adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 216
φιλε με τοσα ωραια κοματια που γνωρισαμε εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω ποια να πρωτοπαροκαι πως να ξεχασω τους 2 'ερωτες' μου...........χαχαχαχααχχα
φιλε με τοσα ωραια κοματια που γνωρισαμε εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω ποια να πρωτοπαροκαι πως να ξεχασω τους 2 'ερωτες' μου...........χαχαχαχααχχα
ειπαμε λιστα!!!!!εγω αυτη φτιαχνω.........την εχω καλα κρυμμενη στο λεωφορειοφιλε με τοσα ωραια κοματια που γνωρισαμε εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω ποια να πρωτοπαρο
Δεν πιστευω να τη δωσεις στη Ξεναγο ?ειπαμε λιστα!!!!!εγω αυτη φτιαχνω.........την εχω καλα κρυμμενη στο λεωφορειο
χαχαχα ενταξει εγραψες πνιγηκα με τον καφε!!!Δεν πιστευω να τη δωσεις στη Ξεναγο ?
Εδω στα αριστερα βλεπουμε την ταδε μελαχρινη με κωλαρα,την ταδε βυζαρου που δινει κωλο κλπ κλπ κλπ χαχαχαχαχαχχαχααχαχχαχαΔεν πιστευω να τη δωσεις στη Ξεναγο ?

Καλα μου εφυγε και μενα ο καφεςΕδω στα αριστερα βλεπουμε την ταδε μελαχρινη με κωλαρα,την ταδε βυζαρου που δινει κωλο κλπ κλπ κλπ χαχαχαχαχαχχαχααχαχχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑοχι ρε αδερφε ειπαμε......ειχε τρελα μωρα στο παρτυ.η λιστα ειναι υπο συνεχη επεξεργασια!μολις την ετοιμασω οποιος θελει του λεω τις επιλογεςΚαλα μου εφυγε και μενα ο καφες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτα ειναι τα ωραια- μονο το ΡΕΒΗ μη βαλεις γιατι θα Τρομπαρει...
Δηλωνω αδιαβαστος!μολις παρει το ποταμι την απαντηση θα την γραψω 100 φορες +20 μετανοιες,.....
Δηλωνω αδιαβαστος!μολις παρει το ποταμι την απαντηση θα την γραψω 100 φορες +20 μετανοιες,.....
Σαν την Άννα δείχνει
α γεια σου,προτεινω το επομενο παρτυ να γινει της Αγιας Αννας.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα148 Αννες εχουμε...ποια απο ολες?
δεν πρεπει να ειναι αννα καπου αλλου παει το μυαλο μου αλλα εκτος και αν ειναι ακομα ξανθια η τυπισσαα γεια σου,προτεινω το επομενο παρτυ να γινει της Αγιας Αννας.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Ποτε πρόλαβες εσύ.....????[size=20pt]ΦΡΙ ΦΑΚ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ[/size]
[size=12pt]Μόλις εστάλη η κριτική μου για την ιέρεια Υβόννη...![]()
![]()
Αναμένουμε την έγκρισή της!!!![]()
![]()
[/size]
Τσουτσούνης όνομα και πράγμα..... Χαχαχαχα[size=12pt]Την αμέσως επόμενη έπεσε ο κρύος...
Δε άφησα ούτε 24 ώρες περιθώριο![/size]