Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.730
- Πόντοι
- 10.131
Μια χαρα τα κονομαει, το οτι μένει σε ενοικιο δεν μου λεει κατι, μπορει να μαζεύει χρήμα τωρα και σε κανα 1-2 χρονια να εχει σκοπο να αγοράσει δικο του.
Όποιο και να ισχύει δε γίνεται αυτός ο κεφτές με πόδια να γαμάει αυτόν τον μούναροΚαποτε ηταν αυτα που λες, μετα τις μαλακιες που εκανε οχι... ρηξε μια ματια τι κανει τι προμοταρει τωρα ο τυπος...
Οσο για το που μενει το ξερω γιατι μένω στην ιδια περιοχη.
Το 1m followers στον συγκεκριμένο ειναι λιγο καλπικο, εαν εχεις δει πως κανει giveaway θα ξερεις
Στην παρακμη τοθ ειναι ο τυπος!
Μονο που εβγαλε κωλο η τυπισσα στον προφιλ του λεει πολλα, απο εκει που κυναγε και καλα με "μηνυσεις" κοσμο που εκανε σχολια για την κοπελα
Τι βυζομπαλα !Bυζάρες Σοφίας και μια κωλάρα φίλης σε story που δεν με αφήνει να το ανεβάσω.....
![]()
![]()
Σου εβαλε φωτια;Ανέβασε στο ινσταγρακμ η πουτανα πάτα στο λινκ για να με δεις να σκάβω με μαγιό ..μπήκα και την έχυσα..για το πόσο καριολα είναι ..
Τι καυλόμουνο γαμάει ο μπουχέσας ρε θα τρελαθούμε? Κοίτα κάτι ανθρώπους που φτιάχνουν τα λεφτά και η φήμη...
H αλήθεια είναι ότι η γκόμενα τρώει κράξιμο ακόμη και τώρα που παντρεύτηκε έναν συνομήλικό της πρώην πωλητή ρούχωνΤι καυλόμουνο γαμάει ο μπουχέσας ρε θα τρελαθούμε? Κοίτα κάτι ανθρώπους που φτιάχνουν τα λεφτά και η φήμη...
Μπουχεσας?
99,999999% εδω μεσα ειναι πιο ασχημοι/ακοινωνητοι απο αυτον.
Και φυσικά καταρρίπτει τους μύθους sad man κτλ.H αλήθεια είναι ότι η γκόμενα τρώει κράξιμο ακόμη και τώρα που παντρεύτηκε έναν συνομήλικό της πρώην πωλητή ρούχων
με ανύπαρκτη περιουσία και αμφιλεγόμενο μέλλον.
Που να παντρευόταν και κανάν ανθυποσελέμπριτι ή κανάν μπάρμπα με λεφτά.
Επίσης για αυτόν που μπορεί εσύ να λες μπουχέσα και εγώ να τον θεωρώ μαλάκα,
πεταρίζει το μουνάκι των περισσότερων 20χρονων ελλεηνίδων.
Αν διαβάσεις σχόλια θα το δεις,αλλά νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανές ότι ο τύπος είναι παραπάνω από απλά εμφανίσιμος.
Και εννοείται ότι ισχύει το παρακάτω.
Αρχικά δεν παίζει ρόλο τί είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα (αν είναι πιο άσχημοι εννοώ) με αυτό που σχολίασα. Γιατί εγώ σχολιάζω ότι μια πολύ όμορφη γκόμενα με όλο το πακέτο γαμιέται με κάποιον που δεν έχει όλο το πακέτο που έχει και εκείνη. Δηλαδή θα μπορούσε ο άλλος να είναι ψηλός όμορφος, γυμνασμένος κτλ . Το πρόσωπο του είναι ωραίο αλλά και αυτό κοντεύει να το γαμήσει με κάτι κακόγουστα τατού που έχει στο κεφάλι. Γενικά το σώμα του και το καλούπι του είναι κοντόχοντρο. Δεν έχει ωραίο σώμα και άκρα. Δηλαδή εμφανισιακά και το τονίζω εμφανισιακά δεν είναι στο ίδιο level με τη γκόμενα. Από εκεί και πέρα δεν είπα εγω ότι δεν είναι κοινωνικός. Απλά ότι έχει μια κάποια φήμη και λεφτά τον κάνει ελκυστικό στις γκόμενες παρότι τα παραπάνω που ανέφερα δεν τα έχει.Μπουχεσας?
99,999999% εδω μεσα ειναι πιο ασχημοι/ακοινωνητοι απο αυτον.
Δε μιλάω γενικά φίλε για τα μουνιά. Στην προκειμένη περίπτωση λέω ότι η Φυρου που είναι τοπ μουνί θα μπορούσε να γαμιέται με κάποιον με λεφτά και φήμη όπως ο κοψιάλης αλλά να είναι και όμορφος ψηλός γυμνασμένος ψωλαρας που λέει ο λόγος που ο άλλος δεν είναι. Αυτό λέωΜια χαρα ειναι τυπος δηλαδη τι εχει?
Ποιος νομιζετε οτι γαμαει τα μουνια ακριβως?
Σαν το τυπικό μέλος του forum δηλαδή;αλλά να είναι και όμορφος ψηλός γυμνασμένος ψωλαρας
Όποιος είναι μπράβο του.Σαν το τυπικό μέλος του forum δηλαδή;
Αρχικά δεν παίζει ρόλο τί είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα (αν είναι πιο άσχημοι εννοώ) με αυτό που σχολίασα. Γιατί εγώ σχολιάζω ότι μια πολύ όμορφη γκόμενα με όλο το πακέτο γαμιέται με κάποιον που δεν έχει όλο το πακέτο που έχει και εκείνη. Δηλαδή θα μπορούσε ο άλλος να είναι ψηλός όμορφος, γυμνασμένος κτλ . Το πρόσωπο του είναι ωραίο αλλά και αυτό κοντεύει να το γαμήσει με κάτι κακόγουστα τατού που έχει στο κεφάλι. Γενικά το σώμα του και το καλούπι του είναι κοντόχοντρο. Δεν έχει ωραίο σώμα και άκρα. Δηλαδή εμφανισιακά και το τονίζω εμφανισιακά δεν είναι στο ίδιο level με τη γκόμενα. Από εκεί και πέρα δεν είπα εγω ότι δεν είναι κοινωνικός. Απλά ότι έχει μια κάποια φήμη και λεφτά τον κάνει ελκυστικό στις γκόμενες παρότι τα παραπάνω που ανέφερα δεν τα έχει.