Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι ειναι ρε αδερφε το sar 2?ρε μην παιρνετε αυτες τις κινεζικες μαλακιες
εχουν sar 2 και σας τηγανιζουν τον εγκεφαλο
και πατε μετα και ψηφιζετε συριζα
ασε κατι βρηκα... :oτι ειναι ρε αδερφε το sar 2?
για πες να μαθουμε και εμεις
υπερυθρες εχει τυπε?
τι καζαμ ρε τυπε ειναι αυτο παλι![]()
ειδικα ο γερμανος αποτελει εγγυηση απο μονος του τυπε![]()
στη λειτουργια δε θα εχεις προβλημα τυπεεμενα που μου γρατζουνιστηκε η οθονη του κινητου μου και αφησε ενα σημαδακι σαν της καρφιτσας μπορει αλλα η οθονη αφης λειτουργει κανονικα και δεν υπαρχει προβλημα με τα pixels λετε να εχω κανα προβλημα?
Τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα
το τέρμα αριστερά nokia 8210Το κινητό που [size=10pt][size=10pt]δεν θα σε προδώσει[/size][/size] ΠΟΤΕ, είναι αυτό που κρατάει 5 μέρες η μπαταριά του.
Κάτι ξέρουν οι αναρχικοί-τρομοκράτες που δεν ψάρωσαν με την μόδα των smart phones.
Απόδειξη όλες οι φωτο που δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. (μακριά από μας).

thl 5000 λοιπονΤο κινητό που [size=10pt][size=10pt]δεν θα σε προδώσει[/size][/size] ΠΟΤΕ, είναι αυτό που κρατάει 5 μέρες η μπαταριά του.
Κάτι ξέρουν οι αναρχικοί-τρομοκράτες που δεν ψάρωσαν με την μόδα των smart phones.
Απόδειξη όλες οι φωτο που δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. (μακριά από μας).
Πραγματι κ η μπαταρια κραταει παρα πολυ, ενω πριν με το iphone φορτιζα καθε μερα.thl 5000 λοιπον
Billy θελω την γνωμη σου γι αυτο.Το βρηκα και σε Ελλαδα σε καταστημα στα 114e.
Το θελω για την μανα μου(μην γελατε!!)
Στα κινητα που κοιταω περιοριστης μου ειναι το μεγεθος.Max 4,5 ιντσες...
ρε μπιλλυ καλημερα 420 ευρω το samsuhg galaxy s5? η απο εξω απο ιντερνετ με αυτα τα λεφτα παιρνω κανενα ανωτερο? η γνωμη σου?30€ διαφορά έχει με Ελλάδα....
Πάρε το από ίντερνετ,ούτε 82€ δεν κάνει...
Είναι καλό το Gearbest...
ρε μπιλλυ καλημερα 420 ευρω το samsuhg galaxy s5? η απο εξω απο ιντερνετ με αυτα τα λεφτα παιρνω κανενα ανωτερο? η γνωμη σου?
Για μένα,πάρε το Meizu MX4...από Ελλάδα...έρχεται σε μερικές μέρες...359€...
Με 2 χρόνια εγγύηση,από Γερμανό...
http://[URL unfurl="true"]www.unbox.ph/wp-content/uploads/2014/09/meizu-mx4-01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οκ ευχαριστω θα κανω λιγο πισω θα περιμενω να βγει και βλεποντας και κανοντας..καμια δεκαπενταρια χρονια ειχα παντα sony ericsson και τωρα 2 χρονια τελευταια την εχω βρει με τα samsung..