Νέα

Σεούλ (Κορέα)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Lioma καλώς όρισες στα πάτρια εδάφη, έχοντας ως νέος Μέγας Αλέξανδρος μεταφέρει την ελληνική φλόγα στα βάθη της Ανατολής.
Εγώ στα έλεγα για τη Σεούλ και εσύ ήσουν δύσπιστος.
περιμένουμε, λοιπόν, πλήρη, πληρέστατη θα έλεγα αναφορά!
Μην τεμπελιάζεις!
 

Επισκέπτης
Lioma καλώς όρισες στα πάτρια εδάφη, έχοντας ως νέος Μέγας Αλέξανδρος μεταφέρει την ελληνική φλόγα στα βάθη της Ανατολής.
Εγώ στα έλεγα για τη Σεούλ και εσύ ήσουν δύσπιστος.
περιμένουμε, λοιπόν, πλήρη, πληρέστατη θα έλεγα αναφορά!
Μην τεμπελιάζεις!

Δεν είναι ότι τεμπελιάζω... απλά έχω να γράψω πολλά κι είμαι ψόφιος στην κούραση! Έχω φάει 10 ώρες από Σεούλ στο Ντουμπάι, αναμονή 4 ωρών στο  Ντουμπάι, και άλλες 5 ώρες από Ντουμπάι μέχρι την Αθήνα.... γάμα τα, είμαι πτώμα.

Και ναι... ήμουν δύσπιστος! Εσένα όταν στα λέγανε δεν ήσουν δύσπιστος πριν τα δεις μόνος σου? ;) Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το τι συμβαίνει εκεί...!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.953
Κριτικές
490
Like
36.507
Πόντοι
41.447
καλως ήρθες liomas.
περιμένω με αγωνία την αναφορά σου!
 

Επισκέπτης
(Το ίδιο post υπάρχει και στην κατηγορία "Μπουρδέλα εκτός Ελλάδος")

Βρέθηκα στην Κορέα για επαγγελματικό ταξίδι. Η "παρέα" που είμασταν ήταν κάτι τύποι από 38-45 ετών, επιχειρηματίες με δικές τους εταιρίες και ΠΟΛΥ αλάνια! Αυτοί έχουν γαμήσει σε ό,τι πουτανοπιάτσα μπορείτε να φανταστείτε! Γι' αυτό και η παρέα κόλλησε πολύ και περάσαμε τέλεια.

Καταρχήν, πριν μπω στο ψητό, να σας πω μερικά γενικά πράγματα για την Κορέα. Οι γυναίκες εκεί είναι για να υπηρετούν τον άντρα! ΔΕΝ οδηγούνε, ΔΕΝ καπνίζουν μπροστά στους άντρες τους, κτλ, κτλ. Δεν μιλάμε βέβαια για καθεστώς Ταλιμπάν, αλλά... όπως έχω πει κι άλλη φορά, το κάθε φύλλο έχει τον ρόλο του. Χοντρό/χοντρή είδαμε μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όλες είχαν κάτι κορμάκια θεϊκά (εμένα μου αρέσουν κιόλας τα αδύνατα, λυγερά κορμάκια), χωρίς τρίχα πάνω τους εκτός από το μουνάκι που κατά παράδοση το έχουν ψιλοφούντα! Να βλέπατε κάτι κοριτσάκια με κοντό μίνι και το μαύρο καλτσάκι μέχρι το γόνατο... να πάθετε εγκεφαλικό!!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Seoul (μασατζίδικο):
Στην Σεούλ παίχτηκε μασατζίδικο. Πήγαμε σε ένα από αυτά το οποίο ήταν σαν παγόδα απέξω. Εκεί μπαίνεις μέσα, βγαίνει η "πατρόνα" και οι κοπέλες και διαλέγεις. Σε πάνε σε ένα δωμάτιο (μεγάλο) όπου έχει σαλονάκι, μπάνιο κι ένα κρεβάτι. Πρώτα από όλα σε βάζει και σου κάνει μπάνιο. Κι όταν λέω σου κάνει μπάνιο, εννοώ ότι ΕΚΕΙΝΗ σου κάνει μπάνιο, δεν κάνεις μόνος σου. Σε λούζει και σε σαπουνίζει κανονικά σε ΟΛΟ το σώμα, σε ξεβγάζει και μετά πάλι από την αρχή. Αφού λοιπόν με πέρασε 2-3 χέρια (παραλίγο να μου φύγει το βάπτισμα!) σε πάει στο κρεβάτι όπου σε αρχίζει στο χαλαρό μασάζ για κάνα τέταρτο με είκοσι λεπτά μέχρι να χαλαρώσεις (τι να χαλαρώσεις δηλαδή, εμένα η πούτσα μου ήταν "γραβάτα" από το μπάνιο). Κατόπιν, σε αλοίφει ολόκληρο με ένα περίεργο λάδι, το οποίο γλυστρούσε αφάνταστα αλλά δεν ήταν σαν γλίτσα όμως. Αλοίφεται κι αυτή (την αλοίφεις κι εσύ αν θες) και πέφτει πάνω σου. Αρχίζει το body-to-body massage, όπου σου κωλοτρίβεται ΠΑΝΤΟΥ, μπρούμητα και μετά ανάσκελα. Σου κάνει ένα πολύ περιποιημένο μασάζ και στην πούτσα (έκανε κάτι περίεργα με τα δάχτυλά της πάνω στο πουτσοκέφαλο) και σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω μάγκες. Όταν λέω από πάνω μέχρι κάτω... μέχρι και την κωλοτρυπίδα σου γλύφει! Εμένα, παρόλο που αυτό το τελευταίο δεν με ενθουσίασε κι ιδιαίτερα, στην χώρα εκείνη το θεωρούν πολύ τιμητικό και must να σου γλύψει την κωλοτρυπίδα! Anyway, πριν το καταλάβω μου είχε φορέσει σκουφί κι είχε ανέβει από πάνω μου. Γαμήσι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, σε ότι στάση θες, πάνω στο κρεβάτι, στα όρθια, κάτω από το κρεβάτι, ανάσκελα, μπρούμητα, πλάγια... εκεί δεν έχει "όχι έτσι, όχι αλλιώς, μη το ένα, μη το άλλο". Η κοπελίτσα είναι για την πάρτη σου 100%. Η όλη φάση είναι στα 300.000 κορεάτικα φράγκα, περίπου 300 δολάρια δηλαδή. Αν θες και δεύτερο γύρο, η κοπελιά χτυπάει ένα κουδουνάκι, μπαίνει μέσα η "πατρόνα" και της σκας άλλα 200 δολάρια (η πουτάνα δεν παίρνει ΠΟΤΕ λεφτά, ούτε για tip).

Seoul (μπουρδέλα):
Εδώ η κατάσταση δεν είναι καλή. Τα μπουρδέλα μοιάζουν αρκετά με τα μπουρδέλα Φυλής-Μεταξουργείου και οι γκόμενες δεν είναι τίποτα το φοβερό, πέρα από κάποιες εξαιρέσεις όπου είδαμε κάτι πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΕΣ με σιλικονάτα βυζιά. Η ταρίφα όμως ήταν πολύ μεγάλη. Οι τιμές κυμαινόντουσαν από 150-300 δολάρια για 40 λεπτά (πούτσες δηλαδή, αν έχυνες νωρίτερα τελείωνε η φάση). Δεν τιμήσαμε λοιπόν κανένα μπουρδέλο. Το μόνο καλό που είχε ήταν σχεδόν όλα τα μπουρδέλα είχαν από 2 και πάνω γκόμενες και μπορούσες να πάρεις 2 και 3 για παρτούζα (πάντα με το ανάλογο αντίτιμο).

Seoul (μπαρ ξενοδοχείων):
Το bar-club του Grande Hayatt Hotel θεωρείται από τα καλύτερα μπαρ της πόλης. Βέβαια είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (αν πάρεις special whiskey το κόστος του ξεπερνάει τα 700 δολάρια). Όμως, εκεί γίνεται το ψωνηστήρι του αιώνα. Το μπαρ έχει 3 αίθουσες. Μία αίθουσα έχει live μουσική, η άλλη είναι σαν ντίσκο (χορός) και η άλλη απλό μπαράκι. Συχνάζουν πολλές επαρχιοτοπούλες τις οποίες πιάνεις στο μπλα-μπλα ή στον χορό, την κερνάς κάνα ποτάκι, κάθεται στο τραπέζι σου... κι αν όλα πάνε καλά (που θα πάνε δηλαδή!) την ανεβάζεις στο δωμάτιό σου και με 100-150 δολάρια κάθεται για 3-4 ώρες. Παιδιά, η φάση στο μπαρ δεν είναι όπως εδώ. Εκεί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το πράμα πάει για γαμήσι και δεν έχει μαλακίες!!! Εμείς μέναμε στο Grande Hayatt ούτως ή άλλως οπότε εκμεταλεύτηκα την περίπτωση και τράβηξα μιά πάνω στο δωμάτιο. Συμφωνήσαμε στα 100 δολάρια για 2 ώρες. Κλασσικά ξεκινάς με μπανάκι και μετά στο ψητό. Μέσα σε 2 ώρες την κάρφωσα 4 φορές. Στο τελευταίο τέταρτο που έμενε μου έκανε κι ένα μασάζ όπου με έστειλε για ύπνο κατευθείαν!

Gyeongju (Karaoke):
Είναι μια μικρή πόλη 300.000 κατοίκων, η οποία όμως είναι πολύ τουριστική. Εκεί καθίσαμε 2 μέρες και το πρώτο βράδυ επισκεφτήκαμε ένα Karaoke. Αυτή μου φαίνεται είναι η καλύτερη φάση. Νομίζω ότι κάποιος από εδώ μου είχε πει ότι η "μαγική" λέξη στην Κορέα είναι το Karaoke! Πόσο δίκιο είχε... μπαίνουμε σε ένα μαγαζί όπου είχε 4-5 πόρτες δεξιά κι αριστερά. Στην κάθε πόρτα (η οποία όταν έκλεινε δεν άκουγες τίποτα για το τι γινόταν μέσα) ήταν ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο με έναν ενιαίο γωνιακό καναπέ γύρω γύρω και στην μέση ένα τεράστιο τραπέζι. Στο βάθος υπήρχε μια υπερυψωμένη πίστα με 2-3 monitors (για το Karaoke), στα δεξιά η συσκευή του Karaoke με 2 μικρόφωνα κι ένα παχύ βιβλίο όπου είχε τους κωδικούς για το τραγούδι που θες να επιλέξεις. Είχε ό,τι ρεπερτόριο μπορούσες να φανταστείς. Από παραδοσιακά Κορεάτικα, μέχρι disco, rock, rock n roll και heavy metal (Megadeth, Maiden, κτλ). Εκεί λοιπόν, σου φέρνουν ποτά και πιατέλες με φρούτα. Είμασταν 8 άτομα. Μετά από 5 λεπτά μπαίνουν μέσα 8 Κορεατάκια, σαν τα κρύα τα νερά. Στήνονται όλες στην σειρά μπροστά στην πίστα όπου ο καθένας διαλέγει την δικιά του. Όταν γίνει η μοιρασιά έρχεται και κάθεται δίπλα σου και δεν ξεκολλάει όλο το βράδυ. Σε ταϊζει στο στόμα, ή από στόμα-σε-στόμα, σε χαϊδεύει, χουφτώνεις ότι θές, ανεβαίνεις μαζί της στο Karaoke και τραγουδάς, ποτά άφθονα... γενικώς γίνεται της πουτάνας κι έχει και τρομερό γέλιο αν η παρέα είναι μεγάλη (όπως ήταν η δικιά μας). Στο Karaoke πάντως, η γκόμενα δεν είναι υποχρεωμένη να έρθει μαζί σου στο τέλος. Θα πρέπει να σε γουστάρει. Εγώ από ότι κατάλαβα, δεν πρέπει να είσαι εντελώς χυμαδιό μαζί της. Πρέπει να της δείξεις λίγο respect (αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα την χουφτώνεις ή δεν θα την φιλάς, κτλ, κτλ). Η ουσία πάντως ήταν ότι από τα 8 άτομα, μόνο 3 φύγαμε με γυναίκες από εκεί για το ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι πήγαν σε μασατζίδικο όπου παίχτηκε η ίδια φάση που περιέγραψα παραπάνω για την Seoul. Εγώ έφυγα από το Karaoke με ένα Κινεζάκι γύρω στο 1.60 και 43 κιλά! Σκέτη γλύκα! Συμφωνήσαμε στα 150 δολάρια για 3 ώρες. Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γαμήσια που έχω κάνει στην ζωή μου. Τέτοια περιποίηση ρε παιδιά δεν μου κάνει ούτε η γυναίκα μου. Είναι αυτό που είπα στην αρχή... η γυναίκα είναι για να ευχαριστεί τον άντρα. Τελεία και παύλα. Δεν ήταν τυχαίο που από την στιγμή που έγινε η μοιρασιά με τις γκόμενες, η κάθε μία έμεινε με τον δικό της και τον φρόντιζε συνέχεια σαν γκέισα. Απο τιμές για το Karaoke μην με ρωτάτε... πρέπει να ήταν πολλά φράγκα αλλά τα πλήρωσαν όλα οι Κορεάτες που μας είχαν καλέσει. Εγώ ξέρω ότι με 150 ευρώ την έπαιρνες στο ξενοδοχείο για 3 ώρες και με 250 για όλο το βράδυ.

Αυτά λοιπόν για τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ που λέγεται Κορέα. Τι να σας πω... τέτοια ταξίδια δύσκολα γίνονται σε άλλες χώρες, ιδιαίτερα ευρωπαϊκές. Είναι διαφορετική η νοοτροπία και η κουλτούρα.

Αν λοιπόν πάτε προς τα εκεί... να ξέρετε ότι θα περάσετε όπως δεν έχετε περάσει ποτέ με γυναίκα γενικά! Trust me ;)
 
  • Like
Αντιδράσεις: FROID

Επισκέπτης
Μπράβο ρε λιώμα.Στην καλύτερη στιγμή ήρθε η απόδοση των εμπειριών σου.Την Παρασκευή πάω για 3 μέρες στην Κορέα στα πλαίσια επαγγελματικών υποχρεώσεων,και φιλοδοξώ στο λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσω καλά!
 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
820
Like
6
Πόντοι
6
Όχι ρε γαμώτο. Πάνω που σκεφτόμουν Κούβα.

Επαναξιολόγηση τώρα!
 

Επισκέπτης
Η Κούβα είναι φοβερή χώρα.Και πολύ φθηνή.Αν μπορείς να πας είναι πολύ καλά.
 

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
140
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
'Οτι και να λέτε Ταιλάνδη είναι ο παράδεισος
 

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Μηνύματα
35
Like
0
Πόντοι
0
Καμμιά πληροφορία για Σαγκάη υπάρχει μάγκες? Θα πάω τον άλλο μήνα και δε θα ήθελα να πάω απροετοίμαστος.
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Μπραβο ρε  lioma , σε  ζηλευω  με την  καλη  εννοια . Γι 'αυτο  συγκαταλεγεσαι  ανετα  στο  top 3  των  συναγωνιστων  εδω  μεσα :dancing: . Με  την  απιστευτη  περιγραφη  σου  μου  θυμισες  παλιες  καλες  στιγμες  του  site....
 

Επισκέπτης
Ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο liomas είναι.Τα είδα κι εγώ.Βέβαια,δε χάνετε τίποτα να ρωτήσετε και κάποιον υπάλληλο  του ξενοδοχείου αν ξέρει κάτι καλό!
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αυριο φευγω  για ενα  μηνα κορεα κυριως και ιαπωνια (φουκουοκα) θα ειμαι μονος βασικα, οποτε ενα ριπορτο απο μαζατζιδικα και κλαμπς της σεουλ για οσους ενδιαφερονται θα δωσω, τα λεμε  απριλη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom