Νέα

Σημαντική ανακοίνωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!  :(

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!  :helpplea:

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!  :headbang:

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.  >:(

Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!  :headbang:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
οκ πάω να με κλέψουν και έρχομαι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!  :helpplea:

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!  :headbang:

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.  >:(

Θα πας και το Σάββατο ή να πάω εγώ?

Επισκέπτης

Προς Πειραιά ή προς Λαμία?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Σαββατοκυριακο ρεπο απο δευτερα παλι για το πορτοφολι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
10
Πόντοι
16
Πας εχεις στο πορτοφολι σου μονο ενα πενταευρω και ετσι και εσυ περνας καλα και αυτες ξενερωνουν... :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω θα αφησω το προτοφολι μου επιτηδες στο πισω καθισμα χυμα,αλλα χωρις λεφτα,οποτε θα με τσιμπουκωσουν τσαμπέ!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Επισκέπτης
Ἄτυχος εἶμαι! Διέρχομαι ἐκεῖθεν τρις ἑβδομαδιαίως τουλάχιστον καὶ δὲν τᾶς συνήντησα ποτέ. Τὸ ὄχημὰ μου δὲν ἐμπνέει, μᾶλλον.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
106
Πόντοι
2.357
Σε κανενα αλλο δρομο δεν κανουν περαντζαδα????
Πατησιων ???? εστω Κατεχακη???? Φορμιωνοs μηπωs????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
106
Πόντοι
2.357
Ε πολλα τα θες τι να πω και εγω?

Ti να σου κανω φιλε μου εκει που μενειs???????
παρε ντε μια μεταθεση προs νοτιοτερα μερη....
Να ειδεs????????.........ολο και καπου θα βρισκαμε τα τυχερα μαs
Και θα αφηναμε κι ενα πορτοφολι αδειανο ταχα μου ταχα μου :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
7
Πόντοι
616
Αυτό μου το είχαν στείλει με e-mail κανά 2 χρόνια πριν.Περισσότερο για ανέκδοτο το εκλαμβάνω!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
106
Πόντοι
2.357
Αυτό μου το είχαν στείλει με e-mail κανά 2 χρόνια πριν.Περισσότερο για ανέκδοτο το εκλαμβάνω!

Μα....ειναι οντωs ανεκδοτο........Εκτοs κι αν σεληνιαστηκανε ξαφνικα οι γυναικεs και κανουν
με δικη τουs πρωτοβουλια πιπεs στο δρομο.....Μπααααααααα  οχι σ αυτη τη ζωη

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.398
Πόντοι
2.537
Τι μαλακας ειμαι....τα ΣΜΑΡΤ δεν τα σταματανε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom