Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.337
Πόντοι
24.596
Προς τι αυτή η ειρωνεία? Δεν μπορώ να καταλάβω...
Εσύ όταν πας με "συνοδούς" θες να πεις ότι δεν το κάνουν για τα φράγκα... αλλά για την φάση.  :2funny: :2funny: :2funny:

Και να σου θυμίσω τι γράφεις....
Ηταν 2 πμ,το παρταρισμα με τον κολλητο σε πασιγνωστο club ηταν στο απογειο,μουνια καθε ειδους μας τριγυρναγαν αλλα εμεις  ριχναμε τα ακυρα βροχη,ψαχναμε το πιο γαμευσιμο.
Καποια στιγμη με πλησιασε ο μουναρος,αρχισε να μου μιλαει,της λεω κατευθειαν στο ψητο ποσο για short time,μου λεει 2.000 baht.kαλα της λεω,αντε γεια,μου λεει ποσα δινεις,της
λεω 1000 baht για 2 ξεφορτωματα,μου λεει οκ.

Πλήρωσες? ή δεν πλήρωσες?... αλλά είπαμε.... δεν έγινε για τα φράγκα, αλλά για την φάση!

Φίλε.... ας τα πάρουμε από την αρχή και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί οι ειρωνείες δεν νομίζω ότι έχουν θέση μέσα σε αυτό το νήμα.
1)  Εμείς... δηλαδή εγώ και ο Zadren κάνουμε ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ και ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ πριβέ πάρτυ. Κι αν δεν το κατάλαβες να στο πω και πιο απλά λόγια ... είναι σαν να έχω γενέθλια και καλό όποιον γουστάρω στο πάρτυ μου.
2)  ΔΕΝ σε υποχρεώσαμε να έρθεις και βασικά δεν σου είπαμε ότι μπορείς και να έρθεις.
3)  Καλώς ή κακώς... για να οργανωθεί το πάρτυ χρειάζονται κάποια χρήματα. Όπως και εσύ... όταν ενηλικιωθείς, θα πρέπει να πληρώνεις μόνο σου την γενέθλεια τούρτα σου και όχι να στην αγοράζουν οι γονείς σου όπως
    γίνετε μέχρι τώρα. Επίσης, θα μάθεις ότι όταν καλούν οι γονείς σου τους φίλους στο δικό σου πάρτυ έχουν προνοήσει να έχουν αναψυκτικά, φαγητό, έχουν ήδη πληρώσει προσκλητήρια για να καλέσεις τους φίλους σου, κλπ.
    Αυτά είναι έξοδα. Και εννοήτε ότι τα πληρώνουν οι γονείς σου από την τσέπη τους γιατί σε αγαπάνε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, εσύ και ο κάθε εσύ δεν μου βγάζετε αγάπη. Αρά... γιατί εγώ να πληρώσω από την
    τσέπη μου ώστε να επωφεληθείς εσύ?
4)  Ξέρεις εσύ καμία επιχείρηση που θα σου έδινε τον χώρο της χωρίς οικονομικό όφελως????? Εάν ναι... πρότεινε μας να πάμε εκεί για το πάρτυ.
5)  Ξέρεις εσύ καμία κοπέλα συνοδό (εκτός από την Ταιλανδή που σε ερωτεύτηκε και δεν σου πήρε φράγκα) που θα σε συνόδευε χωρίς κάποιο όφελως????

Λοπόν.... για μία τελευταία φορά.... εάν κάποιος θέλει να έρθει στο πάρτυ μας, θα πρέπει να μας στείλει ένα πμ ότι τον ενδιαφέρει να έχει παρουσία εκεί. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι και εμείς θα πρέπει να τον δεχτούμε για πολλούς
και διάφορους λόγους. Εκ τον οποίον ο πιο σημαντικός είναι ότι θέλουμε άτομα παρέα μας να διασκεδάσουμε τα οποία ΔΕΝ θα έχουν σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα, είτε σε εμάς, είτε στο μαγαζί, είτε στις κοπέλες.
Πρέπει να είναι άτομα σοβαρά, Κύριοι, ευγενικοί, χαμογελαστοί και όχι κατσούφιδες, να έχουν ντυθεί ευπρεπώς και όχι με φόρμα αθλητική, να είναι καθαροί και να μην μυρίζουν οι μασχάλες τους, άνθρωποι ήπιον τόνων που
σκοπός τους είναι να περάσουν μία υπέροχα ξεχωριστή βραδυά που για τα Ελληνικά δεδομένα θα είναι πρωτότυπη.

Αυτά....
Οπότε, όποιος ΔΕΝ ενδιαφέρεται να έρθει καλό θα ήταν να μην μπαίνει εδώ μέσα και να καυλαντίζει. Υπάρχουν άλλα νήματα για αυτό.
Όπως και επίσης οι κατηγορίες του τύπου "το κάνουν για την φάση και όχι για τα φράγκα", είναι φράσεις κακόβουλες κατά εμένα που
δεν έχουν κανένα άλλο σκοπό εκτός από "μιζέρια".
τυπε πλησιαζουν τα γενεθλια μου και οι γονεις μου θελουν να μου παρουν παλι την ιδια τουρτα,κλασικη σοκολατα,να ετοιμασουν μπομπες και πατατακια ,και να ερθουν να παρουν τα αλλα παιδακια στις 23.00 οι γονεις τους.τους λεω παω στα 40,δεν καταλαβαινουν τιποτα :headbang: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.337
Πόντοι
24.596

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Θα χαρούμε Naruto-Sasuke να σε δούμε παρέα μας. Αυτό όμως που θέλω να πω για ακόμη μία φορά να πω, είναι το εξής....
Όσοι θέλετε να έρθετε θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε ένα πμ (προσωπικό μήνυμα).
Επίσης... εάν θέλετε να φέρεται κάποιον φίλο/φίλους ή γνωστό/γνωστούς, παρέα σας, τότε θα σας παρακαλούσαμε να μας το πείτε και αυτό.
Εννοήτε ότι εφόσον σας έχουμε δεχτεί, θα πρέπει με την σειρά σας να εγγυηθείτε εσείς για τον φίλο ή την παρέα που θα φέρεται.

:hi:
[/quote
Θα χαρούμε Naruto-Sasuke να σε δούμε παρέα μας. Αυτό όμως που θέλω να πω για ακόμη μία φορά να πω, είναι το εξής....
Όσοι θέλετε να έρθετε θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε ένα πμ (προσωπικό μήνυμα).
Επίσης... εάν θέλετε να φέρεται κάποιον φίλο/φίλους ή γνωστό/γνωστούς, παρέα σας, τότε θα σας παρακαλούσαμε να μας το πείτε και αυτό.
Εννοήτε ότι εφόσον σας έχουμε δεχτεί, θα πρέπει με την σειρά σας να εγγυηθείτε εσείς για τον φίλο ή την παρέα που θα φέρεται.

:hi:
Είχα στείλει από τους πρώτους ελπίζω να το έχεις δει.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.563
Πόντοι
2.756
τυπε τουλαχιστον ο ιακωβος θα ειχε παραθεσει ενα φιδι,εσυ δεν μπηκες καν στον κοπο :S :S :S
τελικα εσυ εισαι πολυ βαρυς αντρας ετσι?

τουλαχιστον απο αυτα που λες. Γιατι απο αυτα που θα κανεις μαλλον για κλασομπανιερας μου ακουγεσαι. Γιατι απλα αυτα που γραφεις για γυναικες μαλλον μεσα στη μπανιερα σου τα βλεπεις. Εισαι λες και 40ρης! Τοσο σε φαντασιωνεσαι τελικα? 40?
Μαλλον σε καποια σου γενεθλια καποιος σου μειωσε τις φιλοδοξιες σου, ε? Μικροπρεπειες το καταλαβαινω ποσο θα σε πειραξε για να γραφεις αυτο εδω....το βαζω σε εισαγωγικα να το δουν ολοι και ολες εδω μεσα...

"ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που θες να γαμηθεις κιολας.
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?
"

Δεν ανησυχω καθολου...Ποτε δεν ασχοληθηκα με τις παπαριες που γραφεις και παντα σε εγραφα εκει σε αυτα που πιανεις και τραβας ολη μερα μεσα στην μπανιερα σου φιλαρακο. Αλλωστε τα μαλακισμενα αρρωστα μυαλα σαν το δικο σου βρισκουν αμυνα με το να κατηγορουν αλλους χωρις λογο. Αυτο το μαλακισμενο μυαλο που κουβαλας εσυ θα πρεπει ισως να το μαθεις και ποια τα ορια του. Σε αγαπω τοσο πολυ που σαν γεροντας στα λεω αυτα για το καλο σου. Ξερω αγαπητε μου φιλε....δεν εισαι κακος. Απλα σε σχεδιασαν με αυτο τον τροπο. Ισως αυτος που σε ζωγραφιζε να εξινε τα αρχιδια του και να του εφυγαν μια δυο μολυβιες. Ποτε δεν πηρες ευκαιριες στη ζωη σου να σοβαρευτεις. Για αυτο γραφεις μαλακιες απο το πρωι μεχτι το πρωι. Μας εχεις πιτσιλισει ολους big time εδω μεσα. Σου καταπιεσαν επιθυμιες φιλε μου γιατι απλα οι επιθυμιες σου ηταν τοσο αδυναμες στη ζωη που επετρεψες να καταπιεστουν σε τετοιο βαθμο, που πρηζεις τα δικα μας τα αρχιδια τωρα. Συνεχισε τις μαλακιες και το κουτσομπολιο. Αλλωστε οι καταπιεσμενοι ανθρωποι παντα κουτσομπολευουν. Και απο τα γραφομενα σου (ας τα διαβασουν ολοι να σε θαυμασουν) καθρεπτιζεται ενας απλος βλαχοτραβολτας, καγκουράς! Προχωρα ομως! Ολοι εμεις κατανοουμε σε τι κατασταση βρισκεσαι. Η αληθεια ειναι παντα με τη μερια του καταπιεσμενου ανθρωπου. Μην βιαζεσαι να γελασεις. Καταπιεσμενου ανθρωπου ειπα, οχι καταπιεσμενου μαλακα!

Καλη συνεχεια τσιρτσιμπίνι μου....ολοι σε αγαπαμε εδω μεσα τρελομπα μου εσυ!

ΥΓ Το κειμενο που αποδικνυει και σε τι κατασταση ειναι το μυαλο σου και ποσο αναγκη εχεις ψυχολογικης αλλα και ψυχιατρικης υποστηριξης. ΕυλογηCoν, Αμην αδελφε!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
Σχετικά με το εάν θα υπάρχει τιμή εισόδου ή όχι....
Εάν θέλετε να ξέρετε την δική μου γνώμη, εγώ θα προτιμούσα τα € 50 ευρώ είσοδο και μπορώ να τεκμηριώσω την άποψη μου.

1)  Είναι ένας τρόπος φιλτραρίσματος.

2)  Πόσα χρήματα θα πλήρωνε κάποιος που θα πήγαινε με τον/τα φιλαράκια του σε ένα κλάμπ?
    α)  Τα ποιο πολλά κλάμπ χρεώνουν είσοδο από €15 -€20 ευρώ. Πολλά από αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν το πρώτο ποτό. Κάποια άλλα ναι.
    β)  Πόσα ποτά θα έπινες μέσα σε ένα κλάμπ που θα πέρναγες καλά και θα είχες κέφι? 1, 2, 3.... 15?
    γ)  Θα κέρναγες έστω ένα ποτό ή σφηνάκι τον/τους φίλους σου?  

3)  Δεν θα είχα το άγχος του τύπου.... ήπια ήδη 4 ποτά άρα έχω ακόμα διαθέσιμα χρήματα για ποτό, για να πιώ άλλα 2.

Βέβαια οι γνώμες διίστανται και για αυτό το συζητάμε. Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη επ' αυτού.
Δεν ειναι πολλα τα 50ευρο; εγω κ με την παρεα μου να βγω σπανια να πιω κ δευτερο, ασε που θα πιασω κ τιμονι για το πηγαινε ελα. Οποτε μου ακουγεται πολυ για οσους δεν εχουν σκοπο να καταναλωσουν αλκοολ.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
Δεν ειναι πολλα τα 50ευρο; εγω κ με την παρεα μου να βγω σπανια να πιω κ δευτερο, ασε που θα πιασω κ τιμονι για το πηγαινε ελα. Οποτε μου ακουγεται πολυ για οσους δεν εχουν σκοπο να καταναλωσουν αλκοολ.
επισης ορους συμμετοχης; ποτε κ που; κ φυσικα πως θα κρατησετε ενα κυριλε επιπεδο χωρις καφρους, λιγουργια κ μπαχαλακηδες;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.563
Πόντοι
2.756
επισης ορους συμμετοχης; ποτε κ που; κ φυσικα πως θα κρατησετε ενα κυριλε επιπεδο χωρις καφρους, λιγουργια κ μπαχαλακηδες;
το ποτε και που ακομα δεν μπορω να πω...εχουμε ακομα καιρο....
τωρα για το κυριλε επιπεδο, αστο πανω μας....κατι θα βρουμε

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
το ποτε και που ακομα δεν μπορω να πω...εχουμε ακομα καιρο....
τωρα για το κυριλε επιπεδο, αστο πανω μας....τι να πουμε απο εδω?
η ιδεα ακουγεται πολυ καλη, το παρτυ μ ενδιαφερει αλλα πρεπει να ξερω τα βασικα, τα οποια κ ρωταω.. Αν δεν θες εδω μου λες σε πμ.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.563
Πόντοι
2.756
τι εννοεις ορους συμμετοχης? Γραψε στο Ελληνα πμ να σου πει....ετσι δεν εγραψε?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.563
Πόντοι
2.756
η ιδεα ακουγεται πολυ καλη, το παρτυ μ ενδιαφερει αλλα πρεπει να ξερω τα βασικα, τα οποια κ ρωταω.. Αν δεν θες εδω μου λες σε πμ.
ειπα και χτες οτι το νομικο τμημα της επιχειρησης δεν μου δινει το οκ να πω που θα παιχτει το μπιλιαρδο...μολις μου δωσουν το οκ, θα πω!!! Ειπα...εχουμε καιρο φιλε!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
τι εννοεις ορους συμμετοχης? Γραψε στο Ελληνα πμ να σου πει....ετσι δεν εγραψε?
ορους συμμετοχης εννοω ντυσιμο, αν για αρχη θα ειναι μονο για ατομα που ξερετε για να δειτε πως θα παει, ποσοι περιπου θα ερθουν κ τετοια, δεν ειδα τι εγραψε ο the greek.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.563
Πόντοι
2.756
ορους συμμετοχης εννοω ντυσιμο, αν για αρχη θα ειναι μονο για ατομα που ξερετε για να δειτε πως θα παει, ποσοι περιπου θα ερθουν κ τετοια, δεν ειδα τι εγραψε ο the greek.
μην το παρακανουμε (δεν το λεω για σενα φιλε) ντυσιμο....Ε, καλα τωρα...

Τωρα για το ποσοι θα ερθουν, τι να πω....Οσοι ειπαν -50% κατω...Συνηθως ετσι γινεται!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
ειπα και χτες οτι το νομικο τμημα της επιχειρησης δεν μου δινει το οκ να πω που θα παιχτει το μπιλιαρδο...μολις μου δωσουν το οκ, θα πω!!! Ειπα...εχουμε καιρο φιλε!
οκ κατανοητος, ευχομαι να πετυχει κ να γινει ενα παρτυ που θα περασουν ολοι καλα. Οταν ορισετε το ποτε κ που θα δηλωσω την συμμετοχη μου κ αν θελετε με δεχεστε. Οσο για το τελευταιο, οτι ερχονται οι μισοι, συνηθως ετσι γινεται για τους χ-ψ λογους. Καλο απογευμα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.563
Πόντοι
2.756
οκ κατανοητος, ευχομαι να πετυχει κ να γινει ενα παρτυ που θα περασουν ολοι καλα. Οταν ορισετε το ποτε κ που θα δηλωσω την συμμετοχη μου κ αν θελετε με δεχεστε. Οσο για το τελευταιο, οτι ερχονται οι μισοι, συνηθως ετσι γινεται για τους χ-ψ λογους. Καλο απογευμα.
;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.337
Πόντοι
24.596
τελικα εσυ εισαι πολυ βαρυς αντρας ετσι?

τουλαχιστον απο αυτα που λες. Γιατι απο αυτα που θα κανεις μαλλον για κλασομπανιερας μου ακουγεσαι. Γιατι απλα αυτα που γραφεις για γυναικες μαλλον μεσα στη μπανιερα σου τα βλεπεις. Εισαι λες και 40ρης! Τοσο σε φαντασιωνεσαι τελικα? 40?
Μαλλον σε καποια σου γενεθλια καποιος σου μειωσε τις φιλοδοξιες σου, ε? Μικροπρεπειες το καταλαβαινω ποσο θα σε πειραξε για να γραφεις αυτο εδω....το βαζω σε εισαγωγικα να το δουν ολοι και ολες εδω μεσα...

"ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που θες να γαμηθεις κιολας.
το τσιμπουκι εφευρεθηκε οταν η γκομενα εχει περιοδο,να μην μιλησω για κωλο,καταλαβατε καριολες?
"

Δεν ανησυχω καθολου...Ποτε δεν ασχοληθηκα με τις παπαριες που γραφεις και παντα σε εγραφα εκει σε αυτα που πιανεις και τραβας ολη μερα μεσα στην μπανιερα σου φιλαρακο. Αλλωστε τα μαλακισμενα αρρωστα μυαλα σαν το δικο σου βρισκουν αμυνα με το να κατηγορουν αλλους χωρις λογο. Αυτο το μαλακισμενο μυαλο που κουβαλας εσυ θα πρεπει ισως να το μαθεις και ποια τα ορια του. Σε αγαπω τοσο πολυ που σαν γεροντας στα λεω αυτα για το καλο σου. Ξερω αγαπητε μου φιλε....δεν εισαι κακος. Απλα σε σχεδιασαν με αυτο τον τροπο. Ισως αυτος που σε ζωγραφιζε να εξινε τα αρχιδια του και να του εφυγαν μια δυο μολυβιες. Ποτε δεν πηρες ευκαιριες στη ζωη σου να σοβαρευτεις. Για αυτο γραφεις μαλακιες απο το πρωι μεχτι το πρωι. Μας εχεις πιτσιλισει ολους big time εδω μεσα. Σου καταπιεσαν επιθυμιες φιλε μου γιατι απλα οι επιθυμιες σου ηταν τοσο αδυναμες στη ζωη που επετρεψες να καταπιεστουν σε τετοιο βαθμο, που πρηζεις τα δικα μας τα αρχιδια τωρα. Συνεχισε τις μαλακιες και το κουτσομπολιο. Αλλωστε οι καταπιεσμενοι ανθρωποι παντα κουτσομπολευουν. Και απο τα γραφομενα σου (ας τα διαβασουν ολοι να σε θαυμασουν) καθρεπτιζεται ενας απλος βλαχοτραβολτας, καγκουράς! Προχωρα ομως! Ολοι εμεις κατανοουμε σε τι κατασταση βρισκεσαι. Η αληθεια ειναι παντα με τη μερια του καταπιεσμενου ανθρωπου. Μην βιαζεσαι να γελασεις. Καταπιεσμενου ανθρωπου ειπα, οχι καταπιεσμενου μαλακα!

Καλη συνεχεια τσιρτσιμπίνι μου....ολοι σε αγαπαμε εδω μεσα τρελομπα μου εσυ!

ΥΓ Το κειμενο που αποδικνυει και σε τι κατασταση ειναι το μυαλο σου και ποσο αναγκη εχεις ψυχολογικης αλλα και ψυχιατρικης υποστηριξης. ΕυλογηCoν, Αμην αδελφε!

τυπε σε ευχαριστω πολυ,γλυτωσα και τα 50 ευρω στον ψυχιατρο :dunno:.επιτελους καποιος ασχοληθηκε τοσο πολυ μαζι μου.τετοιο σεντονι δεν εγραψες ουτε για να αναφερεις τους ορους της αρπαχτης που διοργανωνεις :S :S :S

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
τυπε σε ευχαριστω πολυ,γλυτωσα και τα 50 ευρω στον ψυχιατρο :dunno:.επιτελους καποιος ασχοληθηκε τοσο πολυ μαζι μου.τετοιο σεντονι δεν εγραψες ουτε για να αναφερεις τους ορους της αρπαχτης που διοργανωνεις :S :S :S

Και μέσα στο προηγούμενο σύνδεσμο που έβαλε ο Zand, γράφει ο αγαπητικός Νάσος...
"Αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο."

Ρε φίλε Zand... δηλαδή και εσύ τι περιμένεις από άτομο που είναι 40 ετών
και πάει στο Μεταξουργίο για την καλτίλα;;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Από μόνος του μας δείχνει τι επιπέδου γαμίκουλας είναι.

Φιλαράκι, σίγουρα από εσένα αρπαχτή δεν θα κάνουμε.
Γυναίκες του δεκάευρου δεν έχουμε!
Άντε τώρα ζήτα από τον μπαμπάκα σου ένα δεκαευράκι και βουρ για Μετάξι.
Κι όταν τελειώσεις έλα πίσω και γράψε καμία μαλακία εδώ μέσα να μας έχεις
και το νήμα πάντα ενεργό!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.337
Πόντοι
24.596
Και μέσα στο προηγούμενο σύνδεσμο που έβαλε ο Zand, γράφει ο αγαπητικός Νάσος...
"Αν ημουν Μεταξι δε θα με πειραζε,αλλωστε Μεταξι πας και για την καλτιλα αν οχι μονο για αυτο."

Ρε φίλε Zand... δηλαδή και εσύ τι περιμένεις από άτομο που είναι 40 ετών
και πάει στο Μεταξουργίο για την καλτίλα;;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Από μόνος του μας δείχνει τι επιπέδου γαμίκουλας είναι.

Φιλαράκι, σίγουρα από εσένα αρπαχτή δεν θα κάνουμε.
Γυναίκες του δεκάευρου δεν έχουμε!
Άντε τώρα ζήτα από τον μπαμπάκα σου ένα δεκαευράκι και βουρ για Μετάξι.
Κι όταν τελειώσεις έλα πίσω και γράψε καμία μαλακία εδώ μέσα να μας έχεις
και το νήμα πάντα ενεργό!
τυπε η μανα μου μου δινει τα λεφτα για να γαμαω :S :S :S

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
τυπε η μανα μου μου δινει τα λεφτα για να γαμαω :S :S :S

Εκτός του ότι είσαι επίπεδο Μετάξι παρατηρώ ότι είσαι και γρήγορος!
Πότε πρόλαβες και διάβασες τι έγραψα, πότε πρόλαβες και πήρες
το δεκάευρω από την μαμά, πότε πήγες Μετάξι, πότε γάμισες, πότε
γύρισες, πότε έγραψες απάντηση.... ούτε που το κατάλαβα φίλε!
Εύγε τέκνο μου!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom