Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν κατεβάζετε κάποια εφαρμογή που σας αφήνει ευχαριστημένους γράψτε και κανά καλό σχόλιο ρε μουνόπανα![]()

Αν και ανήκω στους τζαμπατζήδες, κυκλοφόρησε η εφαρμογή [size=10pt][size=10pt]TfA tickets[/size][/size] (iPhone, Android) για αγορά εισιτηρίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ).
δεν χτυπας εισιτηριο τυπε? και αμα σε πιασουν?Αν και ανήκω στους τζαμπατζήδες, κυκλοφόρησε η εφαρμογή [size=10pt][size=10pt]TfA tickets[/size][/size] (iPhone, Android) για αγορά εισιτηρίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ).
το battery docotr όντως ρε παιδιά κάνει δουλειά? Μου λέει ότι έσβησε κάτι εφαρμογες που μου τράβαγαν από τη μπαταρία...
oχι τυπε δεν θελουν antivirus τα κινητα απλα ο γλιτσας το εβαλε γιατι κατεβαζει τσοντες :SΘέλουν antivirus τα κινητά? η security για προστασίες?
oχι τυπε δεν θελουν antivirus τα κινητα απλα ο γλιτσας το εβαλε γιατι κατεβαζει τσοντες :S
δεν χτυπας εισιτηριο τυπε? και αμα σε πιασουν?
ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογη για android?
Αυτές που ανέφερε ο Γλου εκτός του τελευταίου για την μπαταρία. Είναι εξαιρετικό το Clean Master ειδικά αν είσαι root. Επίσης, προσθέτω τα:
- WhatsApp (για δωρεάν μηνύματα),
- Ultrachron Lite (για χρονομέτρηση και υπενθύμιση),
- Flashlight (για φακό και για σινιάλο),
- ΕQInfo (ενημέρωση για σεισμούς),
- MapMyWalk (για όσους αθλούνται, τρέχουν, περπατάνε, βγάζουν βόλτα τον σκύλο),
- FasterGPS ("κλειδώνει" πολύ γρήγορα),
- Greek WPA Finder (σπάει κάποια, όχι πολλά αλλά την δουλειά του την κάνει),
- Shazam (για να βρείτε τραγούδι),
- Clean Inbox - smsBlocker (μπλοκάρει κάποια ανεπιθύμητα sms).
Και φυσικά, ενεργοποιήστε το Android Device Manager.
πετα το ... εφαρμογη ειναι οποτε σου βαραινει κ αλλο το κινητο...
ναι φιλε ταξιαρχε αλλα αυτο το κανεις κ μονος σου, οταν τελειωνεις με μια εφαρμογη τη κλεινεις απο το τασκ μανατζερ κ νετα!!Ναι ρε εσύ διονυσίου, όμως μου σβήνει εφαρμογές που λέει ότι τρέχουν από πίσω, οπότε μειώνεται η λειτουργία του κινητού, άρα καλύτερη μπαταρία..
Όχι?
ναι φιλε ταξιαρχε αλλα αυτο το κανεις κ μονος σου, οταν τελειωνεις με μια εφαρμογη τη κλεινεις απο το τασκ μανατζερ κ νετα!!
το αλλο που το κανει αυτοματα σου τρωει μπαταρια
Για την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν ξέρω, εγώ χρησιμοποιώ το clean master που από τις πολλές ρυθμίσεις που έχει, έχει και να ελευθερώνει σημαντικα δεσμευμένη μνήμη από το σύστημα. Δεν ειναι τυχαίο που ειναι από τα κορυφαία apps

που στο καλό είναι το τασκ μάνατζερ στο Ζ2?
Φιλε μου από μόνο του το task manager δεν ειναι ικανό να απελευθερώσει μνήμη αλλα και διάφορες εφαρμογές που έχουν κλειδώσει στην μνήμη, αυτό το κάνουν εξειδικευμένα προγράμματα.ναι φιλε ταξιαρχε αλλα αυτο το κανεις κ μονος σου, οταν τελειωνεις με μια εφαρμογη τη κλεινεις απο το τασκ μανατζερ κ νετα!!
το αλλο που το κανει αυτοματα σου τρωει μπαταρια