Απο την προσωπικη μου εμπειρια, δεν ειναι και η χωρα με τους καλυτερους ανθρωπους.Μια φορα ερωτευτηκα μια ρουμανα ιεροδουλη... ημουν μικρος και την πατησα..Εχασα 5 ολοκληρα χρονια στο να την σκεφτομαι, και 4 χρονια να θελω να την ξαναδω και να μην μπορω λογω του οτι πηγε στη χωρα της..Ολο αυτο φυσικα επηρεασε οσες σχεσεις κι αν εκανα μετεπειτα...Η συγκεκριμενη γυναικα ειχε μονο εμφανιση αλλα απο ουσια ,μηδεν...Εχασα πολυ χρονο απο την ζωη μου,στεναχωριοντας,ελπιζοντας,προσπαθωντας, με καθε τροπο να ερθω σε επαφη μαζι της μεσω φμπ κλπ,σχεδιαζα και ταξιδι πολλες φορες αλλα κοβιντ κλπ δεν με αφησαν..Δεν αξιζε τον κοπο να ασχοληθω τοσο πολυ...Ευτυχως εδω και ενα χρονο την εχω ξεχασει επιτελους...Εχω γνωρισει και αλλα ατομα της χωρας αυτης φυσικα,δεν θα μπορουσα μονο απο ενα ατομο να σχηματισω αποψη για μια εθνικοτητα και την κακη εντυπωση που εχω για αυτους...Τωρα το παιζει παρθενα στο καλαρασι..Εχουμε κι εμεις μερη,γκομενες, βιζιτες,τουριστριες το καλοκαιρι τα παντα,δεν χρειαζεται να πηγαινουμε εκει...Καλη συνεχεια σε ολους.... Α και κατι τελευταιο... ο φιλος που μενει ρουμανια...να παει να της δωσει μια μουτζα απο εμενα..ή ενα καλο πουτσο..