγω πιστευω οτι ακομα ειναι σε mood πιτσιρικας που παει με εναν influencer, περναει καλα, παιρνει clout, influencing κλπ.

Παρα δινετε ολοι credit οτι ειναι καμια πολυ εξυπνη και ξερει τι κανει στη ζωη της.

Εαν απλο κοριτσακι της διπλανης πορτας ειναι.

Πραγματικα απορω δε ξερει κανενας καμια μουναρα απο το σχολειο του που καταληγει στην ιδια και χειροτερη φαση?

Εχετε θολωσει απο την εικονα και απορειτε πως γινεται ολο αυτο...

Και οταν θα χωρισει (πολυ πιθανο) θα παει με τον επιχειρηματια.
Παντως οχι με το μοντελο.

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.400
Πόντοι
1.056
Το ακριβως αναποδο το λενε οι πραξεις της. Θα μπορουσε να παει με επιχειρηματια και πηγε με τον Κοψιαλη.

Εαν θελεις την αποψη μου. Εγω πιστευω οτι ακομα ειναι σε mood πιτσιρικας που παει με εναν influencer, περναει καλα, παιρνει clout, influencing κλπ.

Παρα δινετε ολοι credit οτι ειναι καμια πολυ εξυπνη και ξερει τι κανει στη ζωη της.

Εαν απλο κοριτσακι της διπλανης πορτας ειναι.

Πραγματικα απορω δε ξερει κανενας καμια μουναρα απο το σχολειο του που καταληγει στην ιδια και χειροτερη φαση?

Εχετε θολωσει απο την εικονα και απορειτε πως γινεται ολο αυτο...

Και οταν θα χωρισει (πολυ πιθανο) θα παει με τον επιχειρηματια.
Παντως οχι με το μοντελο.
Λάθος. Θα πάει με το μοντέλο επιχειρηματία :2funny:

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
2.219
Πόντοι
441

How much do Instagram influencers make?​

The top five Instagram influencers as of April 2021 have over 200 million followers each and include Cristiano Ronaldo, Ariana Grande, Dwayne Johnson, Kylie Jenner and Selena Gomez, according to Search Engine Journal. While the money these Instagram superstars can make is astronomical, the income people who aren’t celebrities can make is not necessarily chump change.
Influencers with a million followers can earn somewhere around $670 per post, the search marketing website says. A content creator on Instagram with 100,000 followers can earn about $200 per post, while someone with 10,000 followers can make about $88 per post.
So, the formula is: more followers + more posts = more money.

Tα χρήματα που βγάζει ο τύπος σε ένα χρόνο εσείς ούτε σε 20 χρόνια τύποι. :confused: :confused: :confused:
Αυτά στο Αμερικα φίλος. Εδω θα πάρεις 88 αρχιδια ανά ποστ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.831
Πόντοι
2.606

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Μάγκες θα πω και εγώ την άποψη μου εμπειρικά που έχω μια κοπέλα αντικειμενικά σίγουρα 3-4 λεβελ πάνω από εμένα. Έχω κάνει συζητήσεις μαζί της και μου έχει πει ότι συχνά ωραίες γυναίκες έχουν τόσο πολλές ανασφάλειες μέσα τους λόγω του συνεχούς ανταγωνισμού που απλά θέλουν να αραξουνε ήρεμα με κάποιον απλό τυπα όχι στα κυβικά τους. Υπάρχουνε και άλλες που αν ο άλλος δεν είναι 1.90 μελαχρινός με μούσι δεν γυρνάνε να τν κοιτάξουν. Όλα παίζουν και έχουν να κάνουν οι προτεραιότητες και τι έχει η καθεμία μέσα της .
. Η σοφία ναι είναι πατομουνο αλλά και τι έγινε; Δν κάνεις σχέση με κάποιον επειδή είναι ωραίος. Τι σημασία έχει να βρει κάποιον στα μέτρα της; Αυτό παίζει ρόλο για οικογένεια και σχέσεις; Αυτό είναι απλά για σεξ. Συμφωνώ με τον φίλο ,psycho

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
55
Like
5.773
Πόντοι
11.836
Εκτος απο το πρόσωπο δεν εχει τιποτα αλλο ωραιο ο Κοψιαλης, εγω στα 45 μου εχω μικρότερη κοιλία απο αυτον. Απλα η διασημότητα ομορφαίνει:wink:
Η διασημότητα πλέον μέρος γοητειας...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
49
Like
7.104
Πόντοι
11.445
αυτοι οι τυποι νομιζουν οτι θα ειναι influencers για παντα , μολις περασει μια ηλικια και δεν εχει πλεον περαση στους 20αρηδες , θα καταληξει οπως ολοι οι αποτυχημενοι να κανει κανενα survivor για να βγαλει κανενα φραγκο και η Φυρου η θα κουνησει μαντηλι η θα ξαναβγει στο κουρμπετι ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom