Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα καρδούλα μου χρόνια πολλά Καλλιθέα μένω σε δικό μου χώρο..χρόνια πολλάΚαλημέρα μωρό μου... Σε βρίσκουμε σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος ή κάνεις outcalls?? Θα είμαι Αθήνα σμρα και ψήνομαι πολύ να τα πούμε...
Καλά Χριστούγεννα γλυκέ μου με υγείαΚαλά Χριστούγεννα και από Κύπρο
Θα περιμένω να μου τα πεις από κοντάΜέρα κρύα ότι πρέπει για ραντευου και να μας ζεστάνει η Ρία???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνια πολλά και καλά καύλα μου???
Ενωειτε καύλα μου και από κονταΘα περιμένω να μου τα πεις από κοντά
;)
Αθήνα ως την Τετάρτη γλυκε μου χρόνια πολλά κ όλας καλημέραΑθήνα είσαι τώρα ή Κύπρο?
...Αthens μέχρι την Τετάρτη και μετά που θε σε πάει ο άνεμος ?️?;;; ... Χρόνια Πολλά με υγεία και από μας...Αθήνα ως την Τετάρτη γλυκε μου χρόνια πολλά κ όλας καλημέρα
Θεσσαλονίκη μετά καρδούλα μου... καλησπέρα χρόνια πολλά...Αthens μέχρι την Τετάρτη και μετά που θε σε πάει ο άνεμος ?️?;;; ... Χρόνια Πολλά με υγεία και από μας...
Θεσσαλονίκη μετά καρδούλα μου... καλησπέρα χρόνια πολλά
....καλησπέρες...καλώς να ορίσετε Ελευθερία μας...Καλη χρονιά υγεία και καλή δύναμη καύλα μου???Καλή χρονιά καρδούλες μου να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας με υγεία πάνω απ' όλα κ καλή δύναμη
....εε...ελκυστική..?
Καλη χρόνια καρδούλα μου σ' ευχαριστώΚαλησπέραστο μωράκι και χρόνια πολλά καλή χρονιά