Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
του Ελληνα!Ε, την αληθεια λεω!μην με στεναχωρας![]()
λοιπον αντε μια φορα ακομα....
καποιοι γερμανοι κινεζοι τουρκοι και αγγλοι εχουν αρχισει να μου στελνουν ΠΜ για τα μουνια Νατασα Μαρικα Ντορίτος η ακομα και το μουνι του Ουζο 12...
γλυκα μου αγορια δροσερα, εγω δεν ξερω καμια τουβλιτσα η τσιμεντουλα η ρεβουλα κλπ
δεν εχω ιδεα ποιος ηρθε στο παρτι σαν special quest και παπαριες μαντολες...
με αλλα λογια δεν ξερω να σας κανω κονε με καμια κυρια Πιαστον Μαρια ντε λα Κουνα τον Ωρες! Αυτη η ισπανιδα κυρια σταματησε τις βιζιτες χρονια πριν...
Εχω κονε μονο για καποιον κυριο Ιταλο με το ονομα το καλλιτεχνικο του Αλμπερτο Μασταξίνι...Εκει, ναι....μπορω να βοηθησω....
Για οποιδηποτε αλλη πληροφορια Τζον Χώστον η Πουστιέ της βραδιας, γραψτε μονο στον Κυριο (τρομαρα του) Ελληνα. Ο Ελληνας εχει καλα κονε με τον κυριο αφου ειδα οτι ηρθαν σε στενη επαφη μεταξυ τους 3 φορες....
Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογουτου Ελληνα!

Εγω δεν σου στελνω pm στο λευω ευθεως κανονισε συναντηση με την Δεξια....λοιπον αντε μια φορα ακομα....
καποιοι γερμανοι κινεζοι τουρκοι και αγγλοι εχουν αρχισει να μου στελνουν ΠΜ για τα μουνια Νατασα Μαρικα Ντορίτος η ακομα και το μουνι του Ουζο 12...
γλυκα μου αγορια δροσερα, εγω δεν ξερω καμια τουβλιτσα η τσιμεντουλα η ρεβουλα κλπ
δεν εχω ιδεα ποιος ηρθε στο παρτι σαν special quest και παπαριες μαντολες...
με αλλα λογια δεν ξερω να σας κανω κονε με καμια κυρια Πιαστον Μαρια ντε λα Κουνα τον Ωρες! Αυτη η ισπανιδα κυρια σταματησε τις βιζιτες χρονια πριν...
Εχω κονε μονο για καποιον κυριο Ιταλο με το ονομα το καλλιτεχνικο του Αλμπερτο Μασταξίνι...Εκει, ναι....μπορω να βοηθησω....
Για οποιδηποτε αλλη πληροφορια Τζον Χώστον η Πουστιέ της βραδιας, γραψτε μονο στον Κυριο (τρομαρα του) Ελληνα. Ο Ελληνας εχει καλα κονε με τον κυριο αφου ειδα οτι ηρθαν σε στενη επαφη μεταξυ τους 3 φορες....
Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογουτου Ελληνα!
Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό
Είμαι αγαπουλης το ξέρω![]()
![]()
![]()
παιζει μονο τεννις!Ναι ρε παίδες!Σούπερ το κορίτσι!!!Παίζει μπάλα ή είναι ντεκόρ;;;;
Πάτερ για ρίξε μια επεξήγηση.τεννις δωματίου?γιατί σαν έφηβος έκανα πουτανοτσαρκες και δεν είχα ασχοληθεί με τα αθλητικά....παιζει μονο τεννις!
εντος εδρας!
Έγιναν τέτοια πράγματα,στο χώρο, ενώ εγώ προσευχόμουν;;;δεν βαζω αυτες γιατι δεν μπορω να κανω σημερα αλλοιωση πολλων προσωπων....και απο την "αλλη μερια" δεν μπορουσα να τραβηξω λογω χαμουρεματος φιλων με κορασιδες!! ;)
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!! Παιχταρά αν εννοείς την ψηλή μελαχρινή, δηλώνω συνάδελφός σου (σ.σ. "αγαπούλης")!!!Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό
Είμαι αγαπουλης το ξέρω![]()
![]()
![]()

Παιχταρά αν εννοείς την ψηλή μελαχρινή, δηλώνω συνάδελφός σου (σ.σ. "αγαπούλης")!!!![]()
![]()
![]()

Όταν λέμε ομάδες, τί εννοούμε; Θα παίξουμε μονάκια μπάσκετ, που τα έχω πεθυμήσει;;;Και εσύ με την ομάδα του Zad παρακαλώ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΠΑ(ρα) ... μου βγήκε ο καφές από την μύτη!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pm infos????παιζει μονο τεννις!
εντος εδρας!
Καλα εκανες και προσευχοσουν, αδελφε! Τα τιμημενα μελη σαν εσενα πρεπει να αφιερωνετε πολλες ωρες τα βραδια για την συγχωρεση των αμαρτιων σας !!!! ;)Έγιναν τέτοια πράγματα,στο χώρο, ενώ εγώ προσευχόμουν;;;![]()
![]()
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!
![]()
![]()
![]()
Νυχθημερών προσεύχομαι πάτερ μου!Καλα εκανες και προσευχοσουν, αδελφε! Τα τιμημενα μελη σαν εσενα πρεπει να αφιερωνετε πολλες ωρες τα βραδια για την συγχωρεση των αμαρτιων σας !!!! ;)