Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 678K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

γιατι βαζετε μονο 7 στην αννα εμφανιση? σε τι υστερει?
Σε τίποτα δεν υστερεί! Ισα ισα που αναφέρω νομίζω και στην κριτική μου οτι είναι μια όμορφη παρουσία. Απλα απεχει (πάντα σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα) απο τον τύπο γυναίκας για τον οποίο θα έβαζα 10.
Εαν περνούσε δίπλα μου στον δρόμο δεν νομίζω οτι θα με έκανε να γυρίσω το κεφάλι να την προσέξω! Το 7 είναι η προσωπική μου βάση για να μπω στο δωμάτιο. Αλλωστε εαν δεν ήταν στα γούστα μου ΔΕΝ θα έμπαινα άρα δεν θα υπήρχε και κριτική.

Ισως ο δικός μου τρόπος "αξιολόγησης", εαν μου επιτρέπετε η έκφραση, της εμφάνισης/ομορφιάς της εκάστοτε κοπέλας να είναι λίγο διαφορετικός ή περίεργος.


www.bourdela.com/stountio/athina/spurou-patsh-40/#jr_review_20474]http://www.bourdela.com/stountio/athina/spurou-patsh-40/#jr_review_20474[/url]

Κρύφτε την κριτική μην τη διαβάσει ο nikos γιατί φα έχουμε κακά ξεμπερδέματα! :2funny:
Εγω πιστευω οτι η κριτικη αυτη ειναι καλη για την λιντα γιατι ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα οτι η κοπελα κανει οτι μπορει για να φυγει ικανοποιημενος ο πελατης.
Δεν γινετε να περναμε ολοι καλα!
 

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.033
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι η κριτικη αυτη ειναι καλη για την λιντα γιατι ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα οτι η κοπελα κανει οτι μπορει για να φυγει ικανοποιημενος ο πελατης.
Δεν γινετε να περναμε ολοι καλα!

Η κριτική στην ουσία της είναι σαφώς καλή και ουσιαστικά (εάν δίνουμε βάση στις υπηρεσίες και μόνο) δεν μπορείς να πεις ότι τη "θάβει". Το θέμα είναι σε ποια σημεία θα σταθεί ο καθένας και τί προτιμάει.

Προσχαρη και φιλοτιμη κοπελια με διαθεση να περασεις καλα αλλα με 2 πλην.Αφενως σε σωματικο επιπεδο ηταν 3 μερες τουλαχιστον αξυριστη.Και ειχε βαλει τονους κρεμα στο μνι της.

Εάν κάποιος θελήσει να σταθεί μόνο σ'αυτά τα 2, μπορεί ν'αρχίσει να κράζει λέγοντας ότι λέει ανακρίβειες κλπ. Το δικό μου σχόλιο πήγαινε περισσότερο στο ότι ο/η συγκεκριμένος/η χρήστης είναι λίγο ευερέθιστος όσον αφορά σ'αυτά τα θέματα :grin:
 

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.554
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

να αφτά που λέγμαε....άντε καλά στέφανα κει πες μας και τι σου έταξε για να τα πείς αφτά. γιατι άμα δε πήρες και κάτι για αντάλλαγμα για να κάνεις τέτοια λεζάντα πιάστηκες διπλά κορόηδο.
Επειδή τυχαίνει να είμαι ο ίδιος θα σου στείλω και ΠΜ μην σου ξεφύγει γιατί σέβομαι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Καταρχήν ζητάω συγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση αλλά δεν το είχα δει και μου το είπανε και εμένα για τον σχολιασμό και τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Καταρχήν εγώ πηγαίνω στα μπουρδέλα απο το '90 και το γύρισα στα στούντιο εδω και λίγα χρόνια γιατί η ποιότητα έχει πέσει τραγικά και ξέρεις τι ζητάς τουλάχιστον εκεί με αυτά που πληρώνεις και με ποιό ποιοτικές γυναίκες σε πολλούς τομείς.Εξού και ότι πληρώνεις,παίρνεις...Άλλοι ψωνίζουν από Κολωνάκι και άλλοι πάνε στα κινέζικα.Αυτό είναι για εσένα που από ότι κατάλαβα περιμένεις να το παίξεις πορνοστάρ με 50 Ευρω,και το Μετάξι με 10-15 Ευρουδάκια δύο βήματα είναι παρέα με τους Πακιστανούς.
Καταρχήν βαρέθηκα το κάθε βλαμένο και προβληματικό να γράφει ότι θέλει γιατί είδα οτι εκτός απο την Ντάρια μάλωσες και με την Φ104 αφου όλοι ξέρουν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου και τις "κοπέλες" που διαθέτει,όπως και τις υπηρεσίες που προσφέρει(μακράν το καλύτερο αυταρχικό).
Επειδή δεν γράφω αλλά ΄διαβάζω κάποιες κριτικές αυτό είναι καθαρά προσωπικό το θέμα γιατί όπως εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος αντιθέτως εγώ έχω περάσει πολλές φορές ευχαριστημένος γιατί ίσως σέβομαι τις κοπέλες και το λειτούργημα που κάνουν.Και είμαι της γνώμης οτι όσο καλύτερα τους φερθείς τόσο καλύτερα θα σε προσέξουν.Ψυχή έχουν και αυτές!!!
Όσο για την περίπτωση της Ντάριας τώρα πιο πολύ διαφήμηση της έκανες παρά την δυσφήμησες,εξάλλου όλοι ξέρουν την Ντάρια και δεν χρειάζεται συστάσεις.
Εδώ η ίδια λέει ότι δεν θέλει κριτικές.Απλώς ήταν προσωπική περιέργεια να γνωρίσω αυτή την κοπέλα που δεν είχα ξαναπάει ποτέ μαζί της λόγω ωραρίου περισσότερο.Κάποια στιγμή που την πέτυχα on-line της είπα ότι είμα πελάτης στα στούντιό της,από την Κατερίνα και την άλλη κουκλάρα την Εμμανουέλα.
Η μία και μοναδική κριτική που έχω γράψει ήταν γιατί πρώτη φορα γνώρισα τέτοια γλύκα σε κορίτσι που ξέχασα με την συμμετοχή της που βρισκόμουν.Πραγματικά πολύ θα ήθελε ο καθένας να είχε μία γκόμενα σαν αυτήν.
Από τότε με έχει κάνει πελάτη και έχουμε συστηθεί επιτέλους.Αυτό πάντως που έχει μακράν ειναι ο επαγγελματισμός της,η θέλησή της,η υπομονή της όπως και ο σεβασμός στον πελάτη.Θυμάμαι την ζόρισα κάποια στιγμή και ήταν τόσο ευγενική που μου έκανε τόσο εντύπωση,άσε που ποτέ δεν θα χτυπήσει πόρτα η τσατσά!!!¨
Όλα αυτά τα γράφω γιατί περιέλαβες το όνομά μου γιατι πρέπει να είσαι και πολύ μ@λ@κ@ς και εκτείθεσαι με τις παπαριές που γράφεις.Πιστεύω οτι με αυτά που έγραψα πρέπει να πάω να της ζητήσω μία τούρτα από τον Τζιβελέκα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.
Μην ανησυχείς πάντως δεν είμαι μόνο δικός της πελάτης αλλά τέτοιες παρουσίες ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν ποιότητα,αργότερα όπως είδες αποκαλύφθηκε και η αλήθεια και μπήκες εσύ,οι παπαριές σου και ο kavlilas στα καβούκια σας.Όσο και αν έχει πελατεία την μία φορά κόντεψα να κοιμηθώ απο την αναμονή.Το λιγότερο περιμένω μισή ώρα για να έρθει και κάτι λέει αυτό για πολλόυς λόγους.
Αυτά και βρές καμία γκόμενα γιατί μου φαίνεται σε έχει φάει η οικονομική κρίση και η μ@λ@κία!!!
Υ.Γ.Αν κοιτάξεις έγραφα πάντα για τον Πανιώνιο αλλά έτσι όπως πάει δεν έχω όρεξη ούτε μία σειρά να γράψω.Μόνο σε κάτι ΠΜ μιλάω,όχι όπως κάποιοι χθεσινοί που εμφανιστήκανε ξαφνικά και μοιάζει κλώνος από χιλιόμετρο,μην στεναχωριέσαι θα βρεις και εσύ κάποιο καλό κορίτσι να σε αγαπήσει με τα χάλια που έχεις!
Μάθε και καμία γραμματική,υπάρχουν και νυχτερινά σχολεία.Δεν είναι τυχαίο! :2funny:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
153.359
Κριτικές
1
Like
31.080
Πόντοι
8.006
Διαβαζοντας τη διθυραμβικη κριτικη του isidoro για την Julienne (καθ' ολα αναμενομενη, η κοπελα ειναι μεγαλο αστερι), παρατηρησα κατι.
Πανω στο "αν σας βοηθησε αυτη η κριτικη", μολις 1/11 θετικες απαντησεις!
Και γενικα, ολες οι καλες κριτικες της Τζουλι εχουν απελπιστικα μικρο ποσοστό στο "μας βοηθησε αυτη η κριτικη".
Ομολογω οτι δεν το καταλαβαινω, πώς γινεται να μην βοηθανε παρα ελαχιστους, οι θετικες γνωμες για την κοπελα αυτη.
Μηπως αραγε καποιοι (ή καποιες) δεν μπορουν να χωνεψουν ακομη τις επιδοσεις της κοπελας αυτης?
 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Μηνύματα
18.417
Κριτικές
69
Like
18
Πόντοι
1.246
Εχω ψηφισει ΟΧΙ και εγω σε  πολυ καλη κριτικη απο στουντιο και απο πλευρας επιδοσεων και απο πλευρας γραψιματος
ο λογος ηταν οτι δεν αναφερονταν οτι η κοπελα ειναι εξ αλλαγης φιλου

Ετσι στο ερωτημα < Σας βοηθησε αυτη η κριτικη > ψηφησα οχι , απ αλλου εμαθα την αληθεια

Οσων αφορα την Julienne μπορει να παιζουν και κομπινες και να της μαυριζουν τις κριτκες μερικοι/ες
το θεμα δεν ειναι το ποσοστο αλλα το ποιος την γραφει και ποσο αληθηνη ειναι

Αυτα  ;)



Edit
Τωρα που μου το θυμησες πηγα ειδα την τελευταια δικη μου που ηταν η περιγραφη μια πολυ καλης εμπειριας
6/10 βλεπω , τωρα που το σκευτομαι δεν περιγραφω την γκομενα ( αλλα ειναι γνωστη και εχει και φωτος )
ισως αυτο δεν αρεσε στους 6 η΄αυτοι οι 6 ειναι του διπλανου μαγαζιου και ζηλεψαν  :cheesy:
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Λιντα:Comme-ci comme-ca
Μέσος όρος: 

5.6
Εμφάνιση κοπέλας:

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

5.0
Πρόσβαση/Parking:

4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0

από MrEco
07-01-2011
Στους top 1000 Αξιολογητές

Λοιπον η Λιντα.Ειχα διαβασει κριτικες και δοκιμασα και γω να δω τι λεει.Χαλια η προσβαση στο στουντιο καθως ειναι διπλα σε κεντρικο δρομο η εισοδος και σε παιρνουν ματι 100 αμαξια που περνανε.Το στουντιο και τα δωματια μετρια προς ψιλοχαλια καθως δεν υπαρχει οχι ντους αλλα ουτε νιπτηρας μεσα στο δωματιο,η μουσικη πολυ δυνατα αλλα τουλαχιστον καλος φωτισμος και ικανοποιητικα απο πλευρας καθαριοτητας.Η αναμονη τεραστια περιπου 25(!) λεπτα και ερχεται η Λιντα.Προσχαρη και φιλοτιμη κοπελια με διαθεση να περασεις καλα αλλα με 2 πλην.Αφενως σε σωματικο επιπεδο ηταν 3 μερες τουλαχιστον αξυριστη.Και ειχε βαλει τονους κρεμα στο μνι της.Στα του σεξ προσπαθει ιδιαιτερα δεν βιαζεται αλλα απο την αλλη η υπερβολικη της αγωνια να περασεις καλα καπου σε αγχωνει.Ευγενεστατη και φιλικοτατη κατα τα αλλα απο πλευρας συμπεριφορας ειναι σουπερ.Απλα τα παραπανω με εκαναν να μν θελω να ξαναπαω.Αν διορθωσει 2-3 πραγματακια θα ναι απο τις κορυφαιες.Επισης μια ανακαινιση στο στουντιο ρε παιδια δεν νοειται τετοιο χαλι σε περιοχη με τοσο ανταγωνισμο απο τα ιδρυματα της Κασσανδρας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 07-01-2011
Όνομα κοπέλας Λίντα
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)

Δηλαδη εαν αργησε να ερθει αυτο ειναι κακο? Απλα σημαινει οτι αφιερωνει τον απαιτουμενο χρονο και δεν ξεπεταει κανεναν. Αλλα ξεχασα. Ολοι θελουν για τους αλλους η κοπελλα να τελειωνει στα 5 λεπτα αλλα για τον εαυτο τους να καθεται μιση ωρα. Και αν ειναι υπερβολικα καλη και αυτο προβλημα ειναι. Θα τρελλαθουμε τελειως? Δικαιωμα του καθενος να μην του αρεσει καποια κοπελλα αλλα να υποστηριζει την κριτικη του με σωστα επιχειρηματα. Πιστευω οτι εγραψε ετσι μια κριτικη για να διαφοροποιηθει απο τους υπολοιπους και να δειξει οτι εχει αποψη. Τελος παντων. Για μενα δεν εγραψε τιποτα ουσιωδες εκτος ισως απο τις ανεσεις του στουντιο. Οφειλουν και τα μαγαζια να εχουν νιπτηρα η κατι αναλογο τελος παντων
 

Επισκέπτης

"Ἀνησυχητικὸν διὰ τὴν διανοητικὴν μας κατάστασιν τὸ γεγονὸς ὅτι ἐλησμονήσαμεν νὰ καταβάλωμεν τὸ ἀντίτιμον τῆς συνουσίας πρὸ τῆς πράξεως, κᾶτι τὸ ὁποῖον μᾶς ὑπενθύμισεν. Εἶναι ἐνδεχόμενον ὅμως νὰ ὀφείληται εἰς τὴν μεγάλην ἄνεσὶν μας ἐντὸς τῶν πορνείων γεγονὸς ἐξ ἴσου ανησυχητικόν, διὰ τὴν ἠθικὴν μας ὅμως κατάστασιν."

Μη δίνετε σημασία στις ανησυχίες. Πάρπαπλευρες συνέπειες του κρυολογήματος είναι. Συνιστάται, μετά το αφέψημα, ξεκούραση και ηρεμία.
Είστε αφοσιωμένος λειτουργός, θα ξεπεραστούν.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ :)
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.783

Ο χειρισμός της γλώσσας και των εννοιών στις εξιστορήσεις του bakalhs, υποδηλώνουν υπόβαθρο παιδείας και άσκησης.

...και ως συνήθως, σαρκάζων και αυτοσαρκαζόμενος:

"...Γενικῶς ἀποφεύγωμεν νὰ καταστρέφωμεν τὴν μεγάλην ἰδέαν τὴν ὁποίαν οἱ ἄνθρωποι κατὰ κανόνα θρέφουσι διὰ τὸ ἄτομὸν των καὶ ὑπηκούσαμεν.

Μετὰ τὴν ὁλοκλήρωσιν ἠκολούθησεν παραμονὴ ἐν τῷ δωματίῳ, ἐναγκαλισμοί, πρότασις γάμου καὶ λοιπαὶ ἐνέργειαι μίας καλῆς ἐπαγγελματίου..."

 

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Μηνύματα
974
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Λοιπον η Λιντα.Ειχα διαβασει κριτικες και δοκιμασα και γω να δω τι λεει.Χαλια η προσβαση στο στουντιο καθως ειναι διπλα σε κεντρικο δρομο η εισοδος και σε παιρνουν ματι 100 αμαξια που περνανε.Το στουντιο και τα δωματια μετρια προς ψιλοχαλια καθως δεν υπαρχει οχι ντους αλλα ουτε νιπτηρας μεσα στο δωματιο,η μουσικη πολυ δυνατα αλλα τουλαχιστον καλος φωτισμος και ικανοποιητικα απο πλευρας καθαριοτητας.Η αναμονη τεραστια περιπου 25(!) λεπτα και ερχεται η Λιντα.Προσχαρη και φιλοτιμη κοπελια με διαθεση να περασεις καλα αλλα με 2 πλην.Αφενως σε σωματικο επιπεδο ηταν 3 μερες τουλαχιστον αξυριστη.Και ειχε βαλει τονους κρεμα στο μνι της.Στα του σεξ προσπαθει ιδιαιτερα δεν βιαζεται αλλα απο την αλλη η υπερβολικη της αγωνια να περασεις καλα καπου σε αγχωνει.Ευγενεστατη και φιλικοτατη κατα τα αλλα απο πλευρας συμπεριφορας ειναι σουπερ.Απλα τα παραπανω με εκαναν να μν θελω να ξαναπαω.Αν διορθωσει 2-3 πραγματακια θα ναι απο τις κορυφαιες.Επισης μια ανακαινιση στο στουντιο ρε παιδια δεν νοειται τετοιο χαλι σε περιοχη με τοσο ανταγωνισμο απο τα ιδρυματα της Κασσανδρας quote ημερήσια κριτική για στούντιο

Επέτρεψε μου να κάνω 2 σχόλια (και εγώ είμαι υπέρμαχος της ποιότητας σε λογική τιμή). Εντάξει μέσα στα δωμάτια υπάρχει υγρό χεριών και αν ζητήσεις να κάνεις μπάνιο μπορείς νομίζω (εγώ είχα και πετσετούλα σε πλαστικό), η Λίντα κάνει προκαταρκτικά πάντα, εντάξει λίγο αξύριστικο ποδαράκι το είδα και εγώ (ελάχιστα όμως). την αισθάνομαι ως μία ερωμένη εν αντιθέσει με πεταμένα 20ρικα σε Κολωνού 30 ή Διδύμου, κάνε κάλυψη απόκρυψη πριν μπεις λολ
 

Επισκέπτης
...Χαλια η προσβαση στο στουντιο καθως ειναι διπλα σε κεντρικο δρομο η εισοδος και σε παιρνουν ματι 100 αμαξια που περνανε...
E, αν σε κοιτάνε, γυρνάς και λές φωναχτά: Kαι για όποιον δεν κατάλαβε, πάω να γαμήσω! :2funny: :2funny: :2funny:
(Όπως έλεγε ένα παλιό ανέκδοτο)
 

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Μηνύματα
507
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Επειδή τυχαίνει να είμαι ο ίδιος θα σου στείλω και ΠΜ μην σου ξεφύγει γιατί σέβομαι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Καταρχήν ζητάω συγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση αλλά δεν το είχα δει και μου το είπανε και εμένα για τον σχολιασμό και τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Καταρχήν εγώ πηγαίνω στα μπουρδέλα απο το '90 και το γύρισα στα στούντιο εδω και λίγα χρόνια γιατί η ποιότητα έχει πέσει τραγικά και ξέρεις τι ζητάς τουλάχιστον εκεί με αυτά που πληρώνεις και με ποιό ποιοτικές γυναίκες σε πολλούς τομείς.Εξού και ότι πληρώνεις,παίρνεις...Άλλοι ψωνίζουν από Κολωνάκι και άλλοι πάνε στα κινέζικα.Αυτό είναι για εσένα που από ότι κατάλαβα περιμένεις να το παίξεις πορνοστάρ με 50 Ευρω,και το Μετάξι με 10-15 Ευρουδάκια δύο βήματα είναι παρέα με τους Πακιστανούς.
Καταρχήν βαρέθηκα το κάθε βλαμένο και προβληματικό να γράφει ότι θέλει γιατί είδα οτι εκτός απο την Ντάρια μάλωσες και με την Φ104 αφου όλοι ξέρουν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου και τις "κοπέλες" που διαθέτει,όπως και τις υπηρεσίες που προσφέρει(μακράν το καλύτερο αυταρχικό).
Επειδή δεν γράφω αλλά ΄διαβάζω κάποιες κριτικές αυτό είναι καθαρά προσωπικό το θέμα γιατί όπως εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος αντιθέτως εγώ έχω περάσει πολλές φορές ευχαριστημένος γιατί ίσως σέβομαι τις κοπέλες και το λειτούργημα που κάνουν.Και είμαι της γνώμης οτι όσο καλύτερα τους φερθείς τόσο καλύτερα θα σε προσέξουν.Ψυχή έχουν και αυτές!!!
Όσο για την περίπτωση της Ντάριας τώρα πιο πολύ διαφήμηση της έκανες παρά την δυσφήμησες,εξάλλου όλοι ξέρουν την Ντάρια και δεν χρειάζεται συστάσεις.
Εδώ η ίδια λέει ότι δεν θέλει κριτικές.Απλώς ήταν προσωπική περιέργεια να γνωρίσω αυτή την κοπέλα που δεν είχα ξαναπάει ποτέ μαζί της λόγω ωραρίου περισσότερο.Κάποια στιγμή που την πέτυχα on-line της είπα ότι είμα πελάτης στα στούντιό της,από την Κατερίνα και την άλλη κουκλάρα την Εμμανουέλα.
Η μία και μοναδική κριτική που έχω γράψει ήταν γιατί πρώτη φορα γνώρισα τέτοια γλύκα σε κορίτσι που ξέχασα με την συμμετοχή της που βρισκόμουν.Πραγματικά πολύ θα ήθελε ο καθένας να είχε μία γκόμενα σαν αυτήν.
Από τότε με έχει κάνει πελάτη και έχουμε συστηθεί επιτέλους.Αυτό πάντως που έχει μακράν ειναι ο επαγγελματισμός της,η θέλησή της,η υπομονή της όπως και ο σεβασμός στον πελάτη.Θυμάμαι την ζόρισα κάποια στιγμή και ήταν τόσο ευγενική που μου έκανε τόσο εντύπωση,άσε που ποτέ δεν θα χτυπήσει πόρτα η τσατσά!!!¨
Όλα αυτά τα γράφω γιατί περιέλαβες το όνομά μου γιατι πρέπει να είσαι και πολύ μ@λ@κ@ς και εκτείθεσαι με τις παπαριές που γράφεις.Πιστεύω οτι με αυτά που έγραψα πρέπει να πάω να της ζητήσω μία τούρτα από τον Τζιβελέκα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.
Μην ανησυχείς πάντως δεν είμαι μόνο δικός της πελάτης αλλά τέτοιες παρουσίες ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν ποιότητα,αργότερα όπως είδες αποκαλύφθηκε και η αλήθεια και μπήκες εσύ,οι παπαριές σου και ο kavlilas στα καβούκια σας.Όσο και αν έχει πελατεία την μία φορά κόντεψα να κοιμηθώ απο την αναμονή.Το λιγότερο περιμένω μισή ώρα για να έρθει και κάτι λέει αυτό για πολλόυς λόγους.
Αυτά και βρές καμία γκόμενα γιατί μου φαίνεται σε έχει φάει η οικονομική κρίση και η μ@λ@κία!!!
Υ.Γ.Αν κοιτάξεις έγραφα πάντα για τον Πανιώνιο αλλά έτσι όπως πάει δεν έχω όρεξη ούτε μία σειρά να γράψω.Μόνο σε κάτι ΠΜ μιλάω,όχι όπως κάποιοι χθεσινοί που εμφανιστήκανε ξαφνικά και μοιάζει κλώνος από χιλιόμετρο,μην στεναχωριέσαι θα βρεις και εσύ κάποιο καλό κορίτσι να σε αγαπήσει με τα χάλια που έχεις!
Μάθε και καμία γραμματική,υπάρχουν και νυχτερινά σχολεία.Δεν είναι τυχαίο! :2funny:
εγω απο τοτε που τσακοθηκα με τα παιδια στο θεμα με το στουντιο φηλης 104 ειπα οτι δε ξαναμιλαω και εγω το λογο μου το κραταω και ας ειμαι του δημοτικου. Επειδη ηρθες να το παιξεις μαγκας και εξυπνος και να κανεις παλι διαφημιση αυτος ειναι ο λογος που μιλαω παλι γιατι εσυ ηρθες εδω παλι για να το παιξεις αγαπουλης της νταρηας και λες παλι ψεματα. καταρχη εγω με αυτη δε εχω ξαναμιληση απο τοτε εδω περα το θεμα εληξε τοτε εσυ τωρα τι ηρθες να το παιξεις δηλαδη σου θιξαμε τη γκομενα? και ξερω γιατι το λεω αυτο γιατι εγω στη γειτονια εκει δουλεβω και ξερω και ακουω και μαθαινω πραγματα.εδω μεσα ειναι για να λεμε την αληθηα και να λεμε στα αλλα παιδια να προσεχουνε η πιες ειναι καλες να τις βοηθαμε. ετσι λεω εγω. εσυ νομιζεις οτι εδω ειναι για να κανεις αβαντα στη γκομενα σου. και ηρθες παλι μετα απο τοσες μερες να πεις παλι ψεματα και να να με βρισεις εμενα που ειπα την αληθια. τι αντρας εισαι ρε εσυ? παντελονια φορας η σε φερμαρουνε και σενα ναπουμε απο πισω με κανα πλαστικο πουτσο και ερχεσαι εδω να μας το παιξεις καμποσος? εσυ ειπες για το αυταρχικο οχι εγω αραγε καπου το ξερεις! και εχη πλακα που καθεσαι και γραφεις ολοκληρα παραμυθια οτι παραλιγο νασε παρη ο υπνος χαχαχα ο υπνος σε πηρε απο τη βαριεμαρα λεω εγω γιατι στα μαγαζια της δε παταγε κανενας και γιαφτο εχει φυγει απο το αλλο μαγαζι που ειχε γιατι ουτε μυγα δε εμπαινε μεσα. αφτα γιατι δε τα λες?αλλα μαλλον και κει που ειναι τωρα παλη μυγες βαραη και σε εστηλε εδω να της κανης διαφημιση τζαμπα αλλα εισαι τοσο χαζος που ουτε λεφτα δεν εχεις παρη για να κανεις τη διαφημιση σε εχη παραμυθιαση οτι θα σε παντρεφτη ρε κατακαημενε αγαπουλη? αντε συνεχισε τωρα το προμοταρισμα να δουμε τι θα καταλαβης τα παιδια εδω σε εχουνε παρει πρεφα τι ρολο βαρας και ποσο ψεφτης εισαι. εγω λεω οτι μερικοι σαν εσενα τα θελει ο κολος σας να σας δουλεβουνε ψιλο γαζη οι πουτανες γιαφτο ελεγε η αλλη εδω οτι τους κοροηδευει ολους εσενα ενοουσε ρεεεεε ξυπνα βλακα. και το μηνημα που μου εστηλες τι το εστηλες ρε? να μου κανης τα μουτρα κρεας? εδω ειναι ολα γραμενα και οποιος θελει μπορει να τα δη οποτε θελη και να καταλαβει πως ξεκινησε το σκηνηκο και ποιος εχει δικηο και ποιος εχει αδικο. και την αλλη φορα που καποιος θα μου τη πει εμενα θα βαλω καμια φιλη μου να απαντησει για να κανω οπως εσυ χαχαχαχα α ρε κοροηδα που ειστε μερικοι μυαλο δε βαζετε με τιποτα ρεεε αντε καληνηχτα ναπουμε βλακα οταν ειχα μπει στην αρχη εδω νομιζα οτι ειναι ωραια και οτι μιλαμε μεταξη μας που να το ξερα οτι εδω πρεπει να γραφουνε μονο οι αγαπουληδες και οι προμοτορες να τα λενε ολα ωραια και καλα αφου ειναι ετσι καθιστε να προσκηνατε αφτες που σας δουλεβουνε εμενα δε με νιαζη εγω τον εαφτο μου τον εχω πιο ψηλα απο αφτες και ας ειμαι αγραματος τουλαχιστο δε κοροηδεβω κανενα να του φαω τα λεφτα εσεις αφτο σας αρεση και θελετε να παρετε και αλλους στο λαιμο σας αρα εγω δε ταιριαζω εδω μεσα και την κανω μαλακας ειμαι και που δε το καταλαβα απο την αρχη οτι δουλεβη ετσι εδω το συστημα κριμα για τα παιδια που λενε την αληθηα και θελουνε να κανουνε καλο χαμενα πανε και αφτα αντε γεια
 

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Μηνύματα
240
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες.
αν και καθυστερημενα θελω να αποσαφηνησω λιγο τα πραγματα. δεν πηρα ακαποτα την barbara, ομως θελω να πω χωρις να θελω να ληφθει αρνητικα αυτο για κανενα και με ολο το σεβασμο σε ολους και στο μαγαζι το συγκεκριμενο, δεν θελω να θιξω κανεναν. η συγκεκριμενη ιεροδουλη οντως ειχε τετοια προθεση, πηγε να με καβαλησει ακαποτα, ειχε βαλει το πεος μου στην εισοδο του αιδιου της ακαποτα και πηγε να κατσει πανω εκμεταλευομενη ισως την καυλα μου και την αδρανεια μου εκεινη τη στιγμη (λογω της καυλας). το απεφυγα πριν να ειναι αργα. δεν θελω ομως να σταθω στην πραξη, αλλα στην προθεση που υπηρχε, και ο λογος που εγραψα την κριτικη αυτη ειναι γιατι δεν μου εχει συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο. δεν λεω φουμαρα, απλα να πω οτι σιγουρα προβληματιστικα για το γεγονος αυτο, και σιγουρα βλεπω πως αρκετοι απο δω μεσα ισως να προβληματιστηκαν.
 

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Μηνύματα
366
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Βραδυ Δευτερας 3η βαρδια, και 1η φορα στο συγκεκριμενο.

Η υπηρεσια πολυ ευγενικη σε ολα της μας παρουσιασε εμενα και του Κωστα την Ζωη.

Η Ζωη ειναι ξανθια πανεμορφη με κορμαρα τελεια και εχει τρομερο σιλικονατο στηθος.

Περασα στο δωματιο και σε περιπου 5 λεπτα ηρθε, στο δωματιο πολυ ευγενικη και φιλικη.

Ξεκινισαμε με ενα 69, με παρα πολυ καλη υγρη πιπα, με ρωτησε με τι θελω να ξεκινησουμε,

και της ειπα ιεραποστολικο, καλη συμετοχη και στενη, γυρισαμε στα 4σερα με πολυ συμετοχη

και απο μερους της και αντοχη στο σφυροκοπημα.

Απο εμενα σε θεμα συμετοχης παρα πολυ καλη και δεν βιαζοταν καθολου.

Επειδη δεν εχω την επιλογη να βαλω μεγαλητερη βαθμολογια σε θεμα εμφανισης θα εδεινα χαλαρα 9.

Στην συμετοχη παλι ενα 8

Καθαριοτητα ενα 7

Συμπεριφορα υπηρεσιας 10

Parking 8 αν και με αμαξι σημερα δεν ειχαμε προβλημα.

Σχεση τιμης/αποδοσης δινω 10 γιατι με 20 ευρω τετοιο πλασμα δεν βρισκεις ευκολα.

Θα ξαναπαω σιγουρα. Α1+++++




εχει κανεις αλλος συναγωνιστης πληροφοριες για την ζωη?
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
3 ψηφοι για τον μπαρο που αρχισε τις κριτικες  :rockon: :rockon: :rockon:
και μια στον ακορεστο για την κωλοΑψωγια του  :2funny: :2funny: :2funny:

οι καλυτεροι του ειδους των πορνοδοκιμαστων του παροντος και μελλοντος ειναι εδω  :grin:
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.004
Κριτικές
490
Like
36.730
Πόντοι
41.447
μετά την τελευταία κριτική του ανυπέρβλητου πλεον ΠΥΡΑΥΛΟΥ σκεφτομαί μηπως θα έπρεπε να τις εκδόσουμε σε βιβλίο :dancing:
αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom