Νέα

Σιγκαπούρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Γιατί κάνουν κουμαντο οι τσατσαδες στην κοπέλα όλη μέρα;
Δεν παίζει να μου δώσει τηλέφωνο κάποιο γκομενάκι από σπιτακι και την άλλη μέρα να έρθει πριβέ για 2ωρο στο ξενοδοχείο μου;
Θα είναι χαζή αν δεν το κάνει για να κρατήσει όλο το χρήμα δικό της.

Δεν χρειάζεται να την κλείσω για 5 μέρες.
Βρίσκω άλλη την επόμενη μέρα.

Και γλυτώνω και το κόστος πτήσεων και φαγητά από την άλλη από ΒΚΚ, που θα τη δω την επόμενη βδομάδα έτσι και αλλιώς μετά την Σιγκαπούρη.

Μιλάμε για Σινγαπουρη και σκέφτεσαι σαν Έλληνας
Ο νόμος είναι αυστηρός και δεν παρεκτρεπονται ...
Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά πιστεύω δεν θα κάνεις τίποτα στο τέλος...

Η λύση που έχεις είναι να βολτάρεις μετά τις 12 το βραδυ στην Gaylang Avenue από Lorong 16 μέχρι Lorong 20.

Τότε βγαίνουν ολες οι freelancers που είναι κυρίως όμορφες Βιετναμεζες ... με κόστος από 150 SGD την ώρα.

Με αυτές παίρνεις τηλέφωνο και παίζεις ότι μπάλα θέλεις

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.312
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα στην παρέα. Επιστρέφω Σιγκαπούρη σε λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό. Ξέρει κανείς τι γίνεται αυτές τις μέρες στο Brix? Έχει πάει κανείς απ όταν ξανάνοιξε μετά την ανακαίνιση;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Αυτό είναι το σπιτάκι 34;
Ναι αυτό είναι λέγεται Vietnam Paradise :wink:

Επεισεις πολύ καλά μουνια έχει το Βιετναμεζικο σπιτάκι στο νούμερο 54 στο τέλος του ίδιου δρόμου 50 μέτρα παρακάτω.

Άλλο ένα είναι το Βιετναμεζικο σπιτάκι στο νούμερο 14 που έχει φέρει αρκετά διαμάντια κατά καιρούς

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα στην παρέα. Επιστρέφω Σιγκαπούρη σε λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό. Ξέρει κανείς τι γίνεται αυτές τις μέρες στο Brix? Έχει πάει κανείς απ όταν ξανάνοιξε μετά την ανακαίνιση;
Αν μιλας για το Brix στο Hayatt δεν ήξερα ότι ανήξε πάλι...
Στο παρελθόν είχε freelancers αλλά ήταν ακριβες

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.312
Πόντοι
1.011
Αν μιλας για το Brix στο Hayatt δεν ήξερα ότι ανήξε πάλι...
Στο παρελθόν είχε freelancers αλλά ήταν ακριβες

Ναι ναι αυτό έλεγα. Το site λεει ότι άνοιξε αλλά δεν έχω ιδέα πως έιναι.

Ισχύει ότι ήταν ακριβές αλλά ΑΑ και είχε τα πάντα

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πριν λίγο καιρό βρέθηκα στην εν λόγω χώρα. Ένα απο τα πιο γνωστά μέρη εκεί για να βρεις γυναικές είναι το Orchard Tower. Έιναι ένα πολυόροφο κτίριο το οποίο έχει clubs μέσα. Ένα καλό είναι το Naughty Girl.
Εκεί μέσα είναι σχετικά εύκολο να κάνεις παιχνίδι. Παίρνεις το ποτάκι σου, βλέπεις ποια κοπέλα σου αρέσει και άμα τα βρείτε την παίρνεις στο ξενοδοχείο σου.
Εθνικότητες που παίζουν είναι από Κίνα, Ταυλάνδη, Φιλιππίνες, Ινδονησία, μέχρι και Κορέα. Γενίκα από όλες τις χώρες της Ασίας. Εξαρτάται και από το club.
Προσοχή στις τιμές μόνο γιατί ζητάνε πολλά. Λένε κατι τρελά για S$250
αλλά εγω κατάφερα και πήρα μια κοπέλα με S$140. Έκατσε περίπου 2,5 ώρες, μπάνακι μαζί και 2 φόρες.
ʼμα βρεθείτε πότέ στο εν λόγω μέρος, pay a visit.

Υ.Γ: Τι γυναίκες είναι αυτές οι Σιγκαπουριάνες...πανέμορφες.. Έκανα μια βόλτα στα εμπορίκα και χάζεψα...κρίμα που δεν πέτυχα καμμία...
Ακριβώς απέναντι από τη Σιγκαπούρη, είναι ένα νησί Ινδονησιακό το Batam, σε απόσταση Πειρ-Αγινα. Σκανε εκεί τα Σ/Κ όλοι οι Singapuras, και ξεσαλωνουν!!! Τα γαμανε όλα! Ότι απαγορεύεται στην fine city (πόλη των προστίμων η Σιγκαπούρη) εκεί επιτρέπεται.
Άλλες τιμές, διαφορά στην ισοτιμία νομισμάτων, περισσότερα κορίτσια (wanitas kratkat), ντρογκα που στην Sin είναι θαν ποινή...
Κόλαση!!! Sin City!!!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Επιστροφη και πάλι από την πανεμορφη Σινγκαπουρη όπου πλέον έχω αφήσει πολύ σπέρμα...

Η μονη αξιοπιστη επιλογη ειναι η Gaylang Avenue ...
στην κάθετη οδό Lorong 18 ...

Στάση μετρό Aljunied στην πράσινη γραμμή με 1.5 δολαρια

Προτιμησα τα κλασικα Βιετναμεζικα μπουρδελα ... όπου πλέον έχω γίνει πελάτης ... και τα κοριτσια με φωνάζουν handsome boy ... :sunglasses:

1. Σπιτι 34 Βιετναμεζα του γάλακτος 22 ετών 100 SGD / 30 min γαμηθηκε σαν τσόντα

2. Σπιτι 54 Βιετναμεζα κουκλα 27 ετών 120 SGD / 45 min απίστευτη πιπα και GFE

3. Σπιτι 14 Βιετναμεζα κουκλα 24 ετών 120 SGD / 45 min χυσαμολα στο στομα και GFE

Προτιμησα Βιετναμεζες γιατί είναι οι πιο ομορφες

Οι Κινεζες είναι πιο ακριβές 200 SGD / hour

Κυκλοφορουν και μουνια ελευθερας βοσκης μετα τις 12:00 με τιμες που αρχιζουν στα 150 SGD / hour

Οι Ταιλανδεζες βαριόντουσαν και δεν τις προτιμησα ... αλωστε θα πήγαινα Ταιλανδη στο καπάκι ( ακολουθει ρεόρταζ στο νημα Ταιλανδη sex trip)

Η Σινγκαπουρη είναι για business και καλό φαγητό όχι για sex trip ... αλλά αν βρεθείς εκεί πρέπει να δοκιμάσεις τα εξωτικά μπουρδελακια τις Gaylang ... και να φας και ένα Chilli Crab... !

Αυτά από την εξωτική Σινγκαπουρη ...!
Θυμησε μου
Όλα αυτά τα σπιτάκια είναι ανοιχτά όλη μέρα;
Έχει πιο πολλές επιλογές βράδυ πχ;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Θυμησε μου
Όλα αυτά τα σπιτάκια είναι ανοιχτά όλη μέρα;
Έχει πιο πολλές επιλογές βράδυ πχ;

Δεν είμαι σίγουρος τι ωρα ακριβώς ανοίγουν ...
αλλά κλείνουν 11:30 -12:00 max

Εγώ πήγαινα πάντα μετά τις 9 το βράδυ ... καθημερινές το πρωί δούλευα ... τα Weekends η πηγαινα στα Mall, η καμια China Town με σχιστομάτες για φαγητο ...

Οποτε στα σπιτακια τσάρκα μονο βραδυ κυριως για να αποφύγεις τον τροπικό ήλιο της Σινκαπουρης ...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Καλή Κινεζική πρωτοχρονιά συναγωνιστές ...

If you know ... you know ...! :sunglasses:

1771270834391.jpeg

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Επιστροφη και πάλι από την πανεμορφη Σινγκαπουρη όπου πλέον έχω αφήσει πολύ σπέρμα...

Η μονη αξιοπιστη επιλογη ειναι η Gaylang Avenue ...
στην κάθετη οδό Lorong 18 ...

Στάση μετρό Aljunied στην πράσινη γραμμή με 1.5 δολαρια

Προτιμησα τα κλασικα Βιετναμεζικα μπουρδελα ... όπου πλέον έχω γίνει πελάτης ... και τα κοριτσια με φωνάζουν handsome boy ... :sunglasses:

1. Σπιτι 34 Βιετναμεζα του γάλακτος 22 ετών 100 SGD / 30 min γαμηθηκε σαν τσόντα

2. Σπιτι 54 Βιετναμεζα κουκλα 27 ετών 120 SGD / 45 min απίστευτη πιπα και GFE

3. Σπιτι 14 Βιετναμεζα κουκλα 24 ετών 120 SGD / 45 min χυσαμολα στο στομα και GFE

Προτιμησα Βιετναμεζες γιατί είναι οι πιο ομορφες

Οι Κινεζες είναι πιο ακριβές 200 SGD / hour

Κυκλοφορουν και μουνια ελευθερας βοσκης μετα τις 12:00 με τιμες που αρχιζουν στα 150 SGD / hour

Οι Ταιλανδεζες βαριόντουσαν και δεν τις προτιμησα ... αλωστε θα πήγαινα Ταιλανδη στο καπάκι ( ακολουθει ρεόρταζ στο νημα Ταιλανδη sex trip)

Η Σινγκαπουρη είναι για business και καλό φαγητό όχι για sex trip ... αλλά αν βρεθείς εκεί πρέπει να δοκιμάσεις τα εξωτικά μπουρδελακια τις Gaylang ... και να φας και ένα Chilli Crab... !

Αυτά από την εξωτική Σινγκαπουρη ...!
34 κλειστό.
Και δεκάδες Πακιστανοί σε κάθε γωνιά.
Μια αηδία.

Τελικά στο 44 βρίσκω 28χρονη Ταϊλάνδη καταπληκτικό μωρό που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Γλυψιμο αρχίδια και κορμό κανονικά αλλά για το κεφάλι έβαλε λάστιχο. Επίσης και σε άλλα σπιτάκια που ρώτησα πάλι μπουκι με λάστιχο μόνο.

Όμως τιμουλα σενια: 90δολαρια πήγε η ζημιά για 30 λεπτά, μαζί με ντους μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: The1

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
34 κλειστό.
Και δεκάδες Πακιστανοί σε κάθε γωνιά.
Μια αηδία.

Τελικά στο 44 βρίσκω 28χρονη Ταϊλάνδη καταπληκτικό μωρό που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Γλυψιμο αρχίδια και κορμό κανονικά αλλά για το κεφάλι έβαλε λάστιχο. Επίσης και σε άλλα σπιτάκια που ρώτησα πάλι μπουκι με λάστιχο μόνο.

Όμως τιμουλα σενια: 90δολαρια πήγε η ζημιά για 30 λεπτά, μαζί με ντους μέσα.

Μπράβο συναγωνιστή ...
συνεχισε εχει πολλα διαμαντια ο βουρκος της Lorong 18...:sunglasses:

Μην μασάς με τα πακια Ζόμπι ... όλη νύχτα περιφέρονται σαν την άδικη κατάρα και δεν γαμανε κιόλας...

Το μπουκι είναι ζαντο-λαστιχομένο βάση νόμου ...
αλλά από εμπειρία θα σου πω ότι κάποια κοριτσια το κάνουν ακαπελα ... αν σε γουστάρει και σε κόψει για καλό γαμπρό...

90 SGD = 60 EUR ... για Σινγκαπουρη είναι λαχείο...
Μην το πεις ούτε του παππα ...:wink:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Το σπιτάκι 54 τέρμα κάτω στην Lorong 18 έχει φέρει πολύ όμορφες βιετναμεζες ... ειναι αυτο με την διπλή σκεπή με το κεραμυδι... :sunglasses:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Το σπιτάκι 54 τέρμα κάτω στην Lorong 18 έχει φέρει πολύ όμορφες βιετναμεζες ... ειναι αυτο με την διπλή σκεπή με το κεραμυδι... :sunglasses:

Ρε συ δεν το βρήκα το 54.
Είναι μετά από έναν κάθετο δρόμο;

Παίζει να μη γαμανε όλα τα πακια, αλλά μου είπε το κορίτσι χτες ότι μπαίνουν μέσα αρκετοί.
Οπότε κάθε ιδέα για γλυφομούνι μου έφυγε.

Επίσης μου έδωσε να κάνω γαργαρα με Listerine, χωρίς να τσεκαρει αναπνοή. Οκ το καταλαβαίνω, πού να ξέρει ότι έρχομαι μπανιαρισμενος και με δόντια πλυμένα.
Αλλά φιλιά έτσι και αλλιώς δε δίνει.

Οπότε 2η φορά δε βλέπω να πηγαίνω αφού Σάββατο θα έχω 2 ώρες με ντόπια στα 55€ στο ΒΚΚ.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Ρε συ δεν το βρήκα το 54.
Είναι μετά από έναν κάθετο δρόμο;

Παίζει να μη γαμανε όλα τα πακια, αλλά μου είπε το κορίτσι χτες ότι μπαίνουν μέσα αρκετοί.
Οπότε κάθε ιδέα για γλυφομούνι μου έφυγε.

Επίσης μου έδωσε να κάνω γαργαρα με Listerine, χωρίς να τσεκαρει αναπνοή. Οκ το καταλαβαίνω, πού να ξέρει ότι έρχομαι μπανιαρισμενος και με δόντια πλυμένα.
Αλλά φιλιά έτσι και αλλιώς δε δίνει.

Οπότε 2η φορά δε βλέπω να πηγαίνω αφού Σάββατο θα έχω 2 ώρες με ντόπια στα 55€ στο ΒΚΚ.

Το 54 Είναι λίγο πιο κάτω από το Ταιλανδεζικο που πήγες...
πανω στο σταυροδρόμι...

Η Βιετναμεζα νούμερο 5 είναι το κάτι άλλο...!

Google Maps

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Στο μεταξύ με τις εφαρμογές γνωριμιών περίεργα τα πράγματα.

Στο tinder είχε πολύ πράγμα.
Έκανα δεκάδες likes, έγιναν 5 ματσαρισματα, 2 απάντησαν. Με μία έκλεισα ραντεβού, 3 ώρες πριν τη συνάντηση εξαφανίστηκε.

Στο Thai Friendly μίλησα με 3, βγήκα με τις 2. Ταυλανδες όλες. Η μια ήρθε μετά τη βόλτα στο ξενοδοχείο και έπαιξε μόνο μασάζ και φασωμα γιατί είχε περίοδο.
Η άλλη στο μπαρ ακουμπούσε πούτσο, έπαιξαν αγκαλιές αλλά μετά τα ποτά της είπα για ξενοδοχείο και έριξε άκυρο.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Στο μεταξύ με τις εφαρμογές γνωριμιών περίεργα τα πράγματα.

Στο tinder είχε πολύ πράγμα.
Έκανα δεκάδες likes, έγιναν 5 ματσαρισματα, 2 απάντησαν. Με μία έκλεισα ραντεβού, 3 ώρες πριν τη συνάντηση εξαφανίστηκε.

Στο Thai Friendly μίλησα με 3, βγήκα με τις 2. Ταυλανδες όλες. Η μια ήρθε μετά τη βόλτα στο ξενοδοχείο και έπαιξε μόνο μασάζ και φασωμα γιατί είχε περίοδο.
Η άλλη στο μπαρ ακουμπούσε πούτσο, έπαιξαν αγκαλιές αλλά μετά τα ποτά της είπα για ξενοδοχείο και έριξε άκυρο.

Τα μουνια στην Σινγκαπουρη είναι αργόστροφα ...
λόγω χρήματος ... δεν βιάζονται να τον φάνε...

Αλλά ο παλιός ειναi άλλιως...

Θα πας στο Lucky Plaza ... στην Orchard Road ...
κάθε Κυριακή μεσημερι μαζεύονται όλες οι Φιλλιπινεζες maids.

Η αποκαλυψη ειναι το Bodega Club κρυμμένο στον 6ο όροφο του Lucky Plaza mall πισω απο ενα φαστφουντ ... όπου κάνουν clubbing οι φιλλιπινεζες από τις δώδεκα το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ... ανάλογια μουνιου 1 προς 10 ...

Έχω φαει πολλά κυριακατικα μεζεδάκια ...
όταν στην Ελλάδα τηγανηζατε μπριζόλες...:sunglasses:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Τα μουνια στην Σινγκαπουρη είναι αργόστροφα ...
λόγω χρήματος ... δεν βιάζονται να τον φάνε...

Αλλά ο παλιός ειναi άλλιως...

Θα πας στο Lucky Plaza ... στην Orchard Road ...
κάθε Κυριακή μεσημερι μαζεύονται όλες οι Φιλλιπινεζες maids.

Η αποκαλυψη ειναι το Bodega Club κρυμμένο στον 6ο όροφο του Lucky Plaza mall πισω απο ενα φαστφουντ ... όπου κάνουν clubbing οι φιλλιπινεζες από τις δώδεκα το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ... ανάλογια μουνιου 1 προς 10 ...

Έχω φαει πολλά κυριακατικα μεζεδάκια ...
όταν στην Ελλάδα τηγανηζατε μπριζόλες...:sunglasses:
Ωραία τα λες.
Καλή μπαλιτσα παίζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom