Νέα

Σιγκαπούρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gaijin

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Πριν κάνα μήνα ήμουν Σιγκαπούρη και είπα να κάνω ενα τέστ και ανοιξα το Tinder.
Εντάξει δεν ήμουν ομολογώ προετοιμασμένος για το τι θα επακολουθούσε.πανω απο 200 Likes και με ελάχιστη προσπάθεια βγήκα με μια Φιλλιπινεζα μια κινεζα και μια Σιγκαπουριάνα μέσα σε διάστημα 4 ημερων. Έφαγα απο την πρώτη συνάντηση χωρίς να το προσπαθήσω καν .Προφανώς είχε και πολύ σαβούρα μέσα στα 200 Likes αλλά παράλληλα είχε και αρκετό ψωμάκι.
Μου κόστισε 3 γευματα που δεν θέλανε κι ολας να πληρώσω και πληρωσα εγώ με το ζόρι. Ομολογώ οτι δεν το περίμενα
Ηγέτη της Σιγκαπούρης @The1 έχεις εμπειρια απο το θέμα tinder στην σιγκαπούρη ?
Επίσης ξέχασα ότι πήγα και μια βόλτα μετά απο καιρό Bodega και γινόταν λαικό προσκύνημα.Εντομεταξυ στο πλαι του Lucky plaza το εχουν κάνει χώρο για πικνικ οι φιλλιπινέζες

• Like
Αντιδράσεις: The1

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.914
Πόντοι
2.046
Πριν κάνα μήνα ήμουν Σιγκαπούρη και είπα να κάνω ενα τέστ και ανοιξα το Tinder.
Εντάξει δεν ήμουν ομολογώ προετοιμασμένος για το τι θα επακολουθούσε.πανω απο 200 Likes και με ελάχιστη προσπάθεια βγήκα με μια Φιλλιπινεζα μια κινεζα και μια Σιγκαπουριάνα μέσα σε διάστημα 4 ημερων. Έφαγα απο την πρώτη συνάντηση χωρίς να το προσπαθήσω καν .Προφανώς είχε και πολύ σαβούρα μέσα στα 200 Likes αλλά παράλληλα είχε και αρκετό ψωμάκι.
Μου κόστισε 3 γευματα που δεν θέλανε κι ολας να πληρώσω και πληρωσα εγώ με το ζόρι. Ομολογώ οτι δεν το περίμενα
Ηγέτη της Σιγκαπούρης @The1 έχεις εμπειρια απο το θέμα tinder στην σιγκαπούρη ?
Επίσης ξέχασα ότι πήγα και μια βόλτα μετά απο καιρό Bodega και γινόταν λαικό προσκύνημα.Εντομεταξυ στο πλαι του Lucky plaza το εχουν κάνει χώρο για πικνικ οι φιλλιπινέζες

Χαιρομαι να βλεπω την Ελληνικη ψωλη να διαπρεπει διεθνως ...!

Λοιπον το Tinder στην Σινκαπουρη ειναι ρουλετα ... αν πας για high end γνησιες Σινγκαπουριανες θα σου βγει ο κουκος αιδονι μεχρι να γαμησεις ...

Αν βρεις καμια ομορφη νοσοκομα, η κομωτρια προερχομενη απο Ταιλανδη η Βιετναμ θα περασεις πολυ καλα ...

Αν θελεις μια μικρη Φιλιπινεζα το Lucky Plaza ειναι οτι καλυτερο τις Κυριακες ... απο τις 12 το μεσημερι Clubbing στο Botega με ελαχιστα λευτα θα φας 6-αρι για πλακα...

Αν δεν σου βγει το κυνηγι ... πας Geylang μετα τις 21:00 Lorobg 18 που ειναι ολα τα καλα σπιτακια ...

Εχω βγαλει Ταιλανδεζα σε mall ...
Εχω πετυχει αλλη Ταιλανδεζα στο Ce La Vie ... στο roof top του Marina Bay Sands ... με αντιτιμο φυσικα ...

Γενικως με τις ασσιατισες ο κανονας ειναι:

Οσο πιο λευκο ειναι το δερμα τους τοσο πιο δυσκολες το παιζουν ...
βλεπε... Σιγνκαπουριανες, Κινεζες, Γιαπωνεσες ...

Οσο πιο μελαχρινες ειναι τοσο πιο ευκολα καθονται ... βλεπε Ταιλανδεζες, Φιλιπινεζες, Βιετναμεσες, Καμποτζιανες ...

Γαμάτε σχιστομάτες ... ειναι τρέλα ...!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.914
Πόντοι
2.046

Aυτό εδώ ρε παιδιά έχει φόλες ή είναι κομπλέ; ξέρει κανείς;
Οι περισοτερες ειναι αληθηνες ανεξαρτητες ... το service εξαρτατε ... απο φολες μεχρι ακατεργαστα διαμαντια

Επισεις υπαρχουν πολλες αγγελιες απο παρανομα μασατζιδικα ... που μπουκαρουν κατα καιρους οι αρχες ... ειναι διασπαρτα απο την China Town μεχρι το Clαrke Quay

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom