Νέα

Σημαντική ανακοίνωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
Ανεκδοτο ειναι;Πουσου ρε πουστη και ετοιμαστηκα σαν το μαλακα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
106
Πόντοι
2.357
Ανεκδοτο ειναι;Πουσου ρε πουστη και ετοιμαστηκα σαν το μαλακα...
Δυστυχωs.....ανεκδοτο ειναι...
Οπωs ανεκδοτο ειναι οτι οι γυναικεs εδω στο Ελλαδισταν ειναι "απελευθερωμενεs"
και μονο ετσι το βλεπουμε οταν το ακουμε....ανεκδοτο !!! :rockon: :rockon:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
συγνωμη εχω μια απορια!εφοσον σε ληστεψαν την πρωτη φορα τις αλλες για ποιο λογο ξαναπηγες?σου αρεσε να σε κλεβουν και να σε παραπλανουν οι συγκεκριμενες?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
106
Πόντοι
2.357
συγνωμη εχω μια απορια!εφοσον σε ληστεψαν την πρωτη φορα τις αλλες για ποιο λογο ξαναπηγες?σου αρεσε να σε κλεβουν και να σε παραπλανουν οι συγκεκριμενες?

Δεν νομιζω και τοσο οτι του αρεσε η ληστεια......Αλλου ειχε επικεντρωθει το ενδιαφερον του
Γμτ μου  γιατι δεν συμβαινει σε μαs??????????????  Εγω θα βαλω και λεφτα στο πορτοφολι :2funny: :2funny:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985

Αχου το μωλε!  :grin: Αθωο μυαλουδακι!  :*

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
700
Πόντοι
7.825
Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!  :(

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!  :helpplea:

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!  :headbang:

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.  >:(

Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!  :headbang:

Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση συναγωνιστη speed

Nα ρωτησω κατι ?

CIM . CIF , OWO  kανουν ?  :tooth: :tooth:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
469
Πόντοι
2.950
Πας εχεις στο πορτοφολι σου μονο ενα πενταευρω και ετσι και εσυ περνας καλα και αυτες ξενερωνουν... :2funny: :2funny:
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Σε αυτό το θρεντ μπορούμε να καταχωρούμε και τις κριτικές μας από την κατάθεση στα κορίτσια  :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Παιδια να΄στε καλα με κανατε και χαμογελασα λιγο! :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
και γω κριστακι!!!!!πολυ γελιο εκανα με το θρεντ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
206
Πόντοι
1.886
Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!  :(

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!  :helpplea:

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!  :headbang:

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.  >:(

Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!  :headbang:

Πολύ χρήσιμη πληροφορία... :thumbsup:

...με 100 ευρώ "καθαρίζω"???  :grin:

σκέφτομαι τόσα να βάλω σε ένα πορτοφόλι που έχω για πέταμα... :grin: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom